en ucuz renkli-numaralı lens sanırım freshlook. deneme amacıyla alıcam, 35-40 tl zaten beğenmezsem içime oturmaz en azından.
numaralı lens kullanıyorum şu an.
en doğal freshlook lensi hangisi sizce? kullananlar resim ekleyebilir mi? şimdiden teşekkürler.
çoğu kullanıcı freshlerin batma yanma kızarıklık yaptığını rahatsız edici olduğunu söylemiş..ben 2009 yazında kullanmıştım freshleri...hiçbir fikrim olmadan optikçinin tavsiyesi üzerine freshlook light green hareli aldım...gözlerim de koyu kahve...o kadar doğal ve güzel durdu ki..3 ay boyunca her gün günde 12 saat aksatmadan taktım...hatta 15 saat taktığımda oldu..en ufak bi pürüz olmadı bende...ilk etapta askeri yeşil gibi durdu..3 hafta sonra daha da açıldı yeşile dönük ela oldu..süper oldu rengi..bi de kıyafetin rengine göre değişiyordu..güneşte dah açık duruyordu...daha güzeldii..bombe sorunu da yoktu ayrıca..40 lira verdim düşünmeden taşınmadan frsh aldım hiç rahatsız olmadım..haftalarca solotica araştırdım en ince ayrıntısına kadar...esmeralda aldım..fiyasko çıktı..bi de 175 lira baydım :))) aslında çok da düşünüp taşınmayacaksınız :)) onu anladım ben..iyice kafası karışıyo insanım..yeniden frshlere dönücem galiba...hazel ve koyu gri yi çok merak ediyorum ben..saç ve ten rengi de güzel durmasında çok önemli bi kriter bence..benim saçım siyah tenim buğday bende güzel durdu...kimse lens olduğunu anlamadı da :)))benim de bi sorum var...koyu gözler için hareli açık gözler için haresiz öneriyorlar..bu ne derece doğru..forumda hep birbiriyle taban tabana zot yorumlar var..misal fresh kullanan bi kullanıcı berbat battı yandı derken bi grupta muhteşem çok doğal durdu diyor ben gibi mesela...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesi geliyor insanın :)))) lens mi kötü yoksa göz yapısı ile alakalı mı anlayamadım...
walla cnm bende 3 renk freshlook var. zümrüt yeşili ve turkuaz rengi çok güzel. parlak mavi çok belirgin bir renk. ben daha çok turkuaz seviyorum. çoğu kişi çok yapay duruyor diyor ama ben gayet memnunum. en azından acayip damarlı bir lens değil. çokta rahat. lens olduğunu unutuyorum bazen gözümde. ne kızarıklık yapıyor ne batma. albümümden bakabilirsin resimlerine. şimdi gri ve ela almayı düşünüyorum freshlook . bakalım onlar nasıl olcak :)
Ben de haresiz sersindeki honey rengini çok merak ediyorumkullanan var mı kızlar???
Honey çok güzel bir renk ben kullandım solo care in lens suyunu kullanırsan zamanla açılıyor rengi ve turuncu oluyor aslında daha güzel duruyor açılınca bence gerçekten doğal çok güzel bir renk koyu kahve gözde bile fotograftaki gibi bir renk çıkıyor
Honey çok güzel bir renk ben kullandım solo care in lens suyunu kullanırsan zamanla açılıyor rengi ve turuncu oluyor aslında daha güzel duruyor açılınca bence gerçekten doğal çok güzel bir renk koyu kahve gözde bile fotograftaki gibi bir renk çıkıyor
cnm honey çok turuncu duruyor. ela olan güzel duruyor. ben netten araştırdım da :) honey resmen turuncu lens.
YouTube - Freshlook Contact lenses: Honey
bu videoya bak cnm. bide resimlerini ekliyorum. direk ele bence
Eki Görüntüle 140522 Eki Görüntüle 140523
Ya burda cidden çok kötüama dikkat edersen kızın göz rengi siyah. belki bi umut orta yada koyu kahveyle daha güzel kaynaşır diyorum