fransadaki anneler bebek bezi konusunda tavsiyeleriniz neler

dusunmemlazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
3.947
108
merhabalar kizlar
pampers ve huggies kullanmak istemiyorum.
bunlarin disinda kaliteli, tavsiye edebileceginiz markalar nelerdir?
tavsiyelerinizi bekliyorum bilmiyorumkismile

huggies i asla tavsiye etmem arkasi lastikli hasir hasir oluyor bebegide rahatsiz ettigini dusunuyorum bir kere aldim pisman oldum ama pampers ten vazgecmem aslaaa

pampers disinda baska guzel bir marka biliyormusun mehay?
ben onu da kullanmak istemiyorum. fransiz mali olmasini tercih ederim.. o yuzden soruyorum..

merhabalar kizlar
pampers ve huggies kullanmak istemiyorum.
bunlarin disinda kaliteli, tavsiye edebileceginiz markalar nelerdir?
tavsiyelerinizi bekliyorum bilmiyorumkismile

merhaba guzelim, ben sana cvp verebilirim, fransa nin nersindesin bilmem ancak alsace bolgesindeysen, almanya daki dm'lere gidip babylove bezlerinden temin edebilirsin.. ben oglu$uma 9 ay'ina kadar pampers'lerden kullandim çok memnundum, 9 aylik olunca da bezini degi$tirme karari aldim, babylove da pampers ler kadar kaliteli çok memnunum ve ustelik fiyati da super. 96 adet ini 12 euro ya aliyorum. umarim yardimci olmu$umdur..

bugun ben ordaydim

ogrendigim iyi oldu bende alayim o bezlerden kizim dogunca :) sanirim protesto ediyorsun dusunmemlazim dimi? haklisin canim

bi suru adidas parfumleri aldim hediyelik 6 € ya falan

aldi dende bi ton çikolata aldim izine gidiyorum olleyy hihoyyyt

bugun ben ordaydim

ogrendigim iyi oldu bende alayim o bezlerden kizim dogunca :) sanirim protesto ediyorsun dusunmemlazim dimi? haklisin canim

bi suru adidas parfumleri aldim hediyelik 6 € ya falan

aldi dende bi ton çikolata aldim izine gidiyorum olleyy hihoyyyt

Çok üzgünüm çoook bi de bize nispet yapiyo yaa senağlama

merhaba guzelim, ben sana cvp verebilirim, fransa nin nersindesin bilmem ancak alsace bolgesindeysen, almanya daki dm'lere gidip babylove bezlerinden temin edebilirsin.. ben oglu$uma 9 ay'ina kadar pampers'lerden kullandim çok memnundum, 9 aylik olunca da bezini degi$tirme karari aldim, babylove da pampers ler kadar kaliteli çok memnunum ve ustelik fiyati da super. 96 adet ini 12 euro ya aliyorum. umarim yardimci olmu$umdur..

malesef.. ile de france, loiret karisimi biryerdeyim :)
ama belki marketlerde vardir yok mudur? bi sorusturayim bakinayim hele kaydirigubbakcemile

X