Kontakt Lens Freshlook Yeni Renkler

J

Jiklipaff

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Jiklipaff
Freshlook 3 tane yeni renk çıkarmış.
Zümrüt yeşili,
Parlak mavi ve gümüş grisi.
Deneyeniniz var mı kızlar ?

• Konu Sahibi Jiklipaff
Ben "Starling Grey" rengini sipariş etmiştim. Bugün elime ulaştı. ılk tercihim "Gemstone Green " olanıydı fakat stokta yokmuş malesef. Griyi de pek beğenmedim açıkçası. Belki bende iyi durmamış olabilir gözlerim kahverengi olduğu için bilmiyorum. Daha önce freshlook'un "Green" olanını kullanmıştım çok daha doğal duruyordu. Bosh&Lomb'un grisi de çok daha iyi duruyordu bende. Yani tavsiye etmem şahsen. :eek:lmaz:

• Konu Sahibi Jiklipaff
Bende videolarına baktımda yeşili ve mavisi gayet güzel duruyor.Bende mavisine göz diktim.
Morrisoncum siparişini nerden verdin acaba?ayrıca ne kadar ödedin?

• Konu Sahibi Jiklipaff
evet zümrüt yeşilini gecenlerde denedim
gözlerim koyu kahve tıpkı katalogdaki renk gibi durdu.. yerimseniben

• Konu Sahibi Jiklipaff
Bende videolarına baktımda yeşili ve mavisi gayet güzel duruyor.Bende mavisine göz diktim.
Morrisoncum siparişini nerden verdin acaba?ayrıca ne kadar ödedin?

Ben gg'den sipariş ettim. Kampanya vardı 35 TL'ye geldi bana lens,saklama kabı bir de solocare solüsyon hediye ettiler yanında. İlk taktığım gün pek beğenmemiştim o gün yazmıştım yorumumu da. Sonradan gün ışığında görünce biraz daha hoşuma gitti freshlook stearling greylerim. Görenler de doğal durduğunu söylüyorlar kullanıyorum şu anda. Fakat almayı düşünüyorsan diye söylüyorum ben freshlooklarımı takınca yazıları okuyamıyorum etraf son derece puslu gözüküyor. Birkaç saat gözümde kalınca da rahatsızlık vermeye başlıyor. Çok ince olmasına rağmen biraz sorunlu bir lens sanırım. Solotica da kullanıyorum ben o lenste asla böyle sorunlarım olmadı. Almayı düşünüyorsan göz önünde bulundur derim cnm :))

• Konu Sahibi Jiklipaff
Ben gg'den sipariş ettim. Kampanya vardı 35 TL'ye geldi bana lens,saklama kabı bir de solocare solüsyon hediye ettiler yanında. İlk taktığım gün pek beğenmemiştim o gün yazmıştım yorumumu da. Sonradan gün ışığında görünce biraz daha hoşuma gitti freshlook stearling greylerim. Görenler de doğal durduğunu söylüyorlar kullanıyorum şu anda. Fakat almayı düşünüyorsan diye söylüyorum ben freshlooklarımı takınca yazıları okuyamıyorum etraf son derece puslu gözüküyor. Birkaç saat gözümde kalınca da rahatsızlık vermeye başlıyor. Çok ince olmasına rağmen biraz sorunlu bir lens sanırım. Solotica da kullanıyorum ben o lenste asla böyle sorunlarım olmadı. Almayı düşünüyorsan göz önünde bulundur derim cnm :))

Bende bir ara kullandığımda aynı sorunu yaşamıştım.hatta 6 ay boyunca bulanık bulanık dolaştım.Sanırım daha sonra yapısına alıştı gözlerim sonraki kulanımlarımda böyle bir sorun yaşamadım.Amazon lunırken çok net görebiliyordum.Çok rahatlardı.Gözümde yok gibilerdi.Şu anda rainbow kullanıyorum.Yıllık olmasındanmıdır nedir rahatsız ediyor beni biraz.Bazen batıyor gölerime bazen kayıyor bazen bulanık görüyorum.Sürekli bi rahatsızlık hali var.Bakalım ne zaman alışacaz artık.
senin aldığın lensin mavi ve yeşil renkleri için ne düşünüyosun.Gri lensler artık pek hoşuma gitmiyor benim.

• Konu Sahibi Jiklipaff
Ben Freshlook'un hareli yeşilini de kullandım. Gözlerim koyu kahve olduğu için çok açmadı. Görenler saçlarınla aynı renk olmuş dediler (kumraldım o zaman). Ela gibi durdu bende yani o yüzden çok kullanmadım. Ama doğallık konusunda sorunum yoktu o lenste. Yeşiller hareli ise koyu kahve gözde doğal durabiliyor freshlooklarda. Ama mavi konusunda aynı şeyi düşünmüyorum. Doğal ve güzel bir mavi yok bence bu markada. Gözü açmadığı gibi doğada da olmayan bir renk oluyor göze takıldığında. Başarılı bulmuyorum ben açıkçası. :umursamaz:

• Konu Sahibi Jiklipaff
Freshlookun safir maviside hoş gibi duruyo ama denemeden bilemiyor insan.

• Konu Sahibi Jiklipaff
freshlook yeni renkleri denemedim ama benm ilk kullandığım lensti freshlook ve hatta bütün tonlarınıda almıştım =)=) bide ucuzdu 25 tl iydi neydi =)=) o zamanlar çok şikayetçi diildim ama sonra güneşte ışıkta herkes aa çizgi çizgi duruyo dedikçe falan bende farkettim ki yakından korkunç belli oluyo . plastik var gibi sanki gözde .. o yüzden kesinlikle düşünmüyorum bir daha .. hele hel maviler asla .. tavsiye etmem kesinlikle .. kendi gözü renkli olanlar için üstüne parlaklık katsın diye belki iyi durur ama kahve gözlüler için aman aman ..

bende hareli yeşil ve mavisini kullanıyorum ilk taktıgım zamanlar hiç hissetmezdim batmazdı fln ama şimdi rahatsız oluyorum batıo kayıyo gibi hissediyorum

Freshlook rahatsızlık vermedı gÖzlerıme bnm doĞrusu..gÖzÜmde var yok hıssetmemıŞtı .. Bana gÖrÜntÜsÜ rahatsızlık verdıĞı ıÇın bırakmıŞtım =)=)

zümrüt yeşili süper bir renk çok kullandım...6 ay önce çok aradım optiklerde yoktu hatta bi kız kaldırıldı demişti demek kaldırılmamış bak sinir oldum şimdi :KK43:

slm bende grısını kullanıorum guzel duruyor :) bırde sıyah yada sadece rımel surun daha guzel oluyor :)

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Çok gÜzellll maŞalllah bacımm

gözlerin aynı aşkı memnuda ki nihale benziyookaydirigubbakcemile2

kahverengi gözlüyüm bende hareli yeşili kullanmıştım inanılmaz doğal duruyordu asla da bulanıklık kayma vs sorunlar yaşamadım...bayanssulusmile

X