Kontakt Lens freshlook'un en doğal lensi hangisi kızlar??

slmm kızlar:KK64: bunlarda benim freshlooklarım hareli gri 3 senedir lens kullanıyorum ama hergün değil herhangi bir sorun yaşamadım bu arada kendi gözlerim koyu kahve Eki Görüntüle 141662 :79:

bende çok merak ediyordum hareli griyi. koyu ve sahte durduğunu duydum. sende baya güzel durmuş. yakından nasıl duruyor :44: ay çok soru sordum ama :KK1:

bende çok merak ediyordum hareli griyi. koyu ve sahte durduğunu duydum. sende baya güzel durmuş. yakından nasıl duruyor :44: ay çok soru sordum ama :KK1:

decicim,hareli griyi ben de kullandım,freshlookların içinde en doğalı pure hazella hareli gridir diyebilirim,yine tabi souflonla kullanmak şartıyla ve tabi süresi geçince renginin attığını da unutmayarak,gündüz hareli griyi tercih etmezdim ama pupilden geçiş daha sert olduğu için,ama bence memnun kalırsın

decicim,hareli griyi ben de kullandım,freshlookların içinde en doğalı pure hazella hareli gridir diyebilirim,yine tabi souflonla kullanmak şartıyla ve tabi süresi geçince renginin attığını da unutmayarak,gündüz hareli griyi tercih etmezdim ama pupilden geçiş daha sert olduğu için,ama bence memnun kalırsın

hmm saol cnm. cuma bakıcam alırım büyük ihtimalle. bendeki freshlookların süresi bitmedi inatla. 3 ay oldu :KK1: batmıyo kaymıyoda :KK1: ama fazla takmak istemiyorum zarar verir diye. şimdi giriye taktım yorumun için çok saol .çok yardımcı oldun bana :21::21:

arkadaşlar bgn freshlook gri aldım resmide yükledim. çok memnun kaldım. ela gibi bi renk oldu değişik :KK1: fotoda daha farklı çıktı.

Eklentiler

• $19022011331.jpg
    $19022011331.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 563
Son düzenleme:
arkadaşlar bgn freshlook gri aldım resmide yükledim. çok memnun kaldım. ela gibi bi renk oldu değişik :KK1: fotoda daha farklı çıktı.

bende aldım grisini 2 gün önce hatta kampanya vardı 1 tane daha aldım oda zümrüt yeşili ama çok cırtlak bi yeşil hiç doğal değil çok belli oldu gözümde 5 dakka durdu çıkardım kullanmayıda düşünmüyorum daha :)ama grisi çok güzel acaip doğal duruyo gözde...sanada yakışmış deci güle güle kullan ama bende bulanık görme sorunu hala devam ediyor ama bazen düzeliyo...

En doğalı grisi ve yeşili bence...elada olabilir...

bende aldım grisini 2 gün önce hatta kampanya vardı 1 tane daha aldım oda zümrüt yeşili ama çok cırtlak bi yeşil hiç doğal değil çok belli oldu gözümde 5 dakka durdu çıkardım kullanmayıda düşünmüyorum daha :)ama grisi çok güzel acaip doğal duruyo gözde...sanada yakışmış deci güle güle kullan ama bende bulanık görme sorunu hala devam ediyor ama bazen düzeliyo...

En doğalı grisi ve yeşili bence...elada olabilir...

cnm zümrüt yeşili bende kullandım çok açık durmadı bende. lens olduğu belli olmuyordu okadar :44: göz yapısına göre değişiyor sanırım :44: yeşili çok belli olmuyormuş o yüzden tercih etmedim aslında. elada güzelmiş aklımda bide o var. gümüş gride düşündüm ama o da çok açık maviymiş. kararsızım açıkçası :44:

cnm zümrüt yeşili bende kullandım çok açık durmadı bende. lens olduğu belli olmuyordu okadar :44: göz yapısına göre değişiyor sanırım :44: yeşili çok belli olmuyormuş o yüzden tercih etmedim aslında. elada güzelmiş aklımda bide o var. gümüş gride düşündüm ama o da çok açık maviymiş. kararsızım açıkçası :44:

canım hiç belli olmuyor yeşil güzel doğal bir renk açıkta değil öyle...zümrüt bende çok sırıttı :s grisi çok doğal yeşilden ama yeşilde fena değil hele birazcık uzaktan lens olduğu hiç anlaşılmıyor birde fotoğraflarda çok güzel görünüyor...bende elayı düşünüyorum acaba nasıl durur forumda bir kaç kişide gördüm çok beğendim...

canım hiç belli olmuyor yeşil güzel doğal bir renk açıkta değil öyle...zümrüt bende çok sırıttı :s grisi çok doğal yeşilden ama yeşilde fena değil hele birazcık uzaktan lens olduğu hiç anlaşılmıyor birde fotoğraflarda çok güzel görünüyor...bende elayı düşünüyorum acaba nasıl durur forumda bir kaç kişide gördüm çok beğendim...

bende lensi taktım mı renkli olsun istiyorum. o kadar gözümde taşıyorum :KK1: evet cnm bende elayı beğendim. gri bende ela gibi durdu. ela belli olur mu bilmiyorum. gözlerimde koyu kahve değil ama anlamadım bende:44: aslında alıp denemek lazım elayı

Ben hareli yesil kullanıyorum canım ve gercekten herkes cok doğal durduğunu söylüyo
gercek göz rengim kahverengi..

Bence freshlook lensler doğal değiller dopallıkta soloticanın üstüne yok bence.Ama radikal değişiklik isteyenlere freshlook ideal :KK66:

Bence freshlook lensler doğal değiller dopallıkta soloticanın üstüne yok bence.Ama radikal değişiklik isteyenlere freshlook ideal :KK66:

aslında doğallık kişinin gözüne göre değişebiliyor. kendine uygun bir renk seçersen ki ben öle seçiyorum. çoğu kişi lens diye bağaırmadığını söylüyor. solotica doğal tabi ama kendi gözün gibi durabilecek lens ben görmedim açıkçası. var sa bile çok pahalı. yıllık kullanmak istemeyenler freshlook kullanıyor. e fiyatıda iyi :KK1:

canım ben ileri derecede miyopum oyüzden yıllardır lens kullanıyorum...yaklaşık 8 yıldır...ve hep freshlook kullandım..batma yanma olayını ben yaşamadım...ve ben çok kötü bi lens kullanıcısıyım 1 ay çıkarmadığım oluyor..bebeğim olduğu için çıkarıp gözlük takmak zor geliyor ve buna rağmen memnunum...sarışınım ben doğal olanından :)) kendi göz rengim yeşile çok yakın bi ela hatta hareli ela...7 yıl true saphire kullandım çok farklı bi renk olduğu halde herkes doğal sanıyordu..bu sene acil lens almam gerekti ve ellerinde hangi renk varsa onu alcaktım hareli mavi aldım bu daha güzel oldu...herkes beni mavi gözlü sanıyor..geçenlerde işe giderken şeffaf lens taktım millet onu lens sandı :))) ben tavsiye ederim tabiki alerji yapan gözler olacak herkesin göz yapısı aynı deilki...benim arkadaşım çok pahalı markaları aldığı halde 1 saat bile takamıyor..yani bu göz yapısına göre değişiyor bence...benim gibi uzun süreli kullanıcılar için fiyatıda makul

ben lıght grey kullanıyorum herkes gerçek göz rengim sanıyor lens gibi durmuyor yalnız gözleri olduğundan büyük gösteriyor

dark green ardından zümrüt yeşili kullandım gözlerim ela ve dark greenin içinde kahverengi olduğundan dolayı lens olduğu anlaşılmıyordu ama yeşl olduğu da anlaşılmıyordu.. zümrüt yeşili yemyeşil ve yeşil olduğu belli oluyor ama diğeri daha doğaldı..

X