• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fritöz almayı düşünenler,kullananlar fikirlerimizi paylaşalım..

sebnem42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
4.887
3
0
Diğer
Çok büyük olmayan normal boyutlarda bir fritöz almayı düşünüyorum..Ne marka ya da ne alacağıma karar veremedim kullananlardan fikir bekliyorum arkadaşlar.
boshayallersmile

Son düzenleme:
ben aldım daha doğrusu kardeşim düğün hediyesi olarak aldı ufak bişiiii moulinex marka ama çok şirinnn

bende felix kullanıyorum , çok memnunum ama flitresi 5 6 kullanım sonrası değiştirilmesi gerekliymiş
nerelerden bulunur acaba
sen değiştirdinmi hiç flitresini irem?

bende felix kullanıyorum , çok memnunum ama flitresi 5 6 kullanım sonrası değiştirilmesi gerekliymiş
nerelerden bulunur acaba
sen değiştirdinmi hiç flitresini irem?

canım bilmiyorum
kullanma kılavuzunu filan kullanmadım
degiştiriliyormuymuş
yarın bi bakayımkaydirigubbakcemile3

bu kare gibi galiba
benim kullandıgım dikdörtgen şeklinde
karnıyarık için büyük patlıcan filanda kızartabiliyosun
felix cipsy
thumb-11040.jpg

Son düzenleme:
canım bende felix aldım henüz kullanmadım inşallah iyidir
benim aldığım zaman tefal henüz senin eklediğin resimlerden 2.sini çıkarmamıştı
ben o yüzden felix almıştım
sen eğer tefal alıcaksan 2. modelin iç haznesi çıkıyo ilk modelde iç hazne sabit
bunu göz önünde bulundurarak tercih et canım:1hug:

bende kararsız kaldım canım
tefalin bende 2.modelini düşündüm önce farkedemedim ama sonra dikkatimi çekti haznesinin çıkmadığı
tefal almak istiyorum ama küçük gibi sanki biraz felix cipsy nin boyutu çok güzelmiş boshayallersmile

canım bende felix aldım henüz kullanmadım inşallah iyidir
benim aldığım zaman tefal henüz senin eklediğin resimlerden 2.sini çıkarmamıştı
ben o yüzden felix almıştım
sen eğer tefal alıcaksan 2. modelin iç haznesi çıkıyo ilk modelde iç hazne sabit
bunu göz önünde bulundurarak tercih et canım:1hug:

bende kararsız kaldım canım
tefalin bende 2.modelini düşündüm önce farkedemedim ama sonra dikkatimi çekti haznesinin çıkmadığı
tefal almak istiyorum ama küçük gibi sanki biraz felix cipsy nin boyutu çok güzelmiş boshayallersmile

canım ben tefalin 2. modelini görmedim henüz
ama felix dikdörtgen ve içinde patlıcan biber v.s. kızartmak daha kolay olabilir
özelliklerini bi karşılaştır bakalım hangisine daha çok aklın yatarsa onu tercih edersin
şimdiden iyi günlerde kullan canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu kare gibi galiba
benim kullandıgım dikdörtgen şeklinde
karnıyarık için büyük patlıcan filanda kızartabiliyosun
felix cipsy
thumb-11040.jpg

aynen benimkide bundan ,
ben 2 aydır kullanıyorum ama artık flitresi yüzünden korkuyorum kullanmaya , değiştirmek lazım diye :(

şebnem 42 , canımcım aynı fritöz işte, kare.
ben patates dışında birşey kızartmadım henüz içinde

Bende avm lerde bakmıştım canım tefale cok kucuk haznesi.. nerdeyse kase boyutu kadar..
felixi de araştırmıştım , arkadaşın dedigi gibi karnıyarık icin patlıcan kızartmada kullanmak icin uzunumsu boyut daha iyi sanki..
Gözüm tefalde benimde ama bilemiyorum..ufak tefek olsun kenarda dursun yeterli.

canım tefalinde resmini eklediğimin 2.cisi almayı düşünüyorum
onunda haznesi çok mu küçük
benim hiç yakından bakma fırsatım olmadı
felixde patlıcan için çok güzel
ne bilim çok kararsız kaldım akannehir
Bende avm lerde bakmıştım canım tefale cok kucuk haznesi.. nerdeyse kase boyutu kadar..
felixi de araştırmıştım , arkadaşın dedigi gibi karnıyarık icin patlıcan kızartmada kullanmak icin uzunumsu boyut daha iyi sanki..
Gözüm tefalde benimde ama bilemiyorum..ufak tefek olsun kenarda dursun yeterli.

Back