Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. Size de bebeğinizle uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesinHislerinizi okadar güzel anlıyorum ki 25 haftalık bir bebegimiz doğmuştu MssPARE gene önderlik etmişti şimdi iyi bebeğimiz bende çok yoğun duygular hissetmiştim . İnşallah hasta olan şifa bekleyen herkes şifasını bulur dua eden herkes iyi ki var .
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükler vermesin
Yiğenin di evet maşallah küçücük canlar kıyamam onlara ❤❣biliyormusun hemşom Bende teyze olucam sorma ❤ anne yarısından öte bi tanem son ayına girdik nasıl telasliyim nasıl heyecanliyim kendim olsa bu kadar heycanlı olmazdım galibaAmin hemşom bebiş benim yigenim ama teyze anne yarısı olsundu
Canımsın dualarda buluşmak öyle güzel bir duygu ki bunu tarif etmek mümkün değilpenyez83 canım senide unutmayayim
Çok şükür sevindim canım. Tekrardan geçmiş olsun RABBİM afiyetle şifa versin İNŞAALLAHO kadar çok çaresizlik ve korku içindeydim ki ne yapacağımı bilemiyordum. Sevgili MssPARE 'den yardım istedim ve beni geri çevirmedi. Buraya yazdığım andan itibaren yüküm çok hafifledi.
Sizlerin duaları anne ve babama şifa oldu. Durumları iyiye gidiyor. Çok kısa sürede toparlandık. Onlar da hasta yataklarında sizlere dua ettiler.
Sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Bu yaptığınız bizim için paha biçilemez.
Hepinizden Allah razı olsun. Ne niyetiniz varsa rabbim kabul etsin. Yüce Allah sizleri darda bırakmasın. Hepinize minnettarım.
penyez83
@dreamy07
@tatlicincap
@gunces
@safi.naz
@mesirmacunu
PiXiEE
@Ssevincli
@madammor
@Buluts34
@hazal94
Huzurkokanmevsimler
@Meva59
@Zeynoyi
Blue_Black
@Asya89
@paeneperfectus
@slnn12345
@tr_lelli
@Tiniminimavihanim
Nego
@UcanSupurge
@Aktif Lora
@RedGirl
@burcusami
@C A N O
Mune
@Ada-anne
@Jenna16
@kaplumbik
@mandalina01
@A R Y A
Feminas
@Canangul133
@Nillatte
@Medusaaaa
@Verafly
Catlak-kurabiye
@coconatt
@Papatyamveben-Mavi
Çok ama çok sevindim, Allah sağlık afiyet nasip etsin, anne babanızı size bağışlasın, kim derdine derman arıyorsa Allah derman versin inşaallah.O kadar çok çaresizlik ve korku içindeydim ki ne yapacağımı bilemiyordum. Sevgili MssPARE 'den yardım istedim ve beni geri çevirmedi. Buraya yazdığım andan itibaren yüküm çok hafifledi.
Sizlerin duaları anne ve babama şifa oldu. Durumları iyiye gidiyor. Çok kısa sürede toparlandık. Onlar da hasta yataklarında sizlere dua ettiler.
Sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Bu yaptığınız bizim için paha biçilemez.
Hepinizden Allah razı olsun. Ne niyetiniz varsa rabbim kabul etsin. Yüce Allah sizleri darda bırakmasın. Hepinize minnettarım.
Çok teşekkür ederim. Amin cümlemizin. Allah size, sevdiklerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin. Bana kardeş oldunuz. Rabbim sizleri darda bırakmasın.Çok ama çok sevindim, Allah sağlık afiyet nasip etsin, anne babanızı size bağışlasın, kim derdine derman arıyorsa Allah derman versin inşaallah.
Anne babanızın ellerinden öperiz sağlıklı ömürleri olsun
penyez83 benim baş tacim ❤❤dualar da buluştugum dostlarım oldu❣❣❣ penyez tanıdığım iyikim güzel yurekli tatlı dilli canım benim ❤❣
Rica ederim mahçup ediyorsunuz Freddy, duaya bile katılamadım ki ben Allah hiç kimseyi darda zorda bırakmasın inşaallahÇok teşekkür ederim. Amin cümlemizin. Allah size, sevdiklerinize sağlıklı ve uzun ömürler versin. Bana kardeş oldunuz. Rabbim sizleri darda bırakmasın.
İyi dilekleriniz bana o kadar iyi geliyordu ki anlatamam. Böyle bir platformda birlik olmak, telkinde bulunmak paha biçilemez. İyi ki sizleri tanıdım. Eksik olmayınRica ederim mahçup ediyorsunuz Freddy, duaya bile katılamadım ki ben Allah hiç kimseyi darda zorda bırakmasın inşaallah
Ayy sağlıkla gelsin hemşom çok tatli hir teyzos olacaksın inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim hep dualarımızdalarYiğenin di evet maşallah küçücük canlar kıyamam onlara ❤❣biliyormusun hemşom Bende teyze olucam sorma ❤ anne yarısından öte bi tanem son ayına girdik nasıl telasliyim nasıl heyecanliyim kendim olsa bu kadar heycanlı olmazdım galiba
Rabbim bebek bekleyenler sağlıkla doğsun istiyenlere en kısa ve en hayırlı şekilde anne olmayı nasip etsin yaradan
Çok şükürCanımsın dualarda buluşmak öyle güzel bir duygu ki bunu tarif etmek mümkün değil
bu duyguyu yaşatan RABBİM 'ize hamd olsun
Çok şükür.. Daha da iyi olsunlar inşallah Gelmiş geçmiş olsun..O kadar çok çaresizlik ve korku içindeydim ki ne yapacağımı bilemiyordum. Sevgili MssPARE 'den yardım istedim ve beni geri çevirmedi. Buraya yazdığım andan itibaren yüküm çok hafifledi.
penyez83
@dreamy07
@tatlicincap
@gunces
@safi.naz
@mesirmacunu
PiXiEE
@Ssevincli
@madammor
@Buluts34
@hazal94
Huzurkokanmevsimler
@Meva59
@Zeynoyi
Blue_Black
@Asya89
@paeneperfectus
@slnn12345
@tr_lelli
@Tiniminimavihanim
Nego
@UcanSupurge
@Aktif Lora
@RedGirl
@burcusami
@C A N O
Mune
@Ada-anne
@Jenna16
@kaplumbik
@mandalina01
@A R Y A
Feminas
@Canangul133
@Nillatte
@Medusaaaa
@Verafly
Catlak-kurabiye
@coconatt
@Papatyamveben-Mavi
Çok teşekkür ederim. Eksik olmayın, Allah razı olsun sizdenÇok şükür.. Daha da iyi olsunlar inşallah Gelmiş geçmiş olsun..
Çok şükür gözünüz aydın olsunO kadar çok çaresizlik ve korku içindeydim ki ne yapacağımı bilemiyordum. Sevgili MssPARE 'den yardım istedim ve beni geri çevirmedi. Buraya yazdığım andan itibaren yüküm çok hafifledi.
penyez83
@dreamy07
@tatlicincap
@gunces
@safi.naz
@mesirmacunu
PiXiEE
@Ssevincli
@madammor
@Buluts34
@hazal94
Huzurkokanmevsimler
@Meva59
@Zeynoyi
Blue_Black
@Asya89
@paeneperfectus
@slnn12345
@tr_lelli
@Tiniminimavihanim
Nego
@UcanSupurge
@Aktif Lora
@RedGirl
@burcusami
@C A N O
Mune
@Ada-anne
@Jenna16
@kaplumbik
@mandalina01
@A R Y A
Feminas
@Canangul133
@Nillatte
@Medusaaaa
@Verafly
Catlak-kurabiye
@coconatt
@Papatyamveben-Mavi
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun çok sevindim ne iyi yüreklisiniz hepimizi etiket etmişsiniz. Allah sizden de razı olsun, birbirimize dua etmemize vesile olan arkadaşlardan da Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasınO kadar çok çaresizlik ve korku içindeydim ki ne yapacağımı bilemiyordum. Sevgili MssPARE 'den yardım istedim ve beni geri çevirmedi. Buraya yazdığım andan itibaren yüküm çok hafifledi.
penyez83
@dreamy07
@tatlicincap
@gunces
@safi.naz
@mesirmacunu
PiXiEE
@Ssevincli
@madammor
@Buluts34
@hazal94
Huzurkokanmevsimler
@Meva59
@Zeynoyi
Blue_Black
@Asya89
@paeneperfectus
@slnn12345
@tr_lelli
@Tiniminimavihanim
Nego
@UcanSupurge
@Aktif Lora
@RedGirl
@burcusami
@C A N O
Mune
@Ada-anne
@Jenna16
@kaplumbik
@mandalina01
@A R Y A
Feminas
@Canangul133
@Nillatte
@Medusaaaa
@Verafly
Catlak-kurabiye
@coconatt
@Papatyamveben-Mavi
Çok şükür gözünüz aydın olsun
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun çok sevindim ne iyi yüreklisiniz hepimizi etiket etmişsiniz. Allah sizden de razı olsun, birbirimize dua etmemize vesile olan arkadaşlardan da Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın
Amin cümlemize. Rabbim dilinizden duayı eksik etmesin. Ne niyetiniz varsa kolaylıkla gerçekleşsin inşaallah. Eksik olmayınÇok sevindim Rabbim hiç hastalıktan iz birakmasin iyilikler güzellikler göstersin