• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fritöz almayı düşünenler,kullananlar fikirlerimizi paylaşalım..

ne bileyim be canım benim ilk kez fritözüm oldu :)))
annemde fritöz kullanmıyordu hiç bilmiom

ben de bu aralar fritöz arayışındayım. özellikle bütün patlıcan kızartmak için dikdörtgen sepetli ürün arıyordum ki sizin mesajınızı gördüm. felixin bu modelini kullananlar çok yağ sıçrattığını ve koku yaptığını söylediler. siz böyle bir sorun yaşıyor musunuz? tab ibir de duman sorunu var. bu nların hepsini yapıyorsa kızartma tenceresi daha mantıklı gibi geliyor.

Haaa bu arada tefalınkı 45 dakıkada 1 kılo patates kızartıyor.kım bır kılo patetesı daha kısa zamanda kızartabılır acaba.

Bir de şöyle düşün. Kim hayatında bi kaç kezden fazla tek seferde 1 kilo patates kızartmak ister acaba? Miktar azalsa da kızartma süresi değişmeyecegine göre, 100 gram da kızartsam 45 dakika harcıyorsa çok mantıksız bi ürün olmuş.

ben de bu aralar fritöz arayışındayım. özellikle bütün patlıcan kızartmak için dikdörtgen sepetli ürün arıyordum ki sizin mesajınızı gördüm. felixin bu modelini kullananlar çok yağ sıçrattığını ve koku yaptığını söylediler. siz böyle bir sorun yaşıyor musunuz? tab ibir de duman sorunu var. bu nların hepsini yapıyorsa kızartma tenceresi daha mantıklı gibi geliyor.

valla canım kendi kapağına evet baya yağ sıçrıyo ama buda normal diye düşünüyorum.
koku yapmıyor benimki.
duman sorunu var evet çok duman çıkartıyor ama ben fritözlerin genel problemi diye düşünüyorum, sırf felixe has bir durum değil gibi bence
yanlızca dediğim gibi temizlemek çok zorladı beni, ilk hazneyi atıp ikinci hazneyi aldım servisden, bakalım ne kadar dayanıcak

bir kaç çeşit kızartacağız diyelim. 45 dakikalardan kaçar tane olur acabaaa.. hiç gerek yok. zaman ve yer kaybından başka bişey değil.

3833.jpg

bundan aldım bugün ben...içi küçük ama yeterli geldi bana.....kullanınca görücez performansını.....

bebekkafa çok iyi yapmıssın canım bende bundan aldım
annemede almıstım kullanıyor ve cok memnunuz
yaklasık orta boy 2 patates kızartıyor en fazla 7 dk da hazır cok yeterli bence
güle güle kullan.
3833.jpg

bundan aldım bugün ben...içi küçük ama yeterli geldi bana.....kullanınca görücez performansını.....

teşekkür ederim şebnemcima.s.

tefaldeki bayanda küçük boy 3-4 patates kızartabilirsin demişti...orta boy 2 ye tekabül eder buda:))) yeterli tabi ya....sende güle güle kullan canım

fritözde patates kızartması çok güzel oluyor...ama yağ...sağlıklı olması için sürekli yağ değiştirmek gerek.....ekonomik ve daha sağlıklı olsun diye tava da kızartsak o kadar lezzetli olmuyor....

Back