Amy ? christina Applegate in oynadigi .... Phoebe nin ismini isim olarak algilayamiyor haha, yaaaaa epeydir izlemedim bilionmu, offf6. bölümde bitti :)
konuşmaları çok rahat anlaşılıyor
yoksa anlayamazdım
bu arada 3 yada 4. bölümde Rachel'in 3 kız arkadaşı central perk a geliyor ya hani belki hatırlarsınız..kuş gibi bi çığlıkkoptum orda zaten sonra Monica ile Phoebe onların taklitini yapıyor gülmekten bi ara gözlerimden yaş geldi
Amy ? christina Applegate in oynadigi .... Phoebe nin ismini isim olarak algilayamiyor haha, yaaaaa epeydir izlemedim bilionmu, offf
ne konuda? anlamadim kibende hava atıyor gibi oldum sanırım
izleyip yazıyorum da ondan dedim :)ne konuda? anlamadim ki
Üniversite tişörtü diye kalmış aklımda, böyle yarımahahah frankie ile ilgili bisey yaziodu dimi t shirt te haha , onu geri verio ama sonra dimi
ok .. hihi, sen izleyebiliosun, ben izliyemiyorum dogruuuizleyip yazıyorum da ondan dedim :)
frankie says relax galiba ,Üniversite tişörtü diye kalmış aklımda, böyle yarım
Chandler icin bulunmaz nimet hahahabugün 6. bölümdeydimchandler bi kadınla tanışıyor..kadın hem evli,hem sevgilisi var,hem chandler la beraber ne kadar genişler yahu bunlar
frankie says relax galiba ,
ya ben emily ye '' i take thee Rachel '' dio ya, en en en en sevdigim bölümlerden biridir o bölüm , simdi cok acilmiyayim, pofuya yazik olmasin . Bide Brad Pitt'in geldigi bolum varya....uuuuuuu , oda sahane ya!!! aaah gengligimmmm
hee baya genişler maşallah kadın sonra yeni birini daha buluyor hey maşallahChandler icin bulunmaz nimet hahahaonlar ele gardas ay hatirlamaya calisiyorum simdi o bölümü .
Friends çaylağı olunca öyle oluyor, biz usta seviyesindeyiz. Kafamız bozulursa sezon finallerini söyleyiveririzyyaaaaa amaa bende izliyorum niye bana fakirmişim gibi davranıyorsunuzzzz
This is unfair !!!
hee baya genişler maşallah kadın sonra yeni birini daha buluyor hey maşallah
valla oturup tüm sezonu izlerim ha sizede yetişirimFriends çaylağı olunca öyle oluyor, biz usta seviyesindeyiz. Kafamız bozulursa sezon finallerini söyleyiveririz
aaa bence sen sevin ayol, daha ne muhtesem bolumler bekliyor seni, hep surpriz hep surpriz, buldun bunuyosun , hem izleyince heeeee dersin , nikitayla kavunkokusu bunu demistiii, diyeyyaaaaa amaa bende izliyorum niye bana fakirmişim gibi davranıyorsunuzzzz
This is unfair !!!
hee baya genişler maşallah kadın sonra yeni birini daha buluyor hey maşallah
kasiniyor bu gi hahah, dimi . 3ümüzden kalan kimse yok topikte , dodish bileFriends çaylağı olunca öyle oluyor, biz usta seviyesindeyiz. Kafamız bozulursa sezon finallerini söyleyiveririz
kiz biz butun bolumleri defalarca izlemisik, sen iyice tadini aldiginda cok cabuk bitirirsin 10 sezonu. müptela olacuunvalla oturup tüm sezonu izlerim ha sizede yetişirim
şuan iyi gidiyorumkiz biz butun bolumleri defalarca izlemisik, sen iyice tadini aldiginda cok cabuk bitirirsin 10 sezonu. müptela olacuun
Onlar kalpleriyle izlememiş diziyikasiniyor bu gi hahah, dimi . 3ümüzden kalan kimse yok topikte , dodish bile
Onlar kalpleriyle izlememiş diziyi
Bir de utanmadan benim Ross'cuğuma tatlı demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?