Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Friyonelin başarı öyküsü :))
- Konu Sahibi friyonel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ekmeği aşırı tüketen biriydim ve ekmeği sıfıra indirdim. normalde olsa başaramayabilirdim bunu ama bu sefer başardım. çavdar, tam buğday, kepekli hiç farketmiyo hepsi yarıyodu bana. onun harici hiç bişeyi kısmadım. klasik bi taktiktir ya; herşeyden ye ama az ye diye, ben de öyle yaptım. mantı yediğim de oldu dondurma yediğim de çikolata yediğim de... ama 1 tabak yerine yarım tabak, bir çikolata yerine yarım çikolata. bazen akşamlarını sadece corbayla geçirirdim. açlığım olmadan böylece kilo verebildim. bi sürü diyetisyene gittim ama en iyisi kendinin uyguladığı diyetmiş :)))
ekmeği aşırı tüketen biriydim ve ekmeği sıfıra indirdim. normalde olsa başaramayabilirdim bunu ama bu sefer başardım. çavdar, tam buğday, kepekli hiç farketmiyo hepsi yarıyodu bana. onun harici hiç bişeyi kısmadım. klasik bi taktiktir ya; herşeyden ye ama az ye diye, ben de öyle yaptım. mantı yediğim de oldu dondurma yediğim de çikolata yediğim de... ama 1 tabak yerine yarım tabak, bir çikolata yerine yarım çikolata. bazen akşamlarını sadece corbayla geçirirdim. açlığım olmadan böylece kilo verebildim. bi sürü diyetisyene gittim ama en iyisi kendinin uyguladığı diyetmiş :)))
Ayyyy evet bende bilirim bunlari bende gecen yaz 20 kilo verdim hemde nisandan temmuza kadar yok ettm hepsini ondan sonra nasilsa zayfm dedim yedim deli gibi simdi buyuk bi kismini aldm 15 kilo aldm ama tekrar baladm umarm senin gibi bende paylasrm bi gun tatlim
Ayyyy evet bende bilirim bunlari bende gecen yaz 20 kilo verdim hemde nisandan temmuza kadar yok ettm hepsini ondan sonra nasilsa zayfm dedim yedim deli gibi simdi buyuk bi kismini aldm 15 kilo aldm ama tekrar baladm umarm senin gibi bende paylasrm bi gun tatlim
ben de 5kilo aldım artık buna bi dur deme zamanı geldi. umarım aynı azimle tekrardan verirsin kurtulursun kilolarından. mutlaka bize de yaz hayatıım :)
ben de 5kilo aldım artık buna bi dur deme zamanı geldi. umarım aynı azimle tekrardan verirsin kurtulursun kilolarından. mutlaka bize de yaz hayatıım :)
Insallah insallah zaten bu ara tekrar basladim veriyorum 3 kilo verdim mutluyum bu sefer almayi dusnumuyorum
nasıl bir hırstır bu gerçekten tebirk ederim ben 2 aşydır uğraşıyorum daha tık demedi ama ben haftada 1 veya maksimum 2 gün diyetimi bozuyorum o gün mesela güzel bi kahvaltı yapıyorum canım pasta istiosa pasta yiyorum onun dışında diğer günler hep rejimdeyim üstelik 2 aydır step aerobike gidiyorum incelme var ama kilomda hiç bir değişiklik yook yardıım lütfeeen