slmm kızlarbunlarda benim freshlooklarım hareli gri 3 senedir lens kullanıyorum ama hergün değil herhangi bir sorun yaşamadım bu arada kendi gözlerim koyu kahve Eki Görüntüle 141662 :79:
bende çok merak ediyordum hareli griyi. koyu ve sahte durduğunu duydum. sende baya güzel durmuş. yakından nasıl duruyor :44: ay çok soru sordum ama
decicim,hareli griyi ben de kullandım,freshlookların içinde en doğalı pure hazella hareli gridir diyebilirim,yine tabi souflonla kullanmak şartıyla ve tabi süresi geçince renginin attığını da unutmayarak,gündüz hareli griyi tercih etmezdim ama pupilden geçiş daha sert olduğu için,ama bence memnun kalırsın
ben freshlook un daima grisini kullanırım çok doğal duruyor hatta resmi koyayım göstereyim
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
arkadaşlar bgn freshlook gri aldım resmide yükledim. çok memnun kaldım. ela gibi bi renk oldu değişikfotoda daha farklı çıktı.
arkadaşlar bgn freshlook gri aldım resmide yükledim. çok memnun kaldım. ela gibi bi renk oldu değişikfotoda daha farklı çıktı.
bende aldım grisini 2 gün önce hatta kampanya vardı 1 tane daha aldım oda zümrüt yeşili ama çok cırtlak bi yeşil hiç doğal değil çok belli oldu gözümde 5 dakka durdu çıkardım kullanmayıda düşünmüyorum daha :)ama grisi çok güzel acaip doğal duruyo gözde...sanada yakışmış deci güle güle kullan ama bende bulanık görme sorunu hala devam ediyor ama bazen düzeliyo...
En doğalı grisi ve yeşili bence...elada olabilir...
cnm zümrüt yeşili bende kullandım çok açık durmadı bende. lens olduğu belli olmuyordu okadar :44: göz yapısına göre değişiyor sanırım :44: yeşili çok belli olmuyormuş o yüzden tercih etmedim aslında. elada güzelmiş aklımda bide o var. gümüş gride düşündüm ama o da çok açık maviymiş. kararsızım açıkçası :44:
canım hiç belli olmuyor yeşil güzel doğal bir renk açıkta değil öyle...zümrüt bende çok sırıttı :s grisi çok doğal yeşilden ama yeşilde fena değil hele birazcık uzaktan lens olduğu hiç anlaşılmıyor birde fotoğraflarda çok güzel görünüyor...bende elayı düşünüyorum acaba nasıl durur forumda bir kaç kişide gördüm çok beğendim...
Bence freshlook lensler doğal değiller dopallıkta soloticanın üstüne yok bence.Ama radikal değişiklik isteyenlere freshlook ideal
Ben de haresiz sersindeki honey rengini çok merak ediyorumkullanan var mı kızlar???