• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fringe

Şiii beni bakın, transfer parası ne kadar vereceksiniz. Lost bitiyor, buraya mı transfer olsam, bilemiyorum yanesempatiksalakcinni:hulya:

flash forward mı fringe mibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
daha ilk bölümdeyim kesin daha önce söylenmiştir ama şu bilim adamın oğlu, çok güzel hareketler bunlarda ki bi oyuncuya benziyo

Son düzenleme:
bende birinci sezon 5. bolumdeyim dizi guselnumaramopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
harika bir dizi ilk duydugumd one be pirinç mi demiştim
ama ilk bölümden itibaren tutkunu oldum lost ve fringe birde V favorim

çok güzel bir dizi fringe. soluksuz 1haftada 2sezonu bir çırpıda izledim sanırım.walter bishop kesinlikle adamım ve nerdeyse telefonlarımı açarken agent dunham diye açasım oluyor :)

tnt daha 1.sezonu bitirecek sen nerden izliyorsun bilmimyorum da nette 2.sezonu da var ben oradan takip ediyorum beklemeye dayanamıyorum dasempatiksalakcinni

Joshua Jackson hiç yakışmasa da Anna Torv (yakışmış) ve Dr.Walter Bishop durumu kurtarmış.
iyi güzel izlenesi dizilerden, bence Joshua Jackson' ı seçmelerinin nedeni Walter a benzeyen bir evlat arayışı olsa gerek.

çok güzel bir dizi fringe. soluksuz 1haftada 2sezonu bir çırpıda izledim sanırım.walter bishop kesinlikle adamım ve nerdeyse telefonlarımı açarken agent dunham diye açasım oluyor :)

valla ya bende hastayım telefon açışınasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

çok karizmatik açıyo hakkattenkaydirigubbakcemile5

yeni keşvettik bu diziyi :)
2 bölüm izledik gayet iyi gidiyor,
akşam olsada 3,yü izlesem diye bekliyorum :)

Sevgili bayanlar Fringe'in 3.sezon ilk bölümü yarın Amerika'da başlıyor.

Ynai c.tesi günü indirir, izleriz..

Ben en çok paralel evrenden bu dünyaya geçen Olivia'yı ve öbür tarafta sıkışan asıl Oliva ne olacak onu merak ediyorum..

Hiii spoiler vermişim..

Tamam siz orayı okumayın...Ben torrentten indirip izliyorum da. Daha 2.sezona geçmemiş arkadaşlar varmış pardon kızlar :))

Back
X