French icin oje secimi

Nun_vakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
207
0
66
Manisa
Merhabalar,
Evde french yaparken genelde rakı beyazı oje kullanıyordum fakat dogal görünmedigini düsünüyorum. Frenchin dogal görünmesini saglayan oje markası/numarası verirseniz sevinirim.​

French için rakı beyazından daha doğal görünümlü oje bulmanız zor
Çok hafif sürerseniz belki daha doğal görünebilir
Ya da tırnak yüzeyi düzgünse ve doğal rengi de uygunsa hiçbir şey sürmezsiniz

Merhabalar,
Evde french yaparken genelde rakı beyazı oje kullanıyordum fakat dogal görünmedigini düsünüyorum. Frenchin dogal görünmesini saglayan oje markası/numarası verirseniz sevinirim.​

beyaz tırnak kalemide kullanın daha çok memnun kalırsınız içine kalem sürün dışınada french yapın doğal görünüm oluyor

Tırnaklarım düzgün fakat bi yerde okuduguma göre pembe tonları kullansak daha iyi olur diye duymustum o yüzden konu acma geregi duydum :)

Tırnaklarım düzgün fakat bi yerde okuduguma göre pembe tonları kullansak daha iyi olur diye duymustum o yüzden konu acma geregi duydum :)

French setleri 2 çeşit oluyor
beyaz-rakı beyazı-parlatıcı veya
beyaz-toz pembe gibi bir renk (sedefli oluyor genelde) - parlatıcı

Ben pembeyi doğal bulmadığım için kullanmıyorum rakı beyazı daha doğal gibi geliyor bana

genelde beyaz french için marka belirtmeden rakı beyazı,kireç beyazı ve parlatıcı üçlüsü şeklinde alınabilir..
benim kullandıklarımı yazayım fikir vermesi açısından;(bu arada tercih ettiğim markalar değildir, bittikçe aldığım markalar değişebilir,fikir olması açısından yazıyorum)
-kireç beyazı:cecile oje / no:1
-rakı beyazı:golden rose oje/no:03
-parlatıcı:golden rose oje/no: 201

benim tırnaklarımın şekli lale uzun doğuştan manikürlü gibi, toz pembe uyguluyorum ben french te çook doğal oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…