- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
Süper! Gezmeyi ihmal etme iyi yolculuklar simalcimBu hafta Ankara hava sartlarına göre iptal olmazsa da bi kac gün Istanbul var planda. Sonra ins tekrar evimdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper! Gezmeyi ihmal etme iyi yolculuklar simalcimBu hafta Ankara hava sartlarına göre iptal olmazsa da bi kac gün Istanbul var planda. Sonra ins tekrar evimdeyim
İlk sezonu sabırla izle sonra d-smart reklamındaki gibi "hoşunuza gidecek, bütün replikleri ezberleyeceksiniz" durumu olacak :)izleyenler tavsiye eder misiniz seneler önce bir bölüm izledim sanırım sarmamıştı tekrar başlasam mı hazır yeniden çekilecekken?
seninle ben nasil iyi anlasacaaamm , nasil iyi anlasaaacaaaaamm bi bilsen takil bize olurmu canim. Aklimi okudun arkadasNe müthiş dizidir. Çok severim bütün sezonları bitirdiğim halde arada rastgele bir bölümünü açar zevkle izlerim. Diziler genelde çok iyi başlar daha sonra saçmalaşır sıkıcılaşır ama friends öyle değil. Tam tersi geçerli friendste. Biraz sıkıcı ve pek akmayan ilk sezondan sonra sezonlar ilerledikçe daha sıcak, daha komik, daha güzel hale geliyor.
Dizi ilerledikçe karakterleri içselleştirmeye başlarsınız. Phoebe'nin naifliği ve tuhaflığı, monicanın tatlı ve aslında fedakar despotluğu ve ukalalığı, joey'in komik cahilliği ve içtenliği...bütün karakterler ayrı güzel. İzleyin izletin :)
burda onlari kaynatmaya calisiyoruz, bize dahil olursaniz beraber yad edip, kaynatiriz .... olurmu?Ne güzel diziydin Friends.
İzleyeceklerim bitse de tekrar başlasam
burda onlari kaynatmaya calisiyoruz, bize dahil olursaniz beraber yad edip, kaynatiriz .... olurmu?
Normalde pofu ve kaunkokusu bacilarimizda burda olurlar ama muhakkak vakit bulamadılar bakmaya. Topikte bikaç kişiyiz , umarım Kosmos ta takılır bize. Sevindim katılmanızaMerhabalar,tabii ki katılmak isterim.
hani siradan bir vatandasa yardimci eleman olarak katildigi bir yarismaydi dimi? verdigi sacma sapan cevaplara cok gulmustum ben ...joey super !Bak şimdi sabah sabah diziyi düşününce aklıma joey'in bir televizyonda yarışmaya katıldığı ve en sonunda yarışmacının joey'i istemediği bölüm geldi aklıma. Eğlenceli bölümdü. Joey son sezonlarda çok öne çıkıyor zirve yapıyor. Gerçi ben izlemedim ama friendsten sonra joey kararteri ile ilgili dizi yapılmış. İzlediniz mi?
gozukmedi canim yaa acilmiyor resimphoebe buffay en sevdiğim karakter
Şu sahne geldi hatırıma hemencik
smelly caaat , smelly caat , iittss not your faultttt ahahahahahaKatılırım tabi :)
Bu başlıktaki arkadaşlara bir şarkı armağan edeyim.
Phoebe Buffay'dan Smelly Cat :) İyi dinlemeler.
sen Phoebe nin ''my sticky shoe's'' u biliomusunKatılırım tabi :)
Bu başlıktaki arkadaşlara bir şarkı armağan edeyim.
Phoebe Buffay'dan Smelly Cat :) İyi dinlemeler.
My eyes sahnesinin gifiydi.Neden gözükmedi kigozukmedi canim yaa acilmiyor resim
Chandler and monica, chandler and monica!!!! Oh my eyes! My eyesss!!! Onu diosun !!! En bi sevdiklerimdennnMy eyes sahnesinin gifiydi.Neden gözükmedi ki
AynenChandler and monica, chandler and monica!!!! Oh my eyes! My eyesss!!! Onu diosun !!! En bi sevdiklerimdennnEki Görüntüle 1765692
Biraz izleyip pek begenmemistim , dizinin adı " joey " idi . Ablası ve yeğeni vardı dizide galiba . friends gibi değildi malesefBak şimdi sabah sabah diziyi düşününce aklıma joey'in bir televizyonda yarışmaya katıldığı ve en sonunda yarışmacının joey'i istemediği bölüm geldi aklıma. Eğlenceli bölümdü. Joey son sezonlarda çok öne çıkıyor zirve yapıyor. Gerçi ben izlemedim ama friendsten sonra joey kararteri ile ilgili dizi yapılmış. İzlediniz mi?