• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fresh Kokan Parfüm

pur blanca bence fresh diil ya,ağır bir çiçek kokusu...

cool water,özellikle oriflame "divine" çok güzel...

Arkadaşlar Ben Bir Direktörüm... Parfümler Konusundaki Bilgilerimede Oldukça Güveniyorum..hem Boğa Burcunun özelliğide Kokulara Merakli Olmasidir.. Freş Kokulardan Midsummer I önerebilirim Hafif Ve Rahatlatici Bir Kokudur Isveç Modern Ruhunu Yansitir..aramobliss Var Bide Bu Koku Klinik Olarak Test Edilen Bi Kokudur. özellkle Zihni Rahatlatir Kendimde çok Memnunum Kullanyorum..ha Bide Elvie Var Bu Da Sadelik Yansitan Floral Ve Bi O Kadarda Ferah Bi Kokudur...

başka yok mu fresh kokan parfüm.ben geçenlerde bvulgari blv aldım.pek kalıcı olmadı bende.fresh ama beni tatmin etmedi.bi de clean diye bi markanın parfümeri var. onları kullanan oldu mu hiç aranızda

*jill sander, sensations

*kenzo, nyx

*hermes ,kelly calleche

*avon ,herve leger

Bence zencefil içerikli parfümler ağırlık yapmadan fresh bir hava yaratıyor. Benim favorim bvlgari blv. Birde yves rocher evidence var o da fresh bi koku bence. Temizlik kokan bi koku da avondan little black dress. Yeni aldığım bi de little gold dress var ama onun hakkında uzun vadeli bi fikrim yok henüz sıkmadım çok fazla... :)

Armani Night
Chanel Coco Mademoiselle
Chanel Chance
Shiseido Zen
Givenchy Ange Ou Demon Le Secret

Şekerli kokular bana çok ağır geliyor bu nedenle fresh kokuları tercih ederim her zaman. Bazende hafif olmak kaydıyla çiçek kokuları da olabilir.Parfümü sırf temizlik hissi uyandırsın ve gün içinde oluşan teri baskılasın diye kullanıyorum. Bazıları gibi çevresindeki herkes onun kokusunu hissetsin diye şişeyi üstüne boca edip dışarı çıkanlardan değilim anlayacağınız. Parfüm herkesin teninde farklı koktuğu için benim sevdiğimi siz sevmeyebilirsiniz. Tabi yenilip içilen gıdalarda parfümün kokusunu etkiliyor. Sürekli kullandıklarım;

Giorgio Armani---Acqua Di Gio
davidoff --cool water
tommy hilfiger (nadiren)

Şekerli kokular bana çok ağır geliyor bu nedenle fresh kokuları tercih ederim her zaman. Bazende hafif olmak kaydıyla çiçek kokuları da olabilir.Parfümü sırf temizlik hissi uyandırsın ve gün içinde oluşan teri baskılasın diye kullanıyorum. Bazıları gibi çevresindeki herkes onun kokusunu hissetsin diye şişeyi üstüne boca edip dışarı çıkanlardan değilim anlayacağınız. Parfüm herkesin teninde farklı koktuğu için benim sevdiğimi siz sevmeyebilirsiniz. Tabi yenilip içilen gıdalarda parfümün kokusunu etkiliyor. Sürekli kullandıklarım;

Giorgio Armani---Acqua Di Gio
davidoff --cool water
tommy hilfiger (nadiren)
nekadar doğru söylemişsin canım yaa bende sevmem öyle kokusuyla ben durdayım diyen aşırı ağır bayık kokuları kullananları.. Başıma ağrılar giriyor miğdeme vuruyor koku resmen.. heleki metrolarda otobüslerde sıkça karşılaşıyorum oan otobüs de metro da dar geliyor bana bian önce kendimi dışarı atmak istiyorum :KK1:

nekadar doğru söylemişsin canım yaa bende sevmem öyle kokusuyla ben durdayım diyen aşırı ağır bayık kokuları kullananları.. Başıma ağrılar giriyor miğdeme vuruyor koku resmen.. heleki metrolarda otobüslerde sıkça karşılaşıyorum oan otobüs de metro da dar geliyor bana bian önce kendimi dışarı atmak istiyorum :KK1:

Maalesef gün içinde bu tip insanlarla çok karşılaşıyoruz. Ama aynı zamanda çok kötü kokan insanlarda var. Kötünün iyisi deyip katlanıyoruz ne yapalım:(

Maalesef gün içinde bu tip insanlarla çok karşılaşıyoruz. Ama aynı zamanda çok kötü kokan insanlarda var. Kötünün iyisi deyip katlanıyoruz ne yapalım:KK43:
Ağır kokular bana hep kötü geliyor valla yaa bence insanları rahatsız etmeye hakları yok :( aynen çok karşılaşıyoruz gerçektende bu tip insanlarla bişey demiyim diyorum ama zor tutuyorum kendimi heleki havalarda ısınmaya başladı valla karşıma çıkan ilk ağır parfümlü tipe diyicem şahsen kokun miğdemi bulandırıyo biraz hafif koku sık diye.. Bu işinde çivisini çıkarıyorlar bazen.. dediğin gibi parfümün amacı temiz kokmak güzel kokmak.. Ama biçok insan karşı cinsi etkilemek amaçlı kullanıyor ve buda benim acayip sinirimi bozuyor :KK12:

Ağır kokular bana hep kötü geliyor valla yaa bence insanları rahatsız etmeye hakları yok :KK43: aynen çok karşılaşıyoruz gerçektende bu tip insanlarla bişey demiyim diyorum ama zor tutuyorum kendimi heleki havalarda ısınmaya başladı valla karşıma çıkan ilk ağır parfümlü tipe diyicem şahsen kokun miğdemi bulandırıyo biraz hafif koku sık diye.. Bu işinde çivisini çıkarıyorlar bazen.. dediğin gibi parfümün amacı temiz kokmak güzel kokmak.. Ama biçok insan karşı cinsi etkilemek amaçlı kullanıyor ve buda benim acayip sinirimi bozuyor :KK12:

Keşke sadece karşı cinsi etkilemek olsa, bunun için parfüme gerek yok ki. Feromon denilen vücut sıvıları var ve erkekler normal parfüm kokusundan daha fazla bu kokulardan etkilenirler. Hatta parfüm bu tür kokuları bastırır. Zaten kişi hoşumuza gittiği için kokusunu seviyoruz, yoksa kokusunu sevdiğimiz kişiye aşık olmuyoruz:)) Bunun dışında sırf pahalı, marka vs. bir parfüm kullandığını çevreye gösterme derdinde olanlarda bu tür davranışlarda bulunuyor. Dediğim gibi en iyisi umursamamak. Arkadaşın, yakının vs. kullanıyorsa da nazikçe uyarabilirsin bence.

Keşke sadece karşı cinsi etkilemek olsa, bunun için parfüme gerek yok ki. Feromon denilen vücut sıvıları var ve erkekler normal parfüm kokusundan daha fazla bu kokulardan etkilenirler. Hatta parfüm bu tür kokuları bastırır. Zaten kişi hoşumuza gittiği için kokusunu seviyoruz, yoksa kokusunu sevdiğimiz kişiye aşık olmuyoruz:)) Bunun dışında sırf pahalı, marka vs. bir parfüm kullandığını çevreye gösterme derdinde olanlarda bu tür davranışlarda bulunuyor. Dediğim gibi en iyisi umursamamak. Arkadaşın, yakının vs. kullanıyorsa da nazikçe uyarabilirsin bence.
benim çevremde yok böyle ağır kokular kullanan ya genelde otobüs ve metroda karşılaşıyorum 10 dk lık bi yola bile zor dayanıyorum burnuma mandal takıyım böyle durumlarda en iyisi :KK48:

benim çevremde yok böyle ağır kokular kullanan ya genelde otobüs ve metroda karşılaşıyorum 10 dk lık bi yola bile zor dayanıyorum burnuma mandal takıyım böyle durumlarda en iyisi :KK48:

Zevk mevzusu. Şaşırdım sen bunu yazınca. =) benim için chance mide bulandırıcıdır. Yazın burnuma gelince nefesimi tutuyorum. =) yani kişi seviyorsa kullansın. Ağırlık değişkenlik gösteriyor sonuç olarak. uç noktada bir koku kullanma durumu yoksa tabii ki. ^^

Zevk mevzusu. Şaşırdım sen bunu yazınca. =) benim için chance mide bulandırıcıdır. Yazın burnuma gelince nefesimi tutuyorum. =) yani kişi seviyorsa kullansın. Ağırlık değişkenlik gösteriyor sonuç olarak. uç noktada bir koku kullanma durumu yoksa tabii ki. ^^
Chance benim tenimde inanılmaz hafif kokuyor bende koklasan şaşırırsın cidden kuzum :)) benim tenimde koklayıp beğenip alan çok oldu ama bende durduğu gibi durmadığı için dediğin gibi ağır buldurlar hepside bıraktılar :)) birazda tenle alakalı ama şuda var ki ben chance ı yazın kavurucu sıcağında sıkmam hiç hafif kokular tercih ediyorum daha çok.. ama bence chance magnetism, euphoria, hypnotic ve şu sıralar her yerde duyduğum la vie est belle gibi ağır bayık bayram şekeri gibi kokan bir koku değil.. Bu kesinlikle koku algısıyla ilgili belki ama chance fresh kokular kategorisinde ve iç açıcı bi koku benim koku zevkime göre böyle valla :)) kokuyu içime çektikçe içim açılıyo benim :oops:

Jasmın noır ve jadore gibi ağır çiçeksi kokularda acayip burnumu yakıyor baş ağırısı yapıyor miğdemi bulandırıyor benimde mesela :) Dediğin gibi kuzum kesinliklee zevk meselesi :KK19:

Back