Fransız sevgilimden evlenme teklifi aldım, mutluyum ama bir konu var..

Daha üç gün önce, iş arkadaşının evinin bahçesinde verilen barbekü partisine katıldım desem :) tüm iş arkadaşları da oradaydı. Ayrıca konuya bu kadar şaşırılması, gerçeküstü görülmesi beni şaşırttı ve bir yandan da üzüldüm "mutluluk erişilmesi çok zordur" düşüncesindekiler için. Dünyada aşk diye birşey var sonuçta.

Üyeler olarak aşk yok demiyoruz. İnanın aşkın krallarını yaşayanlar var. Mutluluk isteyene zor isteyene kolay ulaşılır. Ama kimse mutluluğa sizin takıntılarınızla ulaşmıyor. Siz takıntılarınızla, düşüncelerinizle, adam sizi defalarca reddetmesine ve vazgeçmemenize ragmen mutluluğa(!) ulaşmış olabilirsiniz.

Kurgusal bir karakterin senaryosunu yazar gibi konuşuyorsunuz. Belkide öyledir.

Aşk diye bir şey var da, sizin konunuz da olması zor. Eski konunda adamı 1 yıldır tanıyorum ilgi duyuyorum yazmışsın şimdi açtım baktım. Adam evime gel demiş gitmemişsin sonra adam seni takmamış pek. Mesaj atmışsın 3 gün sonra kusura bakma yeaaa işim var yazmış. Yani öyle evlilik isteyen bir erkek portresi değil bu. Yatıp kalkıp eğlencem ister gel ister gelme demiş kısaca.

En son yılbaşında partiye gittim orda saçmaladım yazmıştın aradan 6 ay geçti. Ondan önce de adamı 1 yıldır tanıyorum yazmışsın ama adam bir kez yüz vermemiş. Ne oldu da 1.5 yıldır takmayan adam birden seni umursar oldu üstüne 6 ayda evlenelim dedi kızma ama senin kafa biraz uçmuş sanki

Son düzenleme:
Miniş,tatlış,küçük rezaletler?

Bunları kendisinin de biliyor olması lazım tuhaf geldi bana buraya sorması açıkçası

Ben olsam, güzelim işimi bırakıp bu adamla gitmezdim. Çok da güvenemedim açıkçası paul enişte bize güven vermedi umarım size verir. Daha da tanıyın adamı en azından bir kaç ay daha erkek sonuçta.bunlari mutluluğunuzu kıskandığım için yazmıyorum kimseyi öyle anlamayın burdaki insanlar sizin pembe bulutlara göre daha farklı bakış açısı ile aydinlatabilir. Umarım mutlu olursunuz zira evlenmeden önce hepimiz kanat takıyoruz zaten. Önemli olan sonrası.

Arkadaşlarla barbekü partileri, Paris'te düğünler, evlendikten sonra New York'a taşınmalar... tam mutlu sonlu- düğünlü yaz dizisi finali olmuş asdsfsf

buna inananlara -inanan varsa tabii- hayatta başarılar diliyorum.

Önceki konularınızı okumuştum bu arada, bu yüzden inanmadım. Yoksa yukarıda saydığım şeyler imkansız şeyler değil :)

Deneyebilirsin ama guveniyorsan.. guvenmedigin icin soruyorsun bence
Ayrica yapmak isteyene is vardir, dilini ilerletirsin kendi mesleginde ilerleyebilirsin ama.. sen istiyor musun?

6 ay önce ki okuduğunuz konuları nasıl hatırlayabiliyorsunuz? Dün ne yediğim hiç aklıma gelmiyor. İçim yaşlanmış galiba.

6 ay önce ki okuduğunuz konuları nasıl hatırlayabiliyorsunuz? Dün ne yediğim hiç aklıma gelmiyor. İçim yaşlanmış galiba.
Bundan bir önceki konusu var orda yazıyor. Bende hatırlamazdım ama Fransız Paul diyince ordan hatırladım. Malum adı üstünde Fransız Paul

35lik çılgın bakire Paris'te

Normalde kimseye fake demem ama bu konu bana çok yalan dolan geldi yani anlatım dilinde var birseyler Paul, New York vs sanki netflixden biseyler izleyip izleyip buraya gelmiş gibisin

Emily Pariste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…