Alla alla banada fsh düşürüp tüp bebeğe bian evvel başlamak için verdi ve bana korunun demiştiGebelik istiyorum diye doktora gittim ve bugun cyclo prognova yi verdi bana adet duzensizligimde var diye. Gebeligi xe kolaylastiracak dedi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alla alla banada fsh düşürüp tüp bebeğe bian evvel başlamak için verdi ve bana korunun demiştiGebelik istiyorum diye doktora gittim ve bugun cyclo prognova yi verdi bana adet duzensizligimde var diye. Gebeligi xe kolaylastiracak dedi.![]()
Anlamadım vallahiAlla alla banada fsh düşürüp tüp bebeğe bian evvel başlamak için verdi ve bana korunun demişti![]()
ne kadar süre kullanıcakmışsın ?Anlamadım vallahi
6 ay, iki ay sonra gidicem devam derse 4 ay daha dedine kadar süre kullanıcakmışsın ?
belkide doktor şey düşünmüştür fsh yüksekken hamile kalınamıyor ya ilaçla düşürüp hamile kalabilmen içindir6 ay, iki ay sonra gidicem devam derse 4 ay daha dedi
Fsh 6.47 cok mu yuksek ki?belkide doktor şey düşünmüştür fsh yüksekken hamile kalınamıyor ya ilaçla düşürüp hamile kalabilmen içindir
Yoo değil demekki farklı amaç için ilaç sana verildiFsh 6.47 cok mu yuksek ki?
Adetim 45 gunde bir neredeyse, bu adetini düzenleyecek ve gebe de kalmayi kolaylastiracak dediYoo değil demekki farklı amaç için ilaç sana verildi
İnşallah yararı olurAdetim 45 gunde bir neredeyse, bu adetini düzenleyecek ve gebe de kalmayi kolaylastiracak dedi![]()
Teşekkür ederim inşallah, isteyen herkese nasip etsin Allahİnşallah yararı olur![]()
Fsh yüksek değil,Bu ay gittim doktora kontrol amaçlı 14.8 olan fsh 13.1 e indi ve hamilelik için 10 un altına inmesi gerekir dedi sizinki farklı sorun için sanırımFsh 6.47 cok mu yuksek ki?
Ben de aynı ilacı kullanıyorum bu 3. Ayim bu ay bitiminde adetliyken hormonlara tekrar bakılacak fsh benim 24 malesef yaşım 35 ben bebek icin gittim ama erken menepozla karşılaştımYani şuanda adeti bekliyorum belki olmam diye de dua ediyorumama olmazsa tekrar kan tahlili yaptırıcam otların işe yarayıp yaramadığını ve devletten raporumu yenilenmesi için virüs bitmesini bekliycem
Benimde yaşım 33 geçen sene kullandım fsh düştü ama tüp bebek tutmadı. Başka doktor gene aynı ilaçları verdi düşeceğine fsh yükseldiBen de aynı ilacı kullanıyorum bu 3. Ayim bu ay bitiminde adetliyken hormonlara tekrar bakılacak fsh benim 24 malesef yaşım 35 ben bebek icin gittim ama erken menepozla karşılaştım