• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FreshMinerals ürünlerini kullananlar..

nazliyolcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
13
0
36
İstanbul
arkadaşlar fresh minerals kullanıyorum ben çok da memnunum , kozmetik paraben kimyasal içermiyomuş .
özellikle mineral fondöteni süper...

başka kullanan var mı ????

ayy evet bende bu markayı çok merak ediorum geçen açtıgım bi topicte bi arkadas cocuklar duymasındada bu markanın ürünlerinin kullanıldıgını sölemişti..
ürünleri nasıl kapatıcılıgı fiyatları vs...

ben çok beğeniyorum , kapatıcılığı güzel ama en iyi tarafı bence yüzünde kalın bir makyaj tabakası
oluşturmaması , ciltte çok hafif duruyor neredeyse hissedilmiyor
mesela ben ponponlu toz fondötenini kullanıyorum 69 liraya aldım çok kolay kullanımı çantama atıyorum.. şuan 3 al 2 öde kampanya yapmışlar diye duydum bir arkadaşım almış.
eczanelerde satılıyo bu arada

selam arkadaslar bende bu markayı kullanıyorum ve cok memnunum goz altı kapatıcısını almıstım memnun kalıp hem toz fondoten hem allıgını aldım cılde zarar vermıyor kesınlıkle cok guzel

arkadaşlar ? yapıp durdum kusura bakmayın mesaj yazabilmem için 100 adet böyle cevap yazmam gerekiyormuş:)

ben de bu markanın ürünlerini internette indirimde olduğu için sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. fırçalı pdrasını aldım cilt üzerinde tek etkisi pırıltılar, ten rengine hiç bi etkisi yok çok hayal kırıklığına uğradı. Allık da renk vermiyo hiç :50: bi tek ruj rengi güzel ama kalıcı mı bilmiyorum.... hiç tavsiye etmiyorum o kadar paraya yazık

Back