Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Ben görmemiştim cocuğum olmadindan ilgi Alanıma girmezdi şimdiden sonra ogrencez artik

Kiz oyle desene evet cok guzel bir biscuvidir speculoos hani sen desert diyince benim aklıma öbürü geldi
Kiz meyveli tramisuyu nasil yapmıştı tarifini alaydin

ya bana biskuvinin ismi acaip gelince o ne be diye sordum :)
o da bana pour les dessert dedi. oyle gelisti yani..

canim o muzlu yapmisti beni bayiyor muzlu tatlilar ama yine de cok sevdim. cilek veya framb. la cok guzel olur sordum hatta evet neyli istersen olur dedi o da..

mascarpone, yumurta aklarini falan tipki tiramisu kremasi yapmis,

cuplarin tabanina meyve koydu, sonra ogutulmus kitir biskuvi ve uste de tiramisu kremasi koymus.. boyle yapmis o. en uste de o iri halde oguttugu kitir biskuvi serpistirdi. rendelenmis cikolata ekledi son olarak.. hem cok SIK olmustu hem de lezzetli...

ben yaptigimda cilekli yaparim buyuk ihtimal ve kat kat yaparim daha guzel gorunur :). ama onun cuplari farkliydi yani cok kat yapmaya uygun degildi zaten..

Hmm ok denicem bende

ufak tefek seyleri ben ebaydan hic almadim :) ama bu urunden nuby yapiyor onunkini gordum fakat o file seklindeydi. bi de fileyi temizlemekle mi ugrasicam deyip almadim daha dogrusu..
bu silikona benziyor..

evet benim aldugum nubydi filelisi, yedek filesinde aldim ama hemen bir seferde rengi degiyor, zaten ikinci kullanmaya insanin ici sinmiyor, oyuzden bu silikonluyu aldim

2010 kasim annelerinin bilmedigi halt yok canim

o topikle cok sey paylastik cok sey gorduk, gecirdik, simd kimse kalmadi o ayri.. ama sanirim hala rekor bizde, en cok yazilan topik bizimki

tiramisuya bayilirim, cok canim ister kendime ozel yaparim :)
bu tarifte tam yazlik olmus marcarpone ve biskuvi alimda bende denicem
birde bu aralar muhallebili kadayifi cok seviyorum hemde kupta ,onuda citir citir yiyosunya bayiliyorum

benimkide 2011 kasim anneleri :)))

Son düzenleme:
Ohhhhh tAtlilarrrrrr

evet senin 2011 kasim annesi olugundan haberim var.. son yazan kisminda gormustum birkac kere, sonra hatta kizina aldigin cicilere falan bakmistim :)

evet ozaman baya bi eklemistim, onlar coktan kalkti :)

ben 2011 kasim annelerine cok fazla takilmiyordum ama birde bizim 2011 kasim tup bebek bolumumuz vardi oraya devamli takiliyordum

bide ebayden sunu almistim once, bugun geldi artik yarin ayakkabilari yerlestiririm
eve malum sigmiyorum, benim okadar cok ayakkabim var sasiriyorum ne yapcagimiz, orda gorunce hemen aldim duzgunce koyup kapatirim oh ne guzel olur ,ucuzda bisey

evet ozaman baya bi eklemistim, onlar coktan kalkti :)

ben 2011 kasim annelerine cok fazla takilmiyordum ama birde bizim 2011 kasim tup bebek bolumumuz vardi oraya devamli takiliyordum

cunku onlar da seninle ayni durumdaydi.. oranin sana daha cazip gelmesi normal :) ben de durduk yere birinin gonderdigi mesajlara bakmam ama nickin fransizcaydi ilgimi cekti, aaa dedim bu kiz da gurbetci galiba, dur bi bakiim dedim bi de baktim ki cicilerin etiketleri de fransiz etiketi :))

evet ikeadakini biliyorum ama onunkine ayakkabi sigmaz sanirim daha kareydi ve kiyafet icindi o, bende gittigimde gormustum
ikea fazla uzak degil ama ehliyet olmadigi icin kendim gidemiyorum, gitmek icinde kocaya 1 aydan fazla yalvariyorum ne olur gidelim diye, cins bi kocam var
sen hangi ikeaya gidiyosun?

Son düzenleme:

evry ikeaya gidiyoruz yarim saat bilemedin 35-40 dakika suruyor maksimum.
beni tek basima salsa sik sik gidicem de benimki de ayri cins iste. asiri kiskanc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…