Freely testim bakar mısınız

cckse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
249
67
13
23

Kızlar hiç mi freely ile gebeliğini öğrenen yok yine yalancı çizgi mi acaba. Dün akıntım olmuş ama sırf su şeklinde bi ara altıma mı yaptım be diye sorguladm kendimi. Akşam bu durumu yaşadım sabah test yaptm ama freely

Regliniz geçti mi yada kaç gün var ?

Biliyor musun o kadar inancım kalmadı ki hani o 2 koyu çizgi görmeden gitmek istemiyorum artık
O zaman bekleyeceksiniz 2 günde 1 sabah ilk idrarla yapın koyulaşma takip edin

Freely’nin strip testlerinden 20 tane yapmıştım hepsi pozitifti ama hamile değilim.En iyisi kan verip netleştirmek.En güvenilir diye freely awox ve predictor bile yaptım pozitifti

Freely beni hiç yanıltmamıştı varsa var yoksa yoktu. Fakat awox ile beraber yaptığımda awox kırmızıyı net çıkarırken freely o kadar net çıkarmamıştı.

aslında en iyisi kaset test
Bence en iyisi kan testi kasetler de yanıltıcı çıkıyor güvenimi çok kırdılar kasetlerim 3. Dakikada pozitif vermesine rağmen malum negatif sonuç.Gercekten kızlar kim gebelikten şüpheleniyorsa direk kan versin bu çok umut kırıcı bir durum kimse yaşamasın

Eklentiler

• IMG_1147.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0471.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 16
Çok şaşırdım o kadar koyuluğa negatifi görmüş olmanıza. Haklısınız duygularımızla oynanıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…