frehch manikür yapmanın kolay yolu var mı?

adasahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
33
0
86
Ankara
Merhaba kızlar ben bir türlü beceremiyorum püf noktası ya da kolay yolu varsa yazarmısınız? şimdiden teşekkürler....

Tırnak kağıtları var yapıştırıyosun,tırnağın ucu açıkta kalıyo o kısmı beyaz ojeyle boyuyosun sora kağıdı çıkarıyosun,oriflamede vardı sanırım,tırnak ucu bandı diye geçiyodu

bu uzman tvde gösteriyordu canım.
istersen gir bi bak.
ojeyi sürerken soldan sağa doğru tek bi hamlede sürüyor fırçayla.

tınagın zeminine istenen rengi sürüosunuz sonra mesela sağ elinizin tırnaklarını yapmak için sol elinizin bas parmagınızın alt kısmına 1 fırca beyz oje sürüyorusunuz sağ elinizin tırnaklarıyla o ojeyi sıyıyrır gbi yapıosunuz bu kadar basit

ben de fircayi iyice siyirdiktan sonra yan tutuyorum tirnagin bir kenarinda, sonra parmagimi aksi istikamete dogru donduruyorum. bu sekilde duz bir cizgi cekilmis oluyor. ozellikle she beyaz oje ile tavsiye ederim, fircasi yuvarlak degil yassi oldugu icin cok uygun...

hiçbişey anlamadım

kuzum bak baş parmagımın alt kısmına orda oje görünüyor işte oraya 1 fırcalık oje sürüosun diğer elinin tırnaklarıyla kazır gibi yapıosun

French yapmak oldukça zor..

ben bugün tam 1 saat 40 dakika french yaptım..
tırnak ucu bandı kullandım.. çok güzel oldu başta sonra üstüne parlatıcımı süreyim dedim parlatıcıda bozulmuş anam bekledım bekledımkurumadı

sıldım hepsını kırmızı oje sürdüm

ama tırnak ucu bandını kullan işe yarıyor

yazdıklarınızı uygulamaya çalıştım ama zor iş bu french işi kuaförde ne güzel iki dk .da yapılıyor ama her zaman da gidilmiyor işte...

arkadaşlar bugune kadar frenchli tırnaklara hep özenmişimdir geçen gün yapmaya çalıştım olmadı.bu dediginiz pratigi yapmaya çalıştım ilk defa şimdi denedim şu şekilde ama beceremedim sanırım

Eklentiler

• $Fotoğraf1495.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $Fotoğraf1498.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 102
ben de yapamıyordum french özellikle sağ elime, french kalemini denedim ilk önce ama bastırmak gerekiyo akmıyo filan olmadı. bugün flormarın ince fırçalı mat beyaz ojesini buldum ve 5 dakikada sürdüm iki elime de kesinlikle tavsiye ediyorum inanılmaz pratik, kağıda filan da gerek kalmıyo.

teşekkür ederim...aynen bu acemiligime geldi ya ondan sanırm :) küt yaptım trnaklarımı artık dha hoş duruyor :) yorum için tşk ederimmm :)

benım yöntemımde oje temızleyıcı kalemle sılme yöntemı fotograf eklemeyı basarabılırsem eklıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…