- 12 Nisan 2011
- 332
- 17
- 318
- Konu Sahibi isabellaus
-
Eki Görüntüle 994405 Eki Görüntüle 994406 Eki Görüntüle 994407 Eki Görüntüle 994408 Eki Görüntüle 994409 1- Çok şık gömlek bluz. Alta doğru genişliyor. Arkasında süs bağcığı var. 2 kez giydim. Taytlarla da giyilebilir, Boyu uzun, M-L beden. 10 tl. 2- Hediye geldi. Hiç giymedim kışlık, eteği dantelli, ön kısmı fırfırlı triko elbise. 15 tl.
Vnm bu gomlek ve siyah trenckot 70 kiloya olurmi eger olursa btalibim bunlara ayrica siyah ceketide arkadasima alcam
Canım olur diye düşünüyorum. çünkü gömlek bayaa geniş alt kısmı. Salaş bir model. Boyun kaç canım?
Pki trenckot olurmu 170 byumm
Dolabımın en altlarına inip daha çok şey çıkartıcam takipte kalın
Cnm bna o gomlegi tenckotu ve ceketi en sn ne yaparsin[/QUOT
Canım özel mesaj atıcam sana
Eki Görüntüle 994411 Eki Görüntüle 994412 Eki Görüntüle 994413 Eki Görüntüle 994414 Eki Görüntüle 994415 Eki Görüntüle 994416 1- Leopar penye elbise tunik. İster mini elbise ister tunik olarak kullanılabilir. 38 beden 5 tl. Sayılı giyildi. 2- Zara marka zımbalı oduncu gömlek. Tam kışlık gömlek sıcacık tutuyor. Kollarındaki yaması, Yaka kısmındaki lacivert kısımları süet. 2 kere giydim. L beden.10 tl. 3- Sırtı dekolteli elbise, 1 kez giydim. L beden 10 tl.
burDaki leopar penye ve snDaki elbiseDe olsn
canım lacivert elbiseyle gömlek duruyor. ama leopar penye ve leoparlı elbise satıldı :/ 1 ürün daha beğen istersen, 3 ürüne 1 hediye veriyorum çünkü
heDiyeni seçtim zaten cnm DuzenleDm msjı tekrar buraDaki 1. sıraDa olan satılDı fiyonklu elbise Duruyormu lacivertmi o cnm siyah gibi DuruyorDa biDe yukarıDa paylaştım onuDa istiorm
heDiyeni seçtim zaten cnm DuzenleDm msjı tekrar buraDaki 1. sıraDa olan satılDı fiyonklu elbise Duruyormu lacivertmi o cnm siyah gibi DuruyorDa biDe yukarıDa paylaştım onuDa istiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?