• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fsh hormonum sınırdaymışşş!!!!yardımmmm

Bdsayar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
506
863
128
Sol göysümden sıvı geliyo ama doktarum ilaç vermiyo bu bişey yapmaz her cocuk isteyen kadında olur dio aynı zamanda bu ay hsg cektırdım tuplerim açık cıktı eğer olursa bu3. Aşılamam olacak nolur bi yardım edin şaştım kaldım neyapcagımı şaşırdım:(

Sol göysümden sıvı geliyo ama doktarum ilaç vermiyo bu bişey yapmaz her cocuk isteyen kadında olur dio aynı zamanda bu ay hsg cektırdım tuplerim açık cıktı eğer olursa bu3. Aşılamam olacak nolur bi yardım edin şaştım kaldım neyapcagımı şaşırdım:(

Canım sıkıncamı geliyo siwi bide fsf yüksek mi füşükmü değeri kaç

Aynen FSH düşük mü yüksek mi?
Biz de bebek istiyoruz ama göğüsten süt falan gelmiyor bence biran önce başka bir dr'a görün.
Prolaktin yüksek olunca göğüsten süt gelir benim bildiğim.

Aynen FSH düşük mü yüksek mi?
Biz de bebek istiyoruz ama göğüsten süt falan gelmiyor bence biran önce başka bir dr'a görün.
Prolaktin yüksek olunca göğüsten süt gelir benim bildiğim.

Şimdi doktardan geliyorum yarın hormon testi vercem inş bişey çıkmaz

Fsh 11 doktar sınırda dedi

Bende de war sıktığım zaman şeffaf bi damla geliyor genelcerrahiye gittim süt kanalında çok hafif bi genişleme war korkma bişey olmaz dedi usg ile baktı sendede bişey yok tur canım sıkma canını ama tedbiride elden bırakma gerekirse gc hiyede git

Bende de war sıktığım zaman şeffaf bi damla geliyor genelcerrahiye gittim süt kanalında çok hafif bi genişleme war korkma bişey olmaz dedi usg ile baktı sendede bişey yok tur canım sıkma canını ama tedbiride elden bırakma gerekirse gc hiyede git

Yarın kan tahlili vercem sonucları yazarım burda cvp verdiğin için çok teşekkür ederim çok sağol

Bi sorun olmaz fsh degeri daha yuksek olup hamile kalanlr var cnm ..sut gelmesi baska bsyden olabilir onu bilmiyorm..

İnş hamile kalırım çok istiyorum az önce kan verdim artık beklemediyim kızlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Canım 3.günü mü yapıldı bu testlerin bide aralıkları yazıomu karşısında her lab. Farklı olabiliyor

9. Gün yapıldı bitnm direk telefondan aldım sonucları farkları yok ki elimde :( rahim filmide cektirdim oda 4. Günde cekildi herşey temiz çılmıştı

Back