- 22 Haziran 2024
- 96
- 63
- 38
-
- Konu Sahibi Hamileyizbiz
Allahım inşallah inşallah regli günümün geçmesini bekleyip kan vereceğim inşallah güzel sonuçlar alırım dua edin nolurEvet 2 testtede görüyorum çizgiyi hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Tamam birbirimize dua edelim benmde transferin 5. GünüAllahım inşallah inşallah regli günümün geçmesini bekleyip kan vereceğim inşallah güzel sonuçlar alırım dua edin nolur
Allahım inşallah en güzel şekilde en sağlıklı şekilde büyümesini ve kucağınıza almayı nasip etsin bana da haber verinTamam birbirimize dua edelim benmde transferin 5. Günü
Allahım inşallah inşallah ilk gebeliğimde çok erken farketmiştim 50 beta ile çok fazla kan verdim biraz daha zaman geçirip sonra kan vermek istedim inşallah güzel sonuçları yazarım burayaTest ıcın adet gununuzu beklemenıze gerek yok . İdrar da çıkan kanda hayli hayli çıkar :) hayırlı olsun
Amin ınsallahAllahım inşallah inşallah ilk gebeliğimde çok erken farketmiştim 50 beta ile çok fazla kan verdim biraz daha zaman geçirip sonra kan vermek istedim inşallah güzel sonuçları yazarım buraya
İnşallah canım Rabbim mutluluğunu daim etsin güzel haberlerle gel inşallahAllahım inşallah inşallah ilk gebeliğimde çok erken farketmiştim 50 beta ile çok fazla kan verdim biraz daha zaman geçirip sonra kan vermek istedim inşallah güzel sonuçları yazarım buraya
Değil doğal yolla oldu ama bi kaç ilaç kullandımTüp bebek mi embrıyo falan yazmışsınız önceki konuşmalar da
İnşallah inşallah dualarınızı eksik etmeyinİnşallah canım Rabbim mutluluğunu daim etsin güzel haberlerle gel inşallah