• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fringe

s2e11 yayınlanmadı mı daha ya da yayınlandı da ben mi gormedim haberi olan var mı?10. bolumu de 2 hafta uzerine yayınlanmıstı

pufzzz daaha cok var neden bolumler arası bu kadar aralık var yine senaristlerin gıcıklıgı mı

pufzzz daaha cok var neden bolumler arası bu kadar aralık var yine senaristlerin gıcıklıgı mı

Sanmıyorum canım. Mesela benim izlediğim bütün dizilerde ara oldu, 15 gün hiç dizim yok. Yaklaşık 20 tane falanlar kaydirigubbakcemile3

evet bende sabırsızlıkla bekliorum. bunlar yüzünden en son seyrettiğim bölümde neler oldu unutuyrum :))

az once 2.sezon 15. bolumu izledim (en son yayinlanan )eyvahedigeldismile

Fringe’i izliyorsanız ve halen cevapsız sorularınız ya da kaçırdığınız n0ktalar varsa aşağıdaki 10 maddeyi mutlaka okuyun. olumunekankayizsmile

1- Düzen, FBI bünyesinde kurulan Fringe Bölümü tarafından araştırılan, dünya genelinde olan açıklanamayan olaylar serilerine verilen genel isimdir.

2- FBI bünyesindeki Fringe bölümü, Phillip Broyles, Olivia Dunham, Peter Dishop, Dr.Walter Vishop ve Astrid Farnsworth’dan oluşmaktadır.

3- Walter, hayatının 17 yılını bir akıl hastanesinde çürütmüştür.

4- Walter’ın eski ortağı ve arkadaşı olan William Bell, milyarlarca dolarlık bütçesiyle dünya çapında faaliyet gösteren ve ABD ordusuna en çok iş yapan Massive Dynamic adlı teknoloji ve bilim şirketinin kurucusudur.

5- Gözcü, Düzen ile bağlantılı tüm olaylarda ortaya çıkan esrarengiz bir karakterdir.(Muhtemelen paralel evren ile bizim gerçekliğimiz arasında gidip geliyor)

6- Gözcü, yıllar önceki bir araba kazasında Walter ve Peter’ın hayatını kurtarmıştır.

7- Walter ve William Bell uzun yıllar önce alternatif gerçekliğe (paralel evren) gidişin bir yolunu buldular ve istemeden Düzen denilen olaylar serisini başlattılar.

8- Peter aslında 7 yaşındayken öldü. Ancak Peter bunu bilmiyor ve Walter, Peter’ın gerçekte kim olduğuna dair büyük bir sır saklıyor.

9 - Olivia henüz küçük bir çocukken Walter ve William Bell tarafından Cortexiphan adlı bir ilaç verilerek denek olarak kullanıldı.

10- Olivia, William Bell’in yaşadığı paralel evrene çekildi ve görünüşe göre orada sıkışıp kaldığı süre içinde bizim gerçekliğimiz ve alternatif gerçeklik arasında büyük bir savaşın yaklaştığı konusunda uyarıldı.

alintidir ...

Daha 5 dk oldu bitireli, aynı anda izlemişiz Zepp'im sempatiksalakcinni

: )) vayyy

lutfen ona soyleme dedi eyvahedigeldismile
peter niye parildiyordu
paralel evrenden mi yoksa ?
sen ner dersin canim

Peter ölmüş ya şekercim, Walter amcada diğer taraftan yenisini getirmiş naniknanik

ohoo peterin paralelden geldigi bayadir belli yau :)
en son 14 u izledimdi ben de 15 cikmissa izliyim :)

Peter ölmüş ya şekercim, Walter amcada diğer taraftan yenisini getirmiş naniknanik

: )) o kadar biliyoruz sekercim

aslinda dizinin pek bi gizemliligi kalmadi benim acimdan
cok heyecanla baslamistim diziye ama simdi
sirf dizisizlikten izliyorum desem yeridir
olive 'in herseyi ben yaparim tek ben yaparim edasi yok mu beni sinir ediyor delikafadulden
bu arada hala
bi opusemediler peter' la :jeyyar:
bu bolum de de olmadi
herseyi yapan walter
isi uzerine alan olive :olmaz::1closedeyes:

Bendede eski heyecan kalmadı malesef, baydı biraz galiba hep aynı hep aynı..
Olivia'daki o katır inadı varken onlar öpüşemezler. Öpüşmesinlerde zaten Peter fazla ona :sinifsinif:
Ama Olivia dedi ya hiç bişeyden korkmuyorum diye, ukalalığı ondan gıcığın :dilcikar:

Bendede eski heyecan kalmadı malesef, baydı biraz galiba hep aynı hep aynı..
Olivia'daki o katır inadı varken onlar öpüşemezler. Öpüşmesinlerde zaten Peter fazla ona :sinifsinif:
Ama Olivia dedi ya hiç bişeyden korkmuyorum diye, ukalalığı ondan gıcığın :dilcikar:

hah dogru dedin olumunekankayizsmile
cilli gicik olive ne olacak : )

olivia cok odunsu geliyor bana ya peter icine dusecek kizin nerdeyse cok tatli :))

15. bolumu izledim sabah.. cok da ahim shaim bir bolum degildi bence.. guzeldi ama bildigimiz syeler tekrarlandi bence..
olive in kucuklugu cok tatliymis cok sinir oldum o anda profesore.

Back
X