Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm ozel msj kutun dolu zıyaretcı defterınde yok mecbur buraya yazıyorm
green ocean bl cnm numarasız..guzel bı renktr ama kalın ve ara ara rahatsz edıcı..6 ay da mort oldu oysa ben uzun sure kullanırdım anlayamadım..şimdı topazıo getrtcem
ben bl nın aylıgı oldugunu blmıodum...sankı lens mrketı aradgmda bana yıllıgı var aylıgı yok demişlerdı allaalla bı sorım...ben yıllk lens hc sevmıyorum 3 aylık olsa şöle neguzel olur..ben onu 6-7 ay kullanırım
slm sophronie ben frshlook saf ela kullanıyorum çok doğal duruyo kimse anlamıyo gözlerim kahvrengi 3 yıldır vazgeçemiyorum benim kullandığımın süresi 6 aylık ama temiz kullanmaya bağlı temiz kullanılırsa eğer 1 yıla kadar bile kullanılabilir
Freshlook lenslerin kullanım sürelerinin 6 ay olduğunu hiç sanmıyorum. Aldığınız yer mi söyledi bu kullanım süresini size? Tekrar bir araştırın isterseniz gözlerinize bir zarar gelmesin. Ben bir ay, iyi kullanıma göre de en fazla üç aya kadar uzuyor diye biliyorum.
slm kızlar ben freshlookun yeni çıkan zümrüt yeşilini kullanıorum. amam freshlook çok damarlı duruo ve çok çabuk yırtılıo. solotica düşünüorum ama o kadar para verip hemen yırtılsın istemiorum. solotica kullananlara soruorum çabuk yırtılan bi lens mi acaba ve solotica satmak isteyen war mı