freeshoptan parfüm alan var mı?

evet gerçekten çok beğeniyorum, mükemmel bir koku. en önemlisi gerçekten çok ama çok kalıcı a.s.

60 euro dedin de 132 tl ye falan gelio. dolar olsa neyse. türkiyede ne kadar ki o parfüm

Türkiyedeki fiyatını bilemiyorum ama internetten Türkiyede ki fiyatlara baktığımda 170tl gibi birşeye geliyor 50ml si. 70ml si 210tl imiş.

kızlar,bir akrabamızı yolcu etmeeye gidicem de ankaradaki havaalaninda free shoplara yolcu ve yakınları herkes girebiliyor mu?, yoksa illaha yolcu mu olmak gerekiyor giriş için..yani yolcu olmayanların gecemedigi bir bolum var sanırm orada mı magaza diye merak ettimde

size ve bütün bilgisi olan arkadaşlara soruyorum .
freeshopta parfüm fiyatları genelde nasıl oluyo.

yani normal fiyatıyla freeshoptaki fiyatı arasında genelde ne kadar fark oluyo?

ben yurtdışına çıktığım zaman dönerken free shoptan alırım hep. normalde 195 tl ama 59€ free shopta. ve orijinal satıyorlar sahte olma gibi bir şey düşünmeyin zaten orada neler neler satılıyor hermes, burberry vs birçok marka. free shop ayrı bir pazar. kesinlikle sahte değil..

freeshopta sahte olacağını sanmam. çok aldım zamanında. fiyatlarına gelince bazı parfümler Türkiyedekine göre çok çok uygun ama bazıları o kadar olmuyor. bunda bazen büyük mağazaların yılbaşı, sevgililer günü bayram fırsatları olduğu için sanırım uyguna bulabilmemizin de katkısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…