- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ama.. ama incitanem oldumu böyle.. güllerdiyarı bir yandan sen bir yandan.. diyete girdim ben.. canım ceker diye resme bile göz ucuylan baktım. ellerine sağlık :))
bende yapıyorum buna benzer gercekten cok guzel oluyor canım ellerıne saglık cok guzel olmuş.....
bir manter yemegi hastasi olaraktan mantar kokusu geldi biryerlerden kokuyu takip ettim ahanda buradan geliyormus nefis görünüyorcokacimcoook
ben bu gidisle bakmakla kilo alacam öyle istahli bakiyoruki sanki bakarken yiyorumcokacimcoook:jeyyar:
biliyorsun dayin mantar hastasi her cesidini yap yer valla ama besemellisini hic yapmadim
besemeli heryere kullanirim ama mantarla kullanmak hic aklima gelmedi onuda demekki senden ögrenecekmisimvereliniortak
canim harikasin kk yi bugün tariflerinle donattincokacimcoook
birde tarifin icine beni de eklemissin sagol canim yaa:asigim:
ben sadece söyledim ama emek senden emegine ellerine saglik canim süpersinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
bu ne yaaa:1shok:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
yemin ederim ağzım sulandı:kedi:
mantara bende bayılırım,her öğünde yesem bıkmam,bende mantar soslu tarif vericektim,aklımdaydı,buda harika gözüküyo incim,ellerine sağlık,müthişsin sen ya:asigim:eniştemin nie kilo aldığını daha iyi anlıyorumkaydirigubbakcemile3
yengoşunda payı var onada teşekkür tabikaydirigubbakcemile5
harika olmuş tabağın emeklerine sağlık dostumalkisalkisalkis
bak buda harika ya,alkisalkisalkisellerine saglik inci parem bunuda yaziim ben,degisik makarna türlerim olacak ne güseelcokacimcoook
IMM mükemmel görünüyoo:)
buzdolabında mantar evdede annem varken bu fırsatı kaçırmyayım:))
elerine sağlık canım..
yaaa dıyetteyızz basemel sos mantar makarna cennette herdaım ıstıceıgm yemekler haksızlık bucokacimcoook
meleğim var ya bu tarifin içindeki herşeyi mannak severimcokacimcoook
ay nasıl çekti canım şimdimafoldumben mutlaka yapmam lazım:gitme:göze ve kulağa enfes geliyoropuyorumnanaktan
Şenizcanimsin sen ya kiyamam ben sanaŞeniz
cokacimcoookgel ben sana ucundan accicik yapiim veriim bisicik olmaz:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?