öncelikle bu yazıyı yazıp bir kaç yere kopyalayacağımı bilmenizi isterim, 4 ay evvel fsh sorunum yüzünden forumları takip etmeye başladım, 9-10larda seyreden fshım kasımda evlendikten sonra 28 sonrada 32ye çıktı, çok iyi doktorlar ve çok iyi hastaneler beni tüp bebeğe almadılar ve daha yeni evlenmiştim ve hala da evliliğimden hiç birşey anlamadım. Neyse bir gün önce kıbrısı araştırmaya başladım, bu sürede de canım sıkıldıkça test yapıyordum. Dün annemlere geçerken eski evimin şansına bi daha yaptım, bir çizgi daha görünüyor ama ben inanamadım, koştum farklı 2 test daha aldım, onlarda da 2 çizgi, hemen kan testine koştum... 6 haftalık hamileyim bayanlar.. dün öğrendim, burada benim gibi bir umut arayan çok kişi gördüğüm için yazıyorum, ailem bile bilmiyor daha. yaptığım birkaç şeyide yazayım, akzenin hazır hayıt suyunu aldım, kuru kayısı bal ile meyve suyu yaptım, 15 gün fln her sabah aç karına bir bardağın dibine hayıt üstüne meyva suyu koyarak içtim. Sonra ne yalan söyleyim sıkıldım bıraktım. son 2 aydır yapay ostorejen için hormon tedavisi görüyordum ayrıca. Duphaston isimli ilacı kullanıyordum. ne yaptım nasıl yaptım bilmiyorum ama doktorumun doğum kontrol kullan en azından regl olursun ısrarı üzerine mucizelere inanıyorum ben demiştim. Ve sağlıkla kucağımıza almayı da nasit etsin rabbim ki kavuştuk..