Fritöz almayı düşünenler,kullananlar fikirlerimizi paylaşalım..

bu iki fritözden birini kullanan oldu mu arkadaşlar?

Canım biz bu fritözü evde kullanıyoruz hem eve anneme hem kendime almıştım evde kullandık baktık hiç iyi değil haznesi çıkmyor,birkaç seferde ancak kızartabiliyosun birde dış yüzeyi ne yaparsan yap lekeli oluyo tavsiye etmem,çeyize aldığımıda iade edip yerine başka bişiy aldım ama tefalin diğer fritözleri güzel arkadaşlarım kullanıyor diğer modellerine bak istersen..

alttaki fritözün haznesi çıkıyor diye biliyorum üsttekinden zaten vazgeçtim
siz alttakini mi kullanıyordunuz
sen yerine hangi marka aldın cnm?

Korkmaz A381 Patez Fritöz

Ürünün Özellikleri:
Paslanmaz çelik gövde
600 gr. kızartma haznesi
1.1 lt. yağ haznesi
Yapışmaz leflon
Kaplamalı sabit hazne
Ayarlanabilir termostat
Cam gözlem penceresi
Kullanım kolaylığı sağlayan taşıma kulpları
230V
50 Hz
1200W

korkmazın elektrikli ev aletlerin nasıl acaba arkadaşlar fritöz olarak bunu kullanan oldumu?

evet arkadaşlar bugun gidip tefali araştırdım
haznesi çıkmayan değilde diğer çıkanını aldım
çıkmayan hem kapasite olarak küçüktü
en buyuk dezavantıjıda haznesi çıkmaması idi
hatta alırken annemede aldım
onunkini eve gelince açıp denedik
fiyatı 99 lira idi son 3 gün kalmıştı indirim bitiriyordu
içi çok küçük değil
görünümü harika çok tereddüd ediyordum
ama 5 dakikada harika kızarttı
koku çok fazla yapmadı
kullanımı çok rahat çok hoşuma gitti
şimdi iyikide almışım diyorum
tavsiye ederim herkese..

bende tefal almak istiyorum snack oleon alan varmı acama nasıl hani yağı süzüp tekrar kullanıyosunya kullanışlı olurmuki

fritöz kullanışlı oluomu yaa temizliği falan nasıl kolaymı benim nişanlımda patates kızartmasına bayılıo almayı istiyorum ama kararsızım bende
bi ara tefalın 1 kaşık yağla kızartan fritöz müdür nedir ondan istiodum ama bayisinde sunum yapıoalrdı patateslerin tadı çok kötüydü bea vazgeçtim ondan

eskiden fritöz mü varmış sırnaşık şey annelerimiz sanki fritözlemi kızarttı patatesleri sırnaşık şey şaka bir yana patatis sevenlerin edinmeleri lazım bence. hem çok rahat hemde çıtır çıtır patatisler yerler sositososito herşeyde elektrikli anacım bilmiyorumkismile bunların ateşte pişirenleri yokmu yaa

Benimde çeyizimde hediye olarak gelen philips marka fritöz var. Fritöz kullanmayı pek istemesemde hediye olunca almak zorunda kaldık. :))

Kullanan var mıdır bunu?

bende bundan almayı düşünüyorum....demek memnun kaldın canım,iyi bari...
zaten kızartma yemem ben öyle fazla,nişanlımda patates kızartması sever işte bi...

Benimde çeyizimde hediye olarak gelen philips marka fritöz var. Fritöz kullanmayı pek istemesemde hediye olunca almak zorunda kaldık. :))

Kullanan var mıdır bunu?

philips iyi markadır...hiç bi ürününün kötü çıktığını görmedim duymadım.....

evet cnm çok memnunuz
hatta evlenince evimde kullanmak için sabırsızlanıyorum
benımde nısanlım cok cok fazla yemez
ama yemeklerin yanına değişiklik olsun diye ister
özellikle pilav tavuk gibi yemeklerle cok sever
haznesi çok küçük değil
rahatca orta boy 2 patates alıyor

Fritöz almak demek daha sık kızartme yapmak demek, o kullanılmış yağın firtözün içinde günlerce beklemesi ve tekrar tekrar kullanılması demek. Bu da sağlıksız yemek demek.

haa evet sağlıksız olduğu konusunda hem fikiriz...bende kızartma yemem pek...zaten alırsam kırk yılda bi patates kızartmak için alıcam...o da nişanlım seviyo diye...ama zaten içindeki yağı 2 kereden fazla kullanmam ben....doğrusu buymuş....

Canım kırk yılda bir kızartacagın patates için firöze para verip bi de mutfagında yer kaplayacak. Nişanlını da ikna et, kızartmayı yaptıktan sonra yağı bi kızartma yağı kavanozu belirleyip ona dökersin. Bu üşendirici mi geldi ?Sabit bi tane kızartma tavan olsun, sabit fitözün olacagına olumunekankayizsmile

bence de fritöz almayın. Annemler almıştı kaldırdık. babannem aldı kaldırdık. Ben de almayı düşünmüyorum illaki kızartma yiyecekseniz kızartma tencereleri var onlardan alın kızlar. hem fritözü kim bekleyecek uzun sürede yapıyor hem de çok fazla yağ kullanılıyor. Diyecekseniz ki tefal actifry alıcam, o zaman da derim ki 45 dakikada patates kızartıyor. ıki üç defa kızartacasanız düşünün gesini siz.

aslında doğru söylüyorsun ..ilk başta bende kızartma tenceresi alırım diyordum sonradan fritöze döndüm....amaan ne bliyim karar veremedim şimdi....CADIARZU

yuh...45 dakikamııı?akannehir

gerçi ondan almıycam ama bi ara çok ilgimi çekmişti,o ne yaa alt tarafı patates kızartıyo ,nerdeyse 1 saat.....

Ateşte pişirmek için cam kızartma tencerelerı varmış. deneyen arkadaşlarım memnundu bende aldım. ınşallah iyi bişeydır. Yemekte pişiriliyormuş. Yagi yakmıyormuş. Sıçrama olmuyormuş. kokuda olmuyomuş. 15 gun sonra falan kullanırım artık. Cam tencere kullanan var mı.????????

Son düzenleme:
Ben tefalin actıfry sini kullanıorum.1 kasık yag ile bir kılo patates kızartıosunuz.ustelik 50 ye yakın yemegıde yapabılıosunuz ıcınde.bıraz pahalı ama ınternetten daha ucuza bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…