• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

frehch manikür yapmanın kolay yolu var mı?

Merhaba ben de tırnak ucu bantlarını kullandım güzel, ama ben pratik olan şeyleri daha cok seviyorum, yapıştır , çıkar , zor zanaat :) En iyisi şimdi kullandığım french tip pen ler. Çeşitli markalarda var. Sally hansen en ünlülerinden. Ben watsons dan almıştım markası kiss 19 liraydı sanırım. Memnunum. Daha pratik...

bn de yabmk isdyrm ama hic becrmyrm cok zor en az bir gunmu harcyrm simdi yeni br yontem buldm kalıcı fransz manikuru bir ay boyunca kalyr cok gzl herkeze tavsye edrm(:

kuaförlerın yaptıgını begenmıyorum.sevdıgım bı ablam var eskıden kuafördu. ondan ögrendıgım yöntemle gayet guzel yapıyorum.

french yapanın en kolay yolu el alıskanlıgının olusmasıı. bi sure sonra yapa yapa alısıyosun.. cok ugrasmadan yapmak lazım bıde ustune ojeyı surunce duzelıo zaten cok kotu gorunmuyor:66:

normal bant yerine siyah elektrik bantlarını kullanıyorum tırnağıma ben çok rahat oluyo tavsiye ederim ve bozulmuyo

beyaz ojeyi iyice siyirip cok ince bir tabaka birarkin, tirnaginizin bir ucuna yatay olarak koyun. tirnaginiz masada sabit dursun ve fircayi sabit tutarken parmagi aksi yone dogru yuvarlayin. duzgun bir cizgi elde edebilirsiniz bu sekilde =)

bende normal para bandını kesip tırnaklarıma yapıştırıorum şerit halinde. sonra üst kısma istediğim gibi beyaz ojeyi sürüorum. kuruduktan sonra bantları çıkartıorum dümdüz gayet güzel şerit oluyor. onun üstüne diğer ojemi sürüorum. yarım saatimi almıyor bile.

kızlar bende french tutkunuyum.denemediğim şey kalmadı.tırnak bantları tırnak altı kalemleri.ama deneyen var mı aranızda bilmiyorum da RIMMEL diye bir marka var.watson da satılıyor.french için ince uçlu ojesi var.muhteşem bir şey.tek sürüşte tırnak uçlarınız düzgün bir şekilde beyaz oluyor.bir de üstüne sürmek için oldukça kalın ve profesyonel fırçaya sahip bej rengi ojesi var.onuda üstüne sürdün mü sonuç mükemmel.artık ellerim ve ayaklarım mükemmel.şiddetle tavsiye ediyorum.fiyatlarıda 4.95 gibi komik.

kızlar bende french tutkunuyum.denemediğim şey kalmadı.tırnak bantları tırnak altı kalemleri.ama deneyen var mı aranızda bilmiyorum da RIMMEL diye bir marka var.watson da satılıyor.french için ince uçlu ojesi var.muhteşem bir şey.tek sürüşte tırnak uçlarınız düzgün bir şekilde beyaz oluyor.bir de üstüne sürmek için oldukça kalın ve profesyonel fırçaya sahip bej rengi ojesi var.onuda üstüne sürdün mü sonuç mükemmel.artık ellerim ve ayaklarım mükemmel.şiddetle tavsiye ediyorum.fiyatlarıda 4.95 gibi komik.

canım benim sana teşekkür ederim rimmelin tırnak ucu için olan incecik fırçalı beyaz ojesini tavsiyen sayesinde aldım ve tek kelime ile bayıldım.

french yapmanın bugüne kadar yazılanlardan en kolay yolunu açıklıyorum sıkı durun..sağ elinize yapacağınız zaman sol elinizin içini açın baş parmağınızın bittiği yere ince bi şekilde ojeyi sürün ve tırnağnızı oraya bastırın çekin hepsi bu kadar diğer el için de tersi işlemi uygulayın harika frenchli elleriniz olsunnn....

Back