- Konu Sahibi acibiber2053
-
hayır kullanmamaıştım daha önce başka bir yerden gidip koklayıp karşılaştırayım.cevap için teşekkrülerFreeshoplarda orjinal olur. Senelerce kullandım asla sahte çıkmaz. Ama aldığınız kişi güvenilir mi, freeshoptan değil de başka yerden alıp satmış olabilir.. Her parfüm çok kalıcı değildir, hala kullandığım orjinal ama kalıcı olmayan kokular var. Siz bu parfümleri daha önceden kullanmadınız mı? Kokusundan da anlamanız lazım orjinal olup olmadığını.
güvendiğin birine getirt derim ben. havaalanı gümrüğü ve kapıkulede fiyat farkı oluyor baya. chanelin bir parfümünde de kapıkuledekilerin altındaki damga gümüş rengi, fransadakilerin altındaki altın rengi. sahte mi bilmem ama fark olmuyor değil. kokularına gelince benim kullandığım orijinaliydi sanırım 3 gün çıkmıyordu. piyasa fiyatıyla freeshop arasında 100 tl oynamıştı
Freeshoplarda orjinal olur. Senelerce kullandım asla sahte çıkmaz. Ama aldığınız kişi güvenilir mi, freeshoptan değil de başka yerden alıp satmış olabilir.. Her parfüm çok kalıcı değildir, hala kullandığım orjinal ama kalıcı olmayan kokular var. Siz bu parfümleri daha önceden kullanmadınız mı? Kokusundan da anlamanız lazım orjinal olup olmadığını.
size ve bütün bilgisi olan arkadaşlara soruyorum .
freeshopta parfüm fiyatları genelde nasıl oluyo.
yani normal fiyatıyla freeshoptaki fiyatı arasında genelde ne kadar fark oluyo?
Burdan bakabilirsiniz fikir olur atu Duty Free
Anlamak için kullandığım parfümün strawberry ve atü fiyatlarına baktım.
Strawberryde 33£
Freeshopta 58£
strawberryde yılbaşı indirimi var o yüzden de olabilir ama baya fark var, kargoyu da koysak üstüne yine 37£ yapar en fazla, fark 21£ onunla da 30luğunu alırım bir 100ml bir 30ml parfümüm olur kaydirigubbakcemile2
Masrafa girmeye hiç niyetim yoktu ama tutamıcam artık kendimi akannehir
yanlız burdaki fiyatlar vergili. çünkü online satışta gümrüksüz satmak yasak. o yüzden yerinden alınca çok daha ucuz.
yani asıl öğrenmek istediğim yurtdışına çıkan bir arkadaşıma aldıracağım için ona ne kadar para vermem gerekiyo. oyüzden öğrenmek istiyorum.tahmini ne kadar vermeliyim..??
birşey daha soracağım edp edt ne demek?
teşekkür ederim the she.
arkadaşım amerikaya gidicek. daha almak istediğim parfümüde bilmiyorum açıkçası. givenchy abso. irrestible merak ediorm ama bakalım?
60 euro fiyatı. ben aldım da yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?