Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2. Çizgi görünüyor kan verin isterseniz :)Merhaba kızlar freely markasını kullanıp yanlış çıkartan oldu mu 1 dk çıktı ama o kadar yanlış gördüm ki inanamıyorum 3 ay önce de bebeğimi kaybettim Eki Görüntüle 3537732
Evet kan verirsen daha net bilgi sahibi olursun umarım bebişin seninledirAyyyy inşallah çok amin o kadar çok istiyorum ki pazartesi kan vereyim o zaman
Bende yanlış çıkarmamıştı canım gebeliğimi bununla öğrendim hemen hemen bu kadar siliklikle 15falandı değerim inşallah vardırMerhaba kızlar freely markasını kullanıp yanlış çıkartan oldu mu 1 dk çıktı ama o kadar yanlış gördüm ki inanamıyorum 3 ay önce de bebeğimi kaybettim Eki Görüntüle 3537732
Hayırlı olsun ikinci çizgi çok net görünüyor
Çok teşekkür edem o kadar çok yanlış sonuçlar aldım ki inşallah doğrudur hele artımed kadar yalancı çıkartan test görmedim hep dua ediyorum tüm isteyenlere nasip etsin rabbim beklemek çok zorHayırlı olsun ikinci çizgi çok net görünüyor
Amin çok amin pazartesi verip haber vereceğim inşallah benimledirEvet kan verirsen daha net bilgi sahibi olursun umarım bebişin seninledir
Artimed mağdurlarından biri de benim bana ne duygular yaşattıÇok teşekkür edem o kadar çok yanlış sonuçlar aldım ki inşallah doğrudur hele artımed kadar yalancı çıkartan test görmedim hep dua ediyorum tüm isteyenlere nasip etsin rabbim beklemek çok zor
İnşallah gülüm pazartesi kan vereceğim haber veririm şuan hamile misin doğurdun muBende yanlış çıkarmamıştı canım gebeliğimi bununla öğrendim hemen hemen bu kadar siliklikle 15falandı değerim inşallah vardır
Mutlaka yaz bize de rabbim gönlündekini versinAmin çok amin pazartesi verip haber vereceğim inşallah benimledir
Çok kötü bişey ama inan testlerden inancımı yok etti bak şimdi artımedden bitane test atacağım birde o kadar kötüydü ki bi pozitif beklemiştim kocaman 1.2 aldımArtimed mağdurlarından biri de benim bana ne duygular yaşattı
İnşallah canımİnşallah gülüm pazartesi kan vereceğim haber veririm şuan hamile misin doğurdun mu
Artımedinyanlışı
Aynı şeyi bana da yaptı artimed yalancı pozitif çıkardığını bilmedenÇok kötü bişey ama inan testlerden inancımı yok etti bak şimdi artımedden bitane test atacağım birde o kadar kötüydü ki bi pozitif beklemiştim kocaman 1.2 aldım
baya da koyı çıkmış aynı şeyi bana da yaptı lanet marka.. öyle duygular içine girmiştim ki, sonra kan vermeden tekrar tekrar yaptım başka markalarla ama negatif
Amin gülüm çok amin rabbim hepimize nasip etsinMutlaka yaz bize de rabbim gönlündekini versin
Maşallah bize de dua eder misinİnşallah canım
Hamileyim ama ama doğurmadım daha erken canım 3.ay yeni bitti sayılır bak sana foto da atayım benimkini ordan pay biç kendininkine