• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Freddy arkadasimizin anne babası için YA ŞAFİ okuyoruz

Hislerinizi okadar güzel anlıyorum ki 25 haftalık bir bebegimiz doğmuştu MssPARE MssPARE gene önderlik etmişti şimdi iyi bebeğimiz bende çok yoğun duygular hissetmiştim . İnşallah hasta olan şifa bekleyen herkes şifasını bulur dua eden herkes iyi ki var .
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükler vermesin ❤️
Amin. Size de bebeğinizle uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin😍

Amin hemşom ❤️ bebiş benim yigenim ama teyze anne yarısı olsundu 🥺
Yiğenin di evet maşallah küçücük canlar kıyamam onlara 🥰😘💕❤❣biliyormusun hemşom Bende teyze olucam sorma ❤ anne yarısından öte bi tanem son ayına girdik💕💕😇😇 nasıl telasliyim nasıl heyecanliyim kendim olsa bu kadar heycanlı olmazdım galiba 🤣🤣
Rabbim bebek bekleyenler sağlıkla doğsun istiyenlere en kısa ve en hayırlı şekilde anne olmayı nasip etsin 🤲🤲🤲😇😇yaradan

O kadar çok çaresizlik ve korku içindeydim ki ne yapacağımı bilemiyordum. Sevgili MssPARE MssPARE 'den yardım istedim ve beni geri çevirmedi. Buraya yazdığım andan itibaren yüküm çok hafifledi.
Sizlerin duaları anne ve babama şifa oldu. Durumları iyiye gidiyor. Çok kısa sürede toparlandık. Onlar da hasta yataklarında sizlere dua ettiler.
Sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Bu yaptığınız bizim için paha biçilemez.
Hepinizden Allah razı olsun. Ne niyetiniz varsa rabbim kabul etsin. Yüce Allah sizleri darda bırakmasın. Hepinize minnettarım.
penyez83 penyez83
@dreamy07
@tatlicincap
@gunces
@safi.naz
@mesirmacunu
PiXiEE PiXiEE
@Ssevincli
@madammor
@Buluts34
@hazal94
Huzurkokanmevsimler Huzurkokanmevsimler
@Meva59
@Zeynoyi
Blue_Black Blue_Black
@Asya89
@paeneperfectus
@slnn12345
@tr_lelli
@Tiniminimavihanim
Nego Nego
@UcanSupurge
@Aktif Lora
@RedGirl
@burcusami
@C A N O
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
@Ada-anne
@Jenna16
@kaplumbik
@mandalina01
@A R Y A
Feminas Feminas
@Canangul133
@Nillatte
@Medusaaaa
@Verafly
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@coconatt
@Papatyamveben-Mavi
Çok şükür sevindim canım. Tekrardan geçmiş olsun RABBİM afiyetle şifa versin İNŞAALLAH :KK200:

O kadar çok çaresizlik ve korku içindeydim ki ne yapacağımı bilemiyordum. Sevgili MssPARE MssPARE 'den yardım istedim ve beni geri çevirmedi. Buraya yazdığım andan itibaren yüküm çok hafifledi.
Sizlerin duaları anne ve babama şifa oldu. Durumları iyiye gidiyor. Çok kısa sürede toparlandık. Onlar da hasta yataklarında sizlere dua ettiler.
Sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Bu yaptığınız bizim için paha biçilemez.
Hepinizden Allah razı olsun. Ne niyetiniz varsa rabbim kabul etsin. Yüce Allah sizleri darda bırakmasın. Hepinize minnettarım.
Çok ama çok sevindim, Allah sağlık afiyet nasip etsin, anne babanızı size bağışlasın, kim derdine derman arıyorsa Allah derman versin inşaallah.
Anne babanızın ellerinden öperiz sağlıklı ömürleri olsun🙏

Çok ama çok sevindim, Allah sağlık afiyet nasip etsin, anne babanızı size bağışlasın, kim derdine derman arıyorsa Allah derman versin inşaallah.
Anne babanızın ellerinden öperiz sağlıklı ömürleri olsun🙏
Çok teşekkür ederim. Amin cümlemizin. Allah size, sevdiklerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin. Bana kardeş oldunuz. Rabbim sizleri darda bırakmasın.😍

penyez83 penyez83 benim baş tacim ❤❤dualar da buluştugum dostlarım oldu❣❣❣ penyez tanıdığım iyikim 😘😘güzel yurekli tatlı dilli canım benim 💕❤❣💐🌻😇🌹🌷

Sende bizlerin baş tacısın canimmm paremmm :KK200: ALLAH razı olsun senden gönlü güzel dua kardeşim :KK60:

Çok teşekkür ederim. Amin cümlemizin. Allah size, sevdiklerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin. Bana kardeş oldunuz. Rabbim sizleri darda bırakmasın.😍
Rica ederim mahçup ediyorsunuz Freddy, duaya bile katılamadım ki ben :( Allah hiç kimseyi darda zorda bırakmasın inşaallah 🙏

Rica ederim mahçup ediyorsunuz Freddy, duaya bile katılamadım ki ben :KK43: Allah hiç kimseyi darda zorda bırakmasın inşaallah 🙏
İyi dilekleriniz bana o kadar iyi geliyordu ki anlatamam. Böyle bir platformda birlik olmak, telkinde bulunmak paha biçilemez. İyi ki sizleri tanıdım. Eksik olmayın 🌼

Yiğenin di evet maşallah küçücük canlar kıyamam onlara 🥰😘💕❤❣biliyormusun hemşom Bende teyze olucam sorma ❤ anne yarısından öte bi tanem son ayına girdik💕💕😇😇 nasıl telasliyim nasıl heyecanliyim kendim olsa bu kadar heycanlı olmazdım galiba 🤣🤣
Rabbim bebek bekleyenler sağlıkla doğsun istiyenlere en kısa ve en hayırlı şekilde anne olmayı nasip etsin 🤲🤲🤲😇😇yaradan
Ayy sağlıkla gelsin hemşom 🙏çok tatli hir teyzos olacaksın 😍 inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim hep dualarımızdalar ❤️

penyez83 penyez83
@dreamy07
@tatlicincap
@gunces
@safi.naz
@mesirmacunu
PiXiEE PiXiEE
@Ssevincli
@madammor
@Buluts34
@hazal94
@Meva59
@Zeynoyi
Blue_Black Blue_Black
@Asya89
@paeneperfectus
@slnn12345
@tr_lelli
@Tiniminimavihanim
Nego Nego
@UcanSupurge
@Aktif Lora
@RedGirl
@burcusami
@C A N O
@Ada-anne
@Jenna16
@kaplumbik
@mandalina01
@A R Y A
Feminas Feminas
@Canangul133
@Nillatte
@Medusaaaa
@Verafly
@coconatt
@Papatyamveben-Mavi
Çok şükür.. Daha da iyi olsunlar inşallah 🙏Gelmiş geçmiş olsun.. 🙏

penyez83 penyez83
@dreamy07
@tatlicincap
@gunces
@safi.naz
@mesirmacunu
PiXiEE PiXiEE
@Ssevincli
@madammor
@Buluts34
@hazal94
@Meva59
@Zeynoyi
Blue_Black Blue_Black
@Asya89
@paeneperfectus
@slnn12345
@tr_lelli
@Tiniminimavihanim
Nego Nego
@UcanSupurge
@Aktif Lora
@RedGirl
@burcusami
@C A N O
@Ada-anne
@Jenna16
@kaplumbik
@mandalina01
@A R Y A
Feminas Feminas
@Canangul133
@Nillatte
@Medusaaaa
@Verafly
@coconatt
@Papatyamveben-Mavi
Çok şükür gözünüz aydın olsun 😊

penyez83 penyez83
@dreamy07
@tatlicincap
@gunces
@safi.naz
@mesirmacunu
PiXiEE PiXiEE
@Ssevincli
@madammor
@Buluts34
@hazal94
@Meva59
@Zeynoyi
Blue_Black Blue_Black
@Asya89
@paeneperfectus
@slnn12345
@tr_lelli
@Tiniminimavihanim
Nego Nego
@UcanSupurge
@Aktif Lora
@RedGirl
@burcusami
@C A N O
@Ada-anne
@Jenna16
@kaplumbik
@mandalina01
@A R Y A
Feminas Feminas
@Canangul133
@Nillatte
@Medusaaaa
@Verafly
@coconatt
@Papatyamveben-Mavi
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun çok sevindim 🥰 ne iyi yüreklisiniz hepimizi etiket etmişsiniz. Allah sizden de razı olsun, birbirimize dua etmemize vesile olan arkadaşlardan da Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın

Çok şükür gözünüz aydın olsun 😊

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun çok sevindim 🥰 ne iyi yüreklisiniz hepimizi etiket etmişsiniz. Allah sizden de razı olsun, birbirimize dua etmemize vesile olan arkadaşlardan da Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın

Çok sevindim Rabbim hiç hastalıktan iz birakmasin iyilikler güzellikler göstersin
Amin cümlemize. Rabbim dilinizden duayı eksik etmesin. Ne niyetiniz varsa kolaylıkla gerçekleşsin inşaallah. Eksik olmayın 🌼

Back