• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely kaset test yapan var mı ?

1Annakarenina

🕊️🕊️
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
590
374
23
Geçen ay başka bir marka yalancı pozitif çıkardı. Yumurtlamanın 10. Günü Daha önceki gebeliklerimi freely ile öğrenmiştim ama o mavi şeritli olanlarındandı. Düz beyaz kaset testi ilk defa denedim. Bu testten kullanan var mı doğruluk payı nedir ?
1000079489.jpg

Küçük bir ilçede yaşıyorum. Sürekli kan vermekten utanır oldum artık 🥹 testi de internetten aldım güvenemedim açıkçası siz de Internetten mi almıştınız? eşimden eczaneden de test almasını istedim birkaç gün daha böyle pozitif çıkar ve koyulaşırsa kan veririm ❤️ cevapladığınız için teşekkür ederim 🪷 bebeğiniz hayırlı olsun inşallah 🧿

Üzülmedim ama aylar sonra çift çizgiyi görmek mutlu etmişti :) duphaston kullanıyordum sanırım ondan oldu. Bu ay kullanmayacağım ovulasyon testi yapacağım düzenli bakalım inşallah sağlıkla olur :) eczaneden aldığımız testi de ekledim görsellere
231cb422-4c6d-4f93-b847-a905216524fc-1_all_44390.jpg

Üzülmedim ama aylar sonra çift çizgiyi görmek mutlu etmişti :) duphaston kullanıyordum sanırım ondan oldu. Bu ay kullanmayacağım ovulasyon testi yapacağım düzenli bakalım inşallah sağlıkla olur :) eczaneden aldığımız testi de ekledim görsellereEki Görüntüle 3518466
Evet pembe gibi çıkmış ben erken gebelik yapmıyorum kaset test yapıyorum ona da güvenemiyorum o yüzden her gün yapıyorum adet günüme kadar beklicem, cuma günü kan veririm

maalesef 1.2 çıktı negatif ve kasıklarımda rahime doğru o kadar ağrım var ki hasta da olmadım 2. gündü gecikmem çok heyecanlanmıştım :KK43: sizce pozitife dönme olasılığı var mı
Ne yazık ki dönmez canım 😐 benim de 1.8 çıktı geçen ay birkaç gün sonra adet oldum. Bu testler pozitif çıkıyor sonra heyecanla gidip kan veriyoruz. Büyük hüsran. Hakkımı helal etmiyorum valla. Sen de üzülme canım. Olur inşallah 🏵️ benim iki kere oldu ama kaybettim ikisini de. Şimdi takviye kullanmaya başladım dün adetim bitti hayırlısını versin rabbim ne diyelim

Back