- Konu Sahibi minervaduygu
-
herkeze merhaba.yaklaşık bir hafta önce yapılan hormon tahlilimde fsh 9.45 çıktı.doktorla randevum yarın ve ben yarına kadar kafayı yemekten korkuyorum.zaten halihazırda hiperprolaktinemi tedavisi görüyorum.dostinex kullanıyorum iki aydır.daha önceki tahlillerde de bu değerde çıkıyordu ama ben prolaktine bağlıdır,o düşünce fsh da düşer diyordum.bu tahlilimde prolaktin 12.50 çıktı yani normal sınırlar içinde.ama bu sefer de fshın düşmediği gerçeğiyle karşılaştım.kızlar ne olur yardım edin,şimdi ben hamiş olamayacak mıyımsenağlama
sağol fakelove.içime su serptin.insanın bunu duymaya bile muhtaç olduğu anlar geliyormuş hayatta.sen hamile kalabildin mi ya da istiyor musun bebek
herkeze merhaba.yaklaşık bir hafta önce yapılan hormon tahlilimde fsh 9.45 çıktı.doktorla randevum yarın ve ben yarına kadar kafayı yemekten korkuyorum.zaten halihazırda hiperprolaktinemi tedavisi görüyorum.dostinex kullanıyorum iki aydır.daha önceki tahlillerde de bu değerde çıkıyordu ama ben prolaktine bağlıdır,o düşünce fsh da düşer diyordum.bu tahlilimde prolaktin 12.50 çıktı yani normal sınırlar içinde.ama bu sefer de fshın düşmediği gerçeğiyle karşılaştım.kızlar ne olur yardım edin,şimdi ben hamiş olamayacak mıyımsenağlama
fakelovecım polikistiksin galiba değil mi.burda çok okudum onu da.hamile kalan bir sürü de insan yazmış hem burda hem de üye olduğum bir başka sitede.umudumuzu yitirmememiz ve bir gün güzel bebeklerimize anlatacağımız hikayeleri çektiğimiz acılarla olgunlaştırmamız lazım.o gün geldiğinde,annelerinin ne kadar sabırlı,inançlı ve sevgi dolu olduğunu öğrendiklerinde bizimle gurur duyacaklar canım.a.s.
Merhaba....
Fsh değerim 30 yaşındayken seninki gibi 9-10 arasındaydı.3 aylık tedavi sonucunda hamile kaldım. bebeğim doğdu 8 aylık şimdi. Üzülme tedavi edilebilir bir değer.
Bu arada Hayıt kullandım faydalı olduğuna inanıyorum ama o ay korunmuştum. Çünkü düşük yapabilir. Tedavi sırasında kullanmamak daha iyi sanırım.
Umarım en kısa zamanda bebişin gelir.
Hayıtın FSH düzeyini düşürdüğünü fakat hamilelik durumunda kesinlikle kullanılmaması gerektiğini okuduğuma eminim. Ben kullandım ama kullanırken korunuyorduk o ay. Bu yüzden kullanırken korunmalı aksi taktirde kullanmamalı gibi geliyor bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?