Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, Evde french yaparken genelde rakı beyazı oje kullanıyordum fakat dogal görünmedigini düsünüyorum. Frenchin dogal görünmesini saglayan oje markası/numarası verirseniz sevinirim.
French için rakı beyazından daha doğal görünümlü oje bulmanız zor Çok hafif sürerseniz belki daha doğal görünebilir Ya da tırnak yüzeyi düzgünse ve doğal rengi de uygunsa hiçbir şey sürmezsiniz
Merhabalar, Evde french yaparken genelde rakı beyazı oje kullanıyordum fakat dogal görünmedigini düsünüyorum. Frenchin dogal görünmesini saglayan oje markası/numarası verirseniz sevinirim.
genelde beyaz french için marka belirtmeden rakı beyazı,kireç beyazı ve parlatıcı üçlüsü şeklinde alınabilir.. benim kullandıklarımı yazayım fikir vermesi açısından;(bu arada tercih ettiğim markalar değildir, bittikçe aldığım markalar değişebilir,fikir olması açısından yazıyorum) -kireç beyazı:cecile oje / no:1 -rakı beyazı:golden rose oje/no:03 -parlatıcı:golden rose oje/no: 201