benimkinin pek kiskanclik huyu yoktur, hatta cok zaman kiskansin isterim :)
ben giderdim ehliyet olmus olsaydi ,otobusle gidilcek bi yer olsa otobusle giderim ama oda yok
neyse canim herses tek tek cikti hadi bende cikiyorum saat 2 olmus , hergun 2 de yatip 6da kaliyorum :)
hadi sanada iyi geceler
Kizlar Flan pâtissier yapicam insallah guzel olur..
Sempatikcimm senin blogdada gordum super gorunuyor..
Birde labne peynirini nasi bulcam ben ya burda hic kullanmadim onceden :44:
ruzgargulu flan yapcakmisin, yap cok guzel oluyo, insallah seninkide cok guzel olur
labne peyniri ne icin kullancaksin
turkiyede herseye labne kullaniliyor ama burda degisik oluyor
orjinal tiramisuda mascarpone kullaniliyor ama o turkiyede heryerde bulunmadigi icin labne kullaniliyor, labne aslinda krem peynirdir kaymak gibi degil
tiramisu yapcaksan marcarpone kullan
cheesecake falan icinde burda st moret yada philadelphia diye krem peynir var onlari kullancaksin
fromage blanc da krem peynir ama o cok hafif sanki yogurt gibi onu genelde cheesecake'de kullaniliyor yada frinda bi sebze yemegi yapcaksin ona karistirilip yapiliyo,tiramisu asla yapilmaz onla
burda gercekten cok fazla cesit var insan neyin ne oldugunu bilmiyor
turkiyede bir tane labne var herseye kullaniliyor burda labne diyince kac cesit penir geliyo akla :)
kiz bu ekledigimiz resimleri tekrar geri silemiyozmu?
ben geri silcektim malum cok calinti oluyo
evet bu cheesecake bi cinsi oluyor, genel cakelerde krem peynir ve krem likid kullaniliyor, bunda sade likid kullanilmis, koyu olmasi icinde gelatin kullanilmis
benim blogdada var cheesecake tarifi
sen bu hosuma gitti denicem diyorsan dene, hatta evde agar agar vardi bende yapayim
agar agar yani yosun gelatini, diger burda kullanilan jelatinlerin hepsi haram domuz katkisi kullaniliyor
helal kullanmakn isteyenlerde yosundan yapilmis jelatin kullaniyor
sen bunu kullanabilirsin canim ,sadece agar agar olcak bilkisel
diger hayvansallar hep domuz katkili
Simay napiyoo ayyy bana versende aksama kadar sevsem sonra geri getiririm olmaz misildim ama yinede kaldi ya soyleyimde silsinler, kimdi buranin editoru bi bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?