• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH ı yüksek olup hamiş olabilen var mı?...........

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
156
İstanbul
bende bebek için 1 yılı aşkındır uğraşıyorum FSH ım yüksek 16.2 diğer değerler normal ...
acaba fsh ı yüksek olup bebek sahibi olan varmı yada şu anda hamiş olan...
çok üzülüyorum...senağlama

bende bebek için 1 yılı aşkındır uğraşıyorum FSH ım yüksek 16.2 diğer değerler normal ...

Canım benimde fsh yüksek daha öncede yazdım sana.Bende iki senedir deniyorum ama olmuyor.Bir tane çocuğum va ama daha olmuyor.:1no2:
Henüz tedaviye başlamadım ama hayıt otu düşürüyo diye okudum birçok yerde .Şimdi sadece stres yapmamaya çalışıyorum o daçok büyük bir etkenmiş .Allah herkese anne olmayı nasip eder inşallah.

Canım benimde fsh yüksek daha öncede yazdım sana.Bende iki senedir deniyorum ama olmuyor.Bir tane çocuğum va ama daha olmuyor.:1no2:
Henüz tedaviye başlamadım ama hayıt otu düşürüyo diye okudum birçok yerde .Şimdi sadece stres yapmamaya çalışıyorum o daçok büyük bir etkenmiş .Allah herkese anne olmayı nasip eder inşallah.

amin canım .. teşekkür ederim.. senin fsh kaçtı?

benimde fsh 11 dr. çok yüksek değil diyor bende geçen aydan beri hayıt kullanıyorum ama adet oluyorum hemde çok düzenli yaşımda 26
2,5 senedir uğraşoyorum bebek için

Benim fsh ekimde 17 idi ama adetimin 5 günüydü. İki ay doğum kontrol hapı kullandım ve aralıkta tekrar baktırdım adetimin 3. gününde 9,83.Martın 14. adetim geldikten sonrada
rahim filmi çektireceğim inşallah sonuçlar iyi çıkar.

benimde fsh 11 dr. çok yüksek değil diyor bende geçen aydan beri hayıt kullanıyorum ama adet oluyorum hemde çok düzenli yaşımda 26
2,5 senedir uğraşoyorum bebek için

SENİN DAHA DÜŞÜK ZATEN 10-11 SINIR GÖZÜYLE BAKIYO DR LAR...

BEN HAYIT AKTARLARDA BULAMADIM...:bbo:
TOHUMU MU YOKSA SUYUNUMU İÇİYORSUN VE NASIL KULLANIYORSUN ...
BENİ BİLGİLENDİRİRSEN ÇOK SEVİNİRİM....

Benim fsh ekimde 17 idi ama adetimin 5 günüydü. İki ay doğum kontrol hapı kullandım ve aralıkta tekrar baktırdım adetimin 3. gününde 9,83.Martın 14. adetim geldikten sonrada
rahim filmi çektireceğim inşallah sonuçlar iyi çıkar.

BEN FSH IN DÜŞTÜĞÜNÜ BİLMİYORDUM...
DEMEK DÜŞEBİLİYOR...
İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ELDE EDERSİN VE HAMİŞ HABERLERİNİ BİZE DUYURURSUN...

merhaba benim fsh değerim14 tü şuan 14 haftalık hamileyim umudunu sakın yitirme

Fsh si yüksek olan arkadaşlar normal yollarla deneyip zaman kaybetmeden tüp bebeğe başvurun derim ben.Bazıları bitkisel şeylerle düşeceğini söylüyor, ya da aşılama falan yapıyor ama bence yapılması en uygun şey zaman kaybetmeden tüp bebek.Teyzemden biliyorum 3-4 sene aşılamayla ve diğer yöntemlerle zaman kaybetti.

Fsh si yüksek olan arkadaşlar normal yollarla deneyip zaman kaybetmeden tüp bebeğe başvurun derim ben.Bazıları bitkisel şeylerle düşeceğini söylüyor, ya da aşılama falan yapıyor ama bence yapılması en uygun şey zaman kaybetmeden tüp bebek.Teyzemden biliyorum 3-4 sene aşılamayla ve diğer yöntemlerle zaman kaybetti.

canım doğru sölüyosun... ama dr bana tüptede pek şansım olmadığını sölüyor...

berilcim normal yoldan mı hamile kaldın bize bilgi ver canım

arkadaşım normal yollarla hamile kaldım yanlız benim yumurtlamam vardı ama çatlamıyordu 1 ay e2 ve ultrason takibi yapıldı adetin 15 günü bu kişiden kişiye değişir pregenly 5000 çatlatma iğnesi oldum ertesi gün birliktelik ve çok şükür ben ilk çatlatma iğnesiyle hamile kaldı iğne kalçadan yapıldı bu arada 2 kutu,benim lh da yüksekti 10 du,,e2 ve progesteronu mutlaka yaptırın inşallah herkes annelik duygusunu yaşar,

arkadaşım normal yollarla hamile kaldım yanlız benim yumurtlamam vardı ama çatlamıyordu 1 ay e2 ve ultrason takibi yapıldı adetin 15 günü bu kişiden kişiye değişir pregenly 5000 çatlatma iğnesi oldum ertesi gün birliktelik ve çok şükür ben ilk çatlatma iğnesiyle hamile kaldı iğne kalçadan yapıldı bu arada 2 kutu,benim lh da yüksekti 10 du,,e2 ve progesteronu mutlaka yaptırın inşallah herkes annelik duygusunu yaşar,

ne mutlu sana .... rabbim güle güle sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.... bende aynı aşamaları geçirdim ... penim lh ,e2 hepsi normal ama fsh çok yüksek... ve ben hala gebe kalamadım... dilerim rabbim bana da o mucizeyi yaşatır....:a015:

canım benim FSH değerimde 6,04 doktorum normal değerlerde ama yinede düşük dedi.
FSH ve LH nin arasında çok fark olmaması gerekiyomuş.
FSH:6.04
LH :11.12
bunlar için dengesizlik var demişti
şu hormon işlerine akılsır erdiremiyorum düş olsabir dert yüksek olsa bir dert.....

canım benim FSH değerimde 6,04 doktorum normal değerlerde ama yinede düşük dedi.
FSH ve LH nin arasında çok fark olmaması gerekiyomuş.
FSH:6.04
LH :11.12
bunlar için dengesizlik var demişti
şu hormon işlerine akılsır erdiremiyorum düş olsabir dert yüksek olsa bir dert.....

valla elifim bende anlamadım gitti.....
benim de yüksek olduğu için bebek olmuyor....:çok üzgünüm:

arkadaşlar benim fsh ağustos 2007 de 28.3 tü..hiç moralinizi bozmayın ben ekim ayında hamile kaldım..fsh daha çok stres gibi şeylerden yükseliyor bunu unutmayın..bana tüp bebek merkezinde senin tüp bebekle bi bebeğin zor olur demişlerdi..yıkılmıştım hayata küsmüştüm...ama ben ekim ayında kendiliğimden hamile kaldım...hiç bozmayın moralinizi derim..bol bol dua edin benimde dualarım sizinle..

Haklisin,hic vakit kaybetmemek gerekiyor,beni doktorlar yakti sanirsam,baska bir hastaneye gidene kadar fsh imin yuksek oldugunu bile bilmiyordum,tup bebegi yapan hastane beni yakti.

Hürremim bak gördünmü umutsuz olma senin durumundakilerde hamiş olabiliyo:)

Back