evet arkadaşlar bugun gidip tefali araştırdım
haznesi çıkmayan değilde diğer çıkanını aldım
çıkmayan hem kapasite olarak küçüktü
en buyuk dezavantıjıda haznesi çıkmaması idi
hatta alırken annemede aldım
onunkini eve gelince açıp denedik
fiyatı 99 lira idi son 3 gün kalmıştı indirim bitiriyordu
içi çok küçük değil
görünümü harika çok tereddüd ediyordum
ama 5 dakikada harika kızarttı
koku çok fazla yapmadı
kullanımı çok rahat çok hoşuma gitti
şimdi iyikide almışım diyorum
tavsiye ederim herkese..
Benimde çeyizimde hediye olarak gelen philips marka fritöz var. Fritöz kullanmayı pek istemesemde hediye olunca almak zorunda kaldık. :))
Kullanan var mıdır bunu?
Bence fritöz almayııınnnn kaydirigubbakcemile
niyekiiii?
Fritöz almak demek daha sık kızartme yapmak demek, o kullanılmış yağın firtözün içinde günlerce beklemesi ve tekrar tekrar kullanılması demek. Bu da sağlıksız yemek demek.
haa evet sağlıksız olduğu konusunda hem fikiriz...bende kızartma yemem pek...zaten alırsam kırk yılda bi patates kızartmak için alıcam...o da nişanlım seviyo diye...ama zaten içindeki yağı 2 kereden fazla kullanmam ben....doğrusu buymuş....
Canım kırk yılda bir kızartacagın patates için firöze para verip bi de mutfagında yer kaplayacak. Nişanlını da ikna et, kızartmayı yaptıktan sonra yağı bi kızartma yağı kavanozu belirleyip ona dökersin. Bu üşendirici mi geldi ?Sabit bi tane kızartma tavan olsun, sabit fitözün olacagına olumunekankayizsmile
bence de fritöz almayın. Annemler almıştı kaldırdık. babannem aldı kaldırdık. Ben de almayı düşünmüyorum illaki kızartma yiyecekseniz kızartma tencereleri var onlardan alın kızlar. hem fritözü kim bekleyecek uzun sürede yapıyor hem de çok fazla yağ kullanılıyor. Diyecekseniz ki tefal actifry alıcam, o zaman da derim ki 45 dakikada patates kızartıyor. İki üç defa kızartacasanız düşünün gesini siz.
eskiden fritöz mü varmış sırnaşık şey annelerimiz sanki fritözlemi kızarttı patatesleri sırnaşık şey şaka bir yana patatis sevenlerin edinmeleri lazım bence. hem çok rahat hemde çıtır çıtır patatisler yerler sositososito herşeyde elektrikli anacım bilmiyorumkismile bunların ateşte pişirenleri yokmu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?