- 15 Mart 2014
- 506
- 863
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sol göysümden sıvı geliyo ama doktarum ilaç vermiyo bu bişey yapmaz her cocuk isteyen kadında olur dio aynı zamanda bu ay hsg cektırdım tuplerim açık cıktı eğer olursa bu3. Aşılamam olacak nolur bi yardım edin şaştım kaldım neyapcagımı şaşırdım
Canım sıkıncamı geliyo siwi bide fsf yüksek mi füşükmü değeri kaç
Fsh 11 doktar sınırda dedi
Canım sıkıncamı geliyo siwi bide fsf yüksek mi füşükmü değeri kaç
Aynen FSH düşük mü yüksek mi?
Biz de bebek istiyoruz ama göğüsten süt falan gelmiyor bence biran önce başka bir dr'a görün.
Prolaktin yüksek olunca göğüsten süt gelir benim bildiğim.
Şimdi doktardan geliyorum yarın hormon testi vercem inş bişey çıkmaz
Fsh 11 doktar sınırda dedi
İnşallah birşey çıkmaz canım. Paylaş mutlaka sonuçları.
Bende de war sıktığım zaman şeffaf bi damla geliyor genelcerrahiye gittim süt kanalında çok hafif bi genişleme war korkma bişey olmaz dedi usg ile baktı sendede bişey yok tur canım sıkma canını ama tedbiride elden bırakma gerekirse gc hiyede git
Cvpın için çok teşekkür ederim yarın sabah vercem kanı akşamda alırım hemen eve gelir gelmez yazarım cok teşekkür ederimmmm
Yarın kan tahlili vercem sonucları yazarım burda cvp verdiğin için çok teşekkür ederim çok sağol
Bi sorun olmaz fsh degeri daha yuksek olup hamile kalanlr var cnm ..sut gelmesi baska bsyden olabilir onu bilmiyorm..
Canım donuçalar
E2 807
Lh 18
Prolaktin8
Progestoren 1.46
Sizce bu sonuçlar nasıl ben anlamadım ???!!!
Canım 3.günü mü yapıldı bu testlerin bide aralıkları yazıomu karşısında her lab. Farklı olabiliyor