Freely erken gebelik testi yalancı pozitif gören var mı?

zlmtnz

Sabır...
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
449
84
40
Selam. Adetime 5-6 gün var freely erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. Emin olamıyorum çok testte yalancı pozitif gördüm ama bu markada ilk kez denk geldim pozitife. Sizce doğrumudur?

Eklentiler

• 1000009343.jpg
    1000009343.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 71
Bu marka ile bende adet tarihine 5 6 gün varken öğrendim canım , cizgi aynı bu şekil belli belirsizdi bence var 😍

Bu marka ile bende adet tarihine 5 6 gün varken öğrendim canım , cizgi aynı bu şekil belli belirsizdi bence var 😍
Ama kan tahlilim 1.20 çıktı 😔 başka marka test de yaptım onlar da silik . Anlamadım bi tezatlık var ama

Ama kan tahlilim 1.20 çıktı 😔 başka marka test de yaptım onlar da silik . Anlamadım bi tezatlık var ama
Benimde öyle olmuştu 5-6 gün önce yaptığım erken gebelik testi silikti kan verdim sonuç negatif adetim geciktiğinde verdiğim kan testi pozitife dönmüştüm umarım sizinde öyle olur güzel haberler alırsınız inşallah 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_9203.jpeg
    IMG_9203.jpeg
    181,4 KB · Görüntüleme: 36
  • F90B439F-BE34-4332-BFD1-50507C42F701.jpeg
    F90B439F-BE34-4332-BFD1-50507C42F701.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_9269.jpeg
    IMG_9269.jpeg
    99,6 KB · Görüntüleme: 37
Benimde öyle olmuştu 5-6 gün önce yaptığım erken gebelik testi silikti kan verdim sonuç negatif adetim geciktiğinde verdiğim kan testi pozitife dönmüştüm umarım sizinde öyle olur güzel haberler alırsınız inşallah 🙏🏻
Ay inşallah umut oldunuz bebeğinizle sağlıklı mutlu bir ömür dilerim 🥰

Canım yumurtlama takibi yapmışmıydın bir belirtin varmıydı

Canım yumurtlama takibi yapmışmıydın bir belirtin varmıydı
Yumurta takibi yapmadım ama ayın 1'inde akıntımdan ve ağrımdan yumurtladığımı anladım bir günlük bir şey de ayın birinde yumurtladım Onu biliyorum kasıklarımda da ara ara batmalar var bilmiyorum erken mi oldu acaba test

Yumurta takibi yapmadım ama ayın 1'inde akıntımdan ve ağrımdan yumurtladığımı anladım bir günlük bir şey de ayın birinde yumurtladım Onu biliyorum kasıklarımda da ara ara batmalar var bilmiyorum erken mi oldu acaba test
Kan için erken olduğunu düşünüyorum en azından beklen adet tarihinde verseniz bence daha iyi olur zor beklemiştim 5-6 gün sürekli idarar testinden takip ettim koyulaşma var mı diye sonra beklenen adet tarihinde kan verdiğimde pozitif çıkmışti

Kan için erken olduğunu düşünüyorum en azından beklen adet tarihinde verseniz bence daha iyi olur zor beklemiştim 5-6 gün sürekli idarar testinden takip ettim koyulaşma var mı diye sonra beklenen adet tarihinde kan verdiğimde pozitif çıkmışti
Benim umudum tükendi ama test yapmaktan geri durmayacağım belli ki birazdan çıkıp test alıcam🤣

X