• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freely erken gebelik

Seydaa97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2024
40
9
1
28
Merhaba kızlar freely markasını kullanıp yanlış çıkartan oldu mu 1 dk çıktı ama o kadar yanlış gördüm ki inanamıyorum 3 ay önce de bebeğimi kaybettim
IMG_1038.jpeg

Eklentiler

• IMG_1039.jpeg
    IMG_1039.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 8
Ayyyy inşallah çok amin o kadar çok istiyorum ki pazartesi kan vereyim o zaman ❤️

Merhaba kızlar freely markasını kullanıp yanlış çıkartan oldu mu 1 dk çıktı ama o kadar yanlış gördüm ki inanamıyorum 3 ay önce de bebeğimi kaybettim Eki Görüntüle 3537732
Bende yanlış çıkarmamıştı canım gebeliğimi bununla öğrendim hemen hemen bu kadar siliklikle 15falandı değerim inşallah vardır 🖤🤲

İnşallah gülüm pazartesi kan vereceğim haber veririm şuan hamile misin doğurdun mu 🥰❤️❤️🥰
İnşallah canım 🤲
Hamileyim ama ama doğurmadım daha erken canım 🫣😅 3.ay yeni bitti sayılır 🥰 bak sana foto da atayım benimkini ordan pay biç kendininkine

Eklentiler

• 1000002432.jpg
    1000002432.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 12
Çok kötü bişey ama inan testlerden inancımı yok etti bak şimdi artımedden bitane test atacağım birde o kadar kötüydü ki bi pozitif beklemiştim kocaman 1.2 aldım
Aynı şeyi bana da yaptı artimed yalancı pozitif çıkardığını bilmeden
baya da koyı çıkmış aynı şeyi bana da yaptı lanet marka.. öyle duygular içine girmiştim ki, sonra kan vermeden tekrar tekrar yaptım başka markalarla ama negatif 🥺

Back