Fsh hormon değeri hamilelik ??

eflatunseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
638
628
123
arkadaşlar merhabalar pko şüphesiyle hormon tahlili yaptırmıştım ve fsh değerim 12,32 çıkmıştı.bu ay tekrar yeniledim tahlili ve 11,39 çıktı doktor önümüzdeki ay tekrar tahlil yaptırmamı istedi.bildiğim kadarıyla bu hormon yumurta rezervlerini gösteriyor ben 2 sene kadar daha bebek düşünmüyorum maddi açıdan müsait olmadıgım için sizce ne yapmalıyım ???

bence 6 ayda bir testleri tekrarla yaşın kaçtı?yaş kriteri rezervde önemli çünkü

mrh canını sıkmak istemem ama geçmişteki beni anlatıyosun tesadüfen hormon tahlil yaptırdın fsh 12 çıktı dr önümüzdeki ay yine yapalım dedi yaptık 18 çıktı tabi ben ağlaya ağlaya bi hal oldum amh diye bi tahlil var onu yaptık oda kötü hop diye kendimi ankarada buldum tüp bebek ve bi kızım oldu yani ne olduğunu anlayamadım sana tavsiyem hemen bebek düşün maddi açıdan demişsin tüp bebek parası bunlarla uğraşıcağına bebeğini yap derim inş.benim yaşadıklarımı yaşamazsın kızım 11 aylık ben ikinciyi düşünüyorum bu hormonlar geri dönebiliyomuş geçen yaptırdım 6.70 çıktı zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…