Evet o zamanlar daha iyi bakılıyor folikül sayısına .Testere dişli Aslan pençesi Fsh hormonunu baya düşürüyormuş öyle okumuştum onu bir araştırın .Birde amh değerinizin bakılması gerekKan sonuclarımı görmeden önce bakmıştı ultrosonla,kist gözükmediğini söylemişti sanırım ilacı kullandıgımda adet gördüğümün 2-3 günleri gel bakalım demişti sanırım ozaman bakıcak detay olarak
Canim benim 19 du tup bebek bile olmaz dendi birkac ay sonra kendiliginden dustu degerim sitrestende yukselebiliyor amh degerlerinede bakilmasi lazim
Araştırayım canım teşekkür ederim,sanırım benim ilaçtan kullanan yokEvet o zamanlar daha iyi bakılıyor folikül sayısına .Testere dişli Aslan pençesi Fsh hormonunu baya düşürüyormuş öyle okumuştum onu bir araştırın .Birde amh değerinizin bakılması gerek
Allah razı olsun canım inşallahYok birsey kullanmadim canim ben kendiliginden duzeldi farkinda olmasakta stres hayatimizin icinde malesef diger tahlillerin temizse duzelir doktorun verdigi ilacla
Meraba benm fsh 21di cyclo-prognova kullanmam gerektiğini söyledi doktorum ve acil doğum yapamamı onuda tüp bebekle olucağını demişti ilaçtan sonra fsh 15e düşmüştü. Bu arada testere dişli aslan pençesi kullandım fsh 13den 19a tekrar çıktı iyice bir araştırın derimMerhabalar;
Yakın zamanda doktora gidip rutin kontrol yaptırdım hormonlarımda FSH 14,8 çıktı. Yüksek rakam.. 23 yasındayım henüz
Doktor Trisequens yazdı bir paket kullan sonda gel bakalım dedi..
Başına gelen veya fsh değerine iyi gelen önerebileceginiz bişey varmı?
Benzer bi durum bendede oldu ilaçla iniş gösteren hemen hemen düzelen FSH ımı tekrar bıtkılerle ben mahvettım bende tam tersi etkı yapıyor herkeste düşürürken yükseltıyor bu tarz seyler benım degerlerımıdeMeraba benm fsh 21di cyclo-prognova kullanmam gerektiğini söyledi doktorum ve acil doğum yapamamı onuda tüp bebekle olucağını demişti ilaçtan sonra fsh 15e düşmüştü. Bu arada testere dişli aslan pençesi kullandım fsh 13den 19a tekrar çıktı iyice bir araştırın derim
Evet herkeste aynı etkiyi yaratmıyor maalesef ama inatla bu ayda kullandım bakıcam tahlillere çünkü ilaçla düşürmek istemiyorum korunmak zorundayız doktorum öyle demişti belki bir umut otlarla olur diye umut ediyorumBenzer bi durum bendede oldu ilaçla iniş gösteren hemen hemen düzelen FSH ımı tekrar bıtkılerle ben mahvettım bende tam tersi etkı yapıyor herkeste düşürürken yükseltıyor bu tarz seyler benım degerlerımıde
İnşallah... cok gecmıs olsun acil şifalar güzel haberlerinizi bekleriz gönlünce olur umarım..Evet herkeste aynı etkiyi yaratmıyor maalesef ama inatla bu ayda kullandım bakıcam tahlillere çünkü ilaçla düşürmek istemiyorum korunmak zorundayız doktorum öyle demişti belki bir umut otlarla olur diye umut ediyorum
Yaa? Çok geçmiş olsun canım tedavin devam ediyormu peki?Benzer bi durum bendede oldu ilaçla iniş gösteren hemen hemen düzelen FSH ımı tekrar bıtkılerle ben mahvettım bende tam tersi etkı yapıyor herkeste düşürürken yükseltıyor bu tarz seyler benım degerlerımıde
Tedaviniz ne durumda pekiEvet herkeste aynı etkiyi yaratmıyor maalesef ama inatla bu ayda kullandım bakıcam tahlillere çünkü ilaçla düşürmek istemiyorum korunmak zorundayız doktorum öyle demişti belki bir umut otlarla olur diye umut ediyorum
Yani şuanda adeti bekliyorum belki olmam diye de dua ediyorumTedaviniz ne durumda peki
Çok teşekkür ederim bitkileri bıraktım cyclo progynovaya devam ediyorum suan malum hastanelerede gidemediğimiz için tahlilde yaptıramadık ama bu ay yaptrcam insallah güzel gelısmeler olur hepimiz için tüm şifa isteyenlere inşallah...Yaa? Çok geçmiş olsun canım tedavin devam ediyormu peki?
Cyclo-prognova yı kullanınca korunmak gerekiyor değil mi ? Benim doktorum öyle demişti deÇok teşekkür ederim bitkileri bıraktım cyclo progynovaya devam ediyorum suan malum hastanelerede gidemediğimiz için tahlilde yaptıramadık ama bu ay yaptrcam insallah güzel gelısmeler olur hepimiz için tüm şifa isteyenlere inşallah...
Aynı dertten muzdaribim diyelim o zamanMerhabalar;
Yakın zamanda doktora gidip rutin kontrol yaptırdım hormonlarımda FSH 14,8 çıktı. Yüksek rakam.. 23 yasındayım henüz
Doktor Trisequens yazdı bir paket kullan sonda gel bakalım dedi..
Başına gelen veya fsh değerine iyi gelen önerebileceginiz bişey varmı?
Gebelik istiyorum diye doktora gittim ve bugun cyclo prognova yi verdi bana adet duzensizligimde var diye. Gebeligi xe kolaylastiracak dedi.Cyclo-prognova yı kullanınca korunmak gerekiyor değil mi ? Benim doktorum öyle demişti de