- 18 Ekim 2007
- 1.202
- 228
- 41
-
- Konu Sahibi minervaduygu
kızlar benimde hormon tetkikimi değerlendirirmisiniz.
fsh 8.94
lh3.29
prolaktin 21
tsh 2.59
doktor bugün normal dedi sabırla bekleyeceğiz dedi ama bana fsh yüksekmiş gibi geldi.sizin sonuçlarınız nasıldı????????????????????
kıymetlim merhaba ben de pko vardı ve hormonlarım alt üst durumdaydı ve sağ tüpüm tıkalı çıktı..hormonlarımı düzenlesin diye hayıt kullandım adet olmayı bekliyordum tp bebeğe geçecektim ama ben adet olmadım hamileymişim..hayıtı hamile olduğumu öğrenin ce bıraktım canım..
canım ben 28 günde bir adet görüyordum zaten ama hormonlarım çok yüksek çıktı ve ultrosandada pko olduğum anlaşıldı doktor bile bu değerle nasıl düzenli adet görüyorsun dedi oda şaşırdı ama işte görüyordum hemde hiç aksamadan...ben hiç hayıt kullanıyorum ya hamileysem demedim zararı olabileceğini düşünmedim hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım çünkü allahın izni ile amacıma ulaşmıştım canım ..sormak istediğin bişey varsa cevaplarım canım 1 sene bende çok çaba gösterdim çok anlıyorum sizleri rabbim yardımcınız olsun...
ya bende 28 -29 günde bir adet oluyorum.doktora gittikten sonra düzeldi.yaklaşık 3 ay kadar düzenli devam ediyor.doktor gerçi ilaç falan vermedi ama gonaphane kullanıyorum onun etkisi olabilir.bu ay ovulasyon belirleme testi aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
maalesef herşeyin başı stres. ben hayıt suyu kullanmaya başladığımdan beri hiç birşeyi stres yapmadım. biraz yürüyüş yaptım, sonuç güzel oldu. tek duam tedaviye gerek kalmadan oğluşuma sağlıcakla kardeş gelmesi.
sen doktora gitti mi? bebiş nasıl?