Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşLLah canım tşk güzel dileklerin için:)
kavga ne yazık ki bıktım valla ya canım bugün dedik ki
buluşalım yarım saat 1 saat o benim oturduğum ilçenin
otobüsle 15 dk uzağında oturuyor bizim eve 10 dk uzaklıktaki okulun
bahçesinde buluşacaktık:)
neyse saat 5 e çeyrek var 5.30 arabasına binip geleyim dedi
ben de kendimce süsleneyim dedim çok görüşemiyoruz
zaten babasının yanında çalışıyor baya da yoruluyor flan
saç düzleştiricimi taktım fişe markete gidiyorum çorap alıcam
elbise giymeyi düşündüm aldım eve gidiyorum saat 5 oldu aradı
neyse beni nerdesin diye bende dedim evdeyim hazırlanıyorum
en geç dedi çeyrek geçe okulda olacaksın ben seni görmek için
nasıl uğraşıyorum senin süsünle püsünle uğraşamam dedi
bende dedim buçuk diye anlaştık bende suç ne hazırlanıyorsam
sana dedim bağırdı bana bende ona tabi
yok bekleyip duruyormuş beyfendi zaten babası çağırmış hemen
giecekmiş bilmem ne
bende hiç giymedim elbisemi kot giydim makyajıımı sildim üzerime de
günlük bir tşört saçımı da bağladım rastgele gittim
okula bir trip atıyor surat sallıyo senin suratını çekmeye gelmedim dedim
çekmek zorunda değilsin dedi bana bende çekmiyorum o zaman arama beni
bende aramıcam seni dedim
dayanamazsın dedi bende çıkarttım telden hattımı kırdım attım okulun bahçesine
eve gittim o kadar sinirimi bozuyor ki anlatamm:
hadi bir çılgınlık yap o zamann
git konuş şu kişiyle, eğer saçma bir tepki vericek olursa koşarak kaç oradan çılgınlığın dibine vurduracağı mbi gidişle seni
şaka bir yana perimlecimm, bu yaptığından kendine ne zarar gelebilir? seni bu knouda yapsam mı yapmasam mı diye mualakta bırakan şey nedir, önce bunlardan emin ol ki kararında kesinleşş
inceldiği yerden kopsun artıkk, sen şu durumda daha çok acı çekiyorsun eminim ki hiç konuşamasan bile üzülürsün ama sonrasında rahatlarsın elinden geleni yaptğın içinn düşünme bile artıkk
off tatlımm evet artık yapmam gerekli valla yaa..
taketti canımaa:95:
hergün onu düşünüyorum konusacagımız günü hayal ediyorum artık olsun ya:105:
yapmalıyım artık bir delilikk..
işte korkum şu ki;o kişiyide göremezsem bulamazsam cok üzülürüm bu defa işte.O yönden düşünüyorum
ay canım benimm bayağı sinirni bozmuş cidden hattı kırdığına göre
allah allah o da ne diye öyle söylediği saatten önce gelmiş de bir de sana sanki geç kalmışsın gibi kızıyorsa..
yani bir de sen gidince üzerine surat yapması..bence onun babasına falan canı sıkılmış canım bayağ, planladığı şey istediği gibi gitmeyince çok sinir olur boğa dediğin gibi olması da bunu kanıtlıyor sinirini çıkartmış senden sanki biraz..
ama sıkma canını yaa
gerilmişsiniz karşılıklı belli ki..sana haksızlık etmiş ama bir şeye canı skılmış sanki..ama geçer bence canım yaa..mutlaka siniriniz geçince birbirinizi özler dayanamazsınız yine..
tabii adım atma konusunda muthemelen inatlaşacaksınız yine bir süre banane o arasın şeklinde, haliyle inatçısınız ikinizde ama çok sevince böyle mutlaka hallolurrr :)
canım benim bence öyle olumsuz ihtimalleri düşünme bile, bir şekilde mutlaka ulaşmanın bir yolunu buluruzz
sen ilk adımı bir at, bir şu yola koyul bak o zaman çorap söküğü gibi gelecek gerisiii
şimdi o dediğin yere bir git bakalım öncelikle, biraz uğraştıracak tabii seni, napalım artık, değecek ama inşallah uğraştığına :)
ama pes etmek yokkkk hemen üzülmek de yokkk, hemen o kişiyi bulamama ihtmali var evet bunu biliyoruzz o yüzden yılmadan devam ediceez
o dediği saatten önce gelince bana beni çok görmek istediğini kanıtladığını düşünüyor
sürekli problem buluşmalarımız ya artık çok sıkıldım kaç yıldır durum bu olmayacak sanırım bizden
bi kerelik birşey değil ki malesef çok kavga ediyoruz her gün neredeyse kavga edecek birşey
buluyoruz bende o da
bu sefer inat değil kesinlikle bitirmek için arama dedim çok sıkıldım iki gülsem 3. gün kesin ağlıyorum
normal olmadığı çok belli şimdi tel de yok arayamaz beni kandıramaz yine
umarım istediğim gibi olur ve gerçekten bitirebilirim bu sefer
o dediği saatten önce gelince bana beni çok görmek istediğini kanıtladığını düşünüyor
sürekli problem buluşmalarımız ya artık çok sıkıldım kaç yıldır durum bu olmayacak sanırım bizden
bi kerelik birşey değil ki malesef çok kavga ediyoruz her gün neredeyse kavga edecek birşey
buluyoruz bende o da
bu sefer inat değil kesinlikle bitirmek için arama dedim çok sıkıldım iki gülsem 3. gün kesin ağlıyorum
normal olmadığı çok belli şimdi tel de yok arayamaz beni kandıramaz yine
umarım istediğim gibi olur ve gerçekten bitirebilirim bu sefer
oyy tatlımm cok tesekkür ederim valla sen bana güç veriyosun.
evet baya baya zor ugrasacagım ama tabi artık bu aklımdaki soru işaretleri gitsin de evet buna deger;bos bos düşünmekle kalmayayım.
hem belki ona ulaşabilirimdee....
valla bu adımı atarsam yapabilirsem sizin katkınız çokk büyük
özellikle senin dileyin benden ne dilerseniz vallaa
mutluluğunu!
bir de artık şöyle bir hep beraber düğününde göbek falan atmayı
ayyyy :) karşılıklı sevgi patlaması yaşadık
perimlecim benim lafı mı olur yaa..sen mutlu ol vallahi ben de sen üzülünce üzülüyorum öyle kara kara düşünmek, belirsizlikler, kararsızlıklar adamın içini yer kemirir valla, o yüzden tabii ki de elimden geldiğince yardım edip seni yüreklendireceğim ki mutlu ol sen de artıkk :)
kendimi senin yerine koyup düşünp seni o şekilde yönlendirmeye çalışıyorum canım benim o yüzden çok iyi anlıyorum halini
ki bu kadar düşünüyorsan aklından çıkartamıyorsan ve çok ama çok istiyorsan bir şeyler yapmak sana da zor gelemz ki, bu yolda verdiğin uğraşlar tatlı bile gelir :) yeter ki hemen umutsuzluğa kapılma en ufak bir durum karşısında.
azimliyiizz, artık ne olursa olacakk
her türlü yanındayım arkandayım canım benimm, sen yeter ki kendine güven, inannn
vee bir an önce yola koyull :)
ahh işte canımm en iyi sen anlarsın beni.Benzer durumu yasamısız.
İnan yanımda olman destek olman beni daha cok cesaretlendiriyor.
Evet cok istiyorum ama sanki bişeyler engelliyordu yapamıyordum ama suan öyle degil galiba e yakın zamanda yapacagım:129:
İnşallah cesaretimi tam olarak toplayacagım..
ha ama söz ver dügünüme beklerim artık
şaka bir yana öyle büyük hayallerim yok
bir ulasabilsem yeter vallaaa
hep yanındayım ki :) sen yeter ki kendine güven.
tabii ki canım benim bunlar işin esprisi artık :) çok şükür ki yengeç balık da olsak o kadar duygusal hayalperest değiliz öünümüzü görebiliyoruz gerçekleri görebiliyoruz
önce küçük hedefler koyuyoruz önümüze o zaman, şimdiki ilk işimiz ona ulaşabileceğin kişiyle irtibata geçmen.
gerisini sonra düşürüz.
ve çooooooook sevindim kendinden emin olmana, iyi ki biraz beklemişsin bak :)
allahım gönlündekine göre versin inşallah canım perimlecim :)
Evet tatlımm amin çok sagol...
Valla artık zaten hayattan cok sey beklemeyi bıraktım hayal falan kurmayacagım artık.
Herseyin ansız olanı güzelmiş vallaa
Çok haklısın önce şu olayı halledelim sag salim geriside gelir bakalımm
Ben yine gidene kadar korkup vazgecmeyeyim de
bak işte onu yaparsan vallahi çok kızarım sana
sakın bak, bir karar aldın, sonuna kadar arkasında durup ne olursa olsun katlanacaksın diye yola çıkmıyor muyuz?
ah keşke orda olsam da seni kolundan tutup götürsem ya da en kötü ihtmalle ben gider konuşurdum, görücü misali
neyse dediğim gibi, hislerinin kuvvetini düşün, ne kadar istediğini düşün ve gözünü karat ve gittt
Tamam .....Heran bunları düşünücem.Mutlaka gitmem gerektigini düşünücem.
İçimde bir his var ...Eger gidersem güzel şeyler olucak diye:44:
En azından o güzel bakışları okadar derin derin bakması boş olamaz dimi.
Oda belki biran bile olsa beni düşünmüştür;belki ona ulasmam hosuna gider? Onun bana ulasabilecegi hiçbir yol yok çünkü.:44:
ayneeen öyle. bunları da düşün kkorktuğun an.
ve içindek ihisse güven, temiz kalbin seni yanıltmaz bence :)
sana öyle baktıysa mutlaka etkilenmiştir senden, mutlaka düşünmüştür..yani ben olsam düşünürdüm..
ve aynen canım, bir çok erkek böyle neredeyse..kendisi için bir çaba harcadığında karşındaki mutlu olup daha çok seven çok oluyor..
hem böyle değil de kendisi senin peşinden koşmayı seviyorsa da sen bunun için ona bir imkan tanımış olacaksın
Evettt..zaten benden sadece bu kadar.
baska bişey yapmam
Bir ulaşalım da gerisi Allahkerim..Artık bundan sonrası ona ait
hadi bakalımm, gazan mübarek olsun perimlecimm :)
Sagol tatlımm.
ya ama canım şimdi ben ona ulastım diye yanlış anlar mı acaba kiii ???
bak yine bu geldi aklıma.