- 13 Şubat 2023
- 449
- 84
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi var canım inşallah pozitiftirSelam. Adetime 5-6 gün var freely erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Emin olamıyorum çok testte yalancı pozitif gördüm ama bu markada ilk kez denk geldim pozitife. Sizce doğrumudur?
İnşallah kuzumÇizgi var canım inşallah pozitiftir
Ama kan tahlilim 1.20 çıktı başka marka test de yaptım onlar da silik . Anlamadım bi tezatlık var amaBu marka ile bende adet tarihine 5 6 gün varken öğrendim canım , cizgi aynı bu şekil belli belirsizdi bence var
Bende aynı durumdayım erken gebelik pozitif kan 0.200 sizin belki yükselirAma kan tahlilim 1.20 çıktı başka marka test de yaptım onlar da silik . Anlamadım bi tezatlık var ama
Benimde öyle olmuştu 5-6 gün önce yaptığım erken gebelik testi silikti kan verdim sonuç negatif adetim geciktiğinde verdiğim kan testi pozitife dönmüştüm umarım sizinde öyle olur güzel haberler alırsınız inşallahAma kan tahlilim 1.20 çıktı başka marka test de yaptım onlar da silik . Anlamadım bi tezatlık var ama
Ay inşallah umut oldunuz bebeğinizle sağlıklı mutlu bir ömür dilerimBenimde öyle olmuştu 5-6 gün önce yaptığım erken gebelik testi silikti kan verdim sonuç negatif adetim geciktiğinde verdiğim kan testi pozitife dönmüştüm umarım sizinde öyle olur güzel haberler alırsınız inşallah
İnşallah başta siz olmak üzere Rabbim isteyen herkese pozitif göstersin inşallahBende aynı durumdayım erken gebelik pozitif kan 0.200 sizin belki yükselir
Keşke, kan negatif çıktı, hayırlısıBu marka ile bende adet tarihine 5 6 gün varken öğrendim canım , cizgi aynı bu şekil belli belirsizdi bence var
Kan negatif çıktıÇizgi var canım inşallah pozitiftir
Canım yumurtlama takibi yapmışmıydın bir belirtin varmıydıBenimde öyle olmuştu 5-6 gün önce yaptığım erken gebelik testi silikti kan verdim sonuç negatif adetim geciktiğinde verdiğim kan testi pozitife dönmüştüm umarım sizinde öyle olur güzel haberler alırsınız inşallah
Yumurta takibi yapmadım ama ayın 1'inde akıntımdan ve ağrımdan yumurtladığımı anladım bir günlük bir şey de ayın birinde yumurtladım Onu biliyorum kasıklarımda da ara ara batmalar var bilmiyorum erken mi oldu acaba testCanım yumurtlama takibi yapmışmıydın bir belirtin varmıydı
Hayır yapmamıştım pek fazla belirtim olmadı şansa erken öğrendim diyebilirimCanım yumurtlama takibi yapmışmıydın bir belirtin varmıydı
Kan için erken olduğunu düşünüyorum en azından beklen adet tarihinde verseniz bence daha iyi olur zor beklemiştim 5-6 gün sürekli idarar testinden takip ettim koyulaşma var mı diye sonra beklenen adet tarihinde kan verdiğimde pozitif çıkmıştiYumurta takibi yapmadım ama ayın 1'inde akıntımdan ve ağrımdan yumurtladığımı anladım bir günlük bir şey de ayın birinde yumurtladım Onu biliyorum kasıklarımda da ara ara batmalar var bilmiyorum erken mi oldu acaba test
Benim umudum tükendi ama test yapmaktan geri durmayacağım belli ki birazdan çıkıp test alıcamKan için erken olduğunu düşünüyorum en azından beklen adet tarihinde verseniz bence daha iyi olur zor beklemiştim 5-6 gün sürekli idarar testinden takip ettim koyulaşma var mı diye sonra beklenen adet tarihinde kan verdiğimde pozitif çıkmışti
Güzel haberlerinizi bekliyoruzBenim umudum tükendi ama test yapmaktan geri durmayacağım belli ki birazdan çıkıp test alıcam
Canım ne yaptın test aldın mı bende bu ay deli gibi test yapıyorm harcadığım paranın haddi hesabı yokBenim umudum tükendi ama test yapmaktan geri durmayacağım belli ki birazdan çıkıp test alıcam