• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fresh Kokan Parfüm

tortixsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2007
86
0
86
39
Ordu
ben normalde açık parfüm alıyordum.ama artık kullanmıyorum açık parfüm.çünkü sıktığım anda acayip bir başağrısı yapıyor bende. amor amor kullandım bir süre ama çok sıkıldım ondan.daha fresh kokan parfüm arıyorum.varsa bildiğiniz güzel bi marka ,yardımcı olursanız sevinirim.:1rolleyes:

arkadaslar eger butcenız yeterse lancome mıracle;davıdoff cool water;
lacoste pınk touch.daha uygun bısey ararsanız avon pur blanca guzel.

walla bende avonun pure blance sini öneririm muhteşem 42 ytl ama çok kalıcı bi parfüm hemde çok hoş kokuyo

Ultraviole tam yaz kokusu, Dior Adicct 2 fresh koku, davidoff da fresh onun bi de summer'ı var yaz için. Bi de markaların yaz kokularına bakabilirsin. Bir sürü marka summer diye çıkarıyor.

Evet kışın kullandığım koku yazın ağır gelmeye başladı bu önerileri bende değerlendiricem,sağolsun arkadaşlar.

bence JILL SANDER den SUN

cok süper hic agir bi koku degil tam istegin gibi bisey mutlaka dene

canım ben yazları dkny ve escada sexy grafiti kullanıyorum,önce tester larını almştım,bir sürü koku arasından ikisi sivrildi,ikisinden de vazgeçemiyorum...sabahlar için dkny geceler için escada sexy grafiti öneririm

emporio armani she, lacoste for women, gucci eny me, ralph son derece hafif ve bağımlılık yaratıcı parfümler....denemeni tavsiye ederim

Merhaba...Ben çok parfüm kullanıyorum ve çok ünlü markaları kullandım şu ana kadar.Benim fikirimce,Fresh parfümlerden sana MEXX Pure life,LANVİN Eclat d'arpege,DOLCE GABBANA light blue,DAVİDOFF Cool water gibi parfümleri önere bilirim

Back