• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Friyonelin başarı öyküsü :))

friyonel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
4
0
36
İstanbul
erkek arkadaşımla aramızdaki sorunlar nedeniyle eylül 2011 - aralık 2011 gibi kısa bi zamanda 25 kilo verdiiiim :) her şerde bi hayır varmış derler ya aynen öyle. ayrıldık ve tek artı yanı kilo verişim oldu. iştahsızlık yaradı...

tebrik ederim canım.4 ayda 25 kg harikasın..darısı bizlere inş...
neler yaptın canım biraz anlatırmısın..

ekmeği aşırı tüketen biriydim ve ekmeği sıfıra indirdim. normalde olsa başaramayabilirdim bunu ama bu sefer başardım. çavdar, tam buğday, kepekli hiç farketmiyo hepsi yarıyodu bana. onun harici hiç bişeyi kısmadım. klasik bi taktiktir ya; herşeyden ye ama az ye diye, ben de öyle yaptım. mantı yediğim de oldu dondurma yediğim de çikolata yediğim de... ama 1 tabak yerine yarım tabak, bir çikolata yerine yarım çikolata. bazen akşamlarını sadece corbayla geçirirdim. açlığım olmadan böylece kilo verebildim. bi sürü diyetisyene gittim ama en iyisi kendinin uyguladığı diyetmiş :)))

ekmeği aşırı tüketen biriydim ve ekmeği sıfıra indirdim. normalde olsa başaramayabilirdim bunu ama bu sefer başardım. çavdar, tam buğday, kepekli hiç farketmiyo hepsi yarıyodu bana. onun harici hiç bişeyi kısmadım. klasik bi taktiktir ya; herşeyden ye ama az ye diye, ben de öyle yaptım. mantı yediğim de oldu dondurma yediğim de çikolata yediğim de... ama 1 tabak yerine yarım tabak, bir çikolata yerine yarım çikolata. bazen akşamlarını sadece corbayla geçirirdim. açlığım olmadan böylece kilo verebildim. bi sürü diyetisyene gittim ama en iyisi kendinin uyguladığı diyetmiş :)))

Ayyyy evet bende bilirim bunlari bende gecen yaz 20 kilo verdim hemde nisandan temmuza kadar yok ettm hepsini ondan sonra nasilsa zayfm dedim yedim deli gibi simdi buyuk bi kismini aldm 15 kilo aldm ama tekrar baladm umarm senin gibi bende paylasrm bi gun tatlim

Ayyyy evet bende bilirim bunlari bende gecen yaz 20 kilo verdim hemde nisandan temmuza kadar yok ettm hepsini ondan sonra nasilsa zayfm dedim yedim deli gibi simdi buyuk bi kismini aldm 15 kilo aldm ama tekrar baladm umarm senin gibi bende paylasrm bi gun tatlim

ben de 5kilo aldım artık buna bi dur deme zamanı geldi. umarım aynı azimle tekrardan verirsin kurtulursun kilolarından. mutlaka bize de yaz hayatıım :)

Tek kelimeyle harikasın diyorum. 4 aylık bir süreç o kadar kısa da değil eminim sağlıklı da olmuştur.tebriklerr...
darısı başıma doğumdan kalan 8 kilom var malesef bakalım...

slm cnmm tebrik ederimm :)) nasıl kilo verdn 4 ayda uzak durdugun yiyecekler oldumu ? en son kaçta yedn yemegini içtigin suya dikkat ettnmi spor falan yaptınmı çok merak ettm daha ayrıntılı sekilde anlatırmısın rica etsem :))

tebrkler canım :nazar:
mümkünse foto ekler misin canım, motive amaçlı..

Bende tebrık edeyım de kusur kalmayayım canım :1::1::1::1::1::1:cok ıyı vermısınız dort ayda nasıl oldu bızede anlat canım:34::34::34::34::34::34::34::34::34:

teşekkür ederiim :)) yukarda da yazdığım gibi gerçekten hiçbişeyi kısmak gerekmiyo. listelere bağlı kalmayın. kendiniz sdce az az yiyin. her sabah tartılın gram gram düştüğünüzü görünce aşırı motive oluyosunuz :)))

nasıl bir hırstır bu gerçekten tebirk ederim ben 2 aşydır uğraşıyorum daha tık demedi ama ben haftada 1 veya maksimum 2 gün diyetimi bozuyorum o gün mesela güzel bi kahvaltı yapıyorum canım pasta istiosa pasta yiyorum onun dışında diğer günler hep rejimdeyim üstelik 2 aydır step aerobike gidiyorum incelme var ama kilomda hiç bir değişiklik yook yardıım lütfeeen:(

Back