ha tamam simdi oldu, bu yine normal biskuvi sen kitir kitir diyince bizde dondurma yanina konulanlardan zannettik
,bunun bide bol tarcinlisi olur ben ona bayilirim :)
her kim gorduyse aa ne guzelmis gormedik bilmiyoduk dedi, bugunde ilk defa dedim pek bilen olmaz diye, bilen cikti, galiba ben cahil kalmisim
Kiz oyle desene evet cok guzel bir biscuvidir speculoos hani sen desert diyince benim aklıma öbürü geldi
Kiz meyveli tramisuyu nasil yapmıştı tarifini alaydin
ya bana biskuvinin ismi acaip gelince o ne be diye sordum :)
o da bana pour les dessert dedi. oyle gelisti yani..
canim o muzlu yapmisti beni bayiyor muzlu tatlilar ama yine de cok sevdim. cilek veya framb. la cok guzel olur sordum hatta evet neyli istersen olur dedi o da..
mascarpone, yumurta aklarini falan tipki tiramisu kremasi yapmis,
cuplarin tabanina meyve koydu, sonra ogutulmus kitir biskuvi ve uste de tiramisu kremasi koymus.. boyle yapmis o. en uste de o iri halde oguttugu kitir biskuvi serpistirdi. rendelenmis cikolata ekledi son olarak.. hem cok SIK olmustu hem de lezzetli...
ben yaptigimda cilekli yaparim buyuk ihtimal ve kat kat yaparim daha guzel gorunur :). ama onun cuplari farkliydi yani cok kat yapmaya uygun degildi zaten..
ufak tefek seyleri ben ebaydan hic almadim :) ama bu urunden nuby yapiyor onunkini gordum fakat o file seklindeydi. bi de fileyi temizlemekle mi ugrasicam deyip almadim daha dogrusu..
bu silikona benziyor..
ha tamam simdi oldu, bu yine normal biskuvi sen kitir kitir diyince bizde dondurma yanina konulanlardan zannettik
,bunun bide bol tarcinlisi olur ben ona bayilirim :)
her kim gorduyse aa ne guzelmis gormedik bilmiyoduk dedi, bugunde ilk defa dedim pek bilen olmaz diye, bilen cikti, galiba ben cahil kalmisim
Ohhhhh tAtlilarrrrrrtiramisuya bayilirim, cok canim ister kendime ozel yaparim :)
bu tarifte tam yazlik olmus marcarpone ve biskuvi alimda bende denicem
birde bu aralar muhallebili kadayifi cok seviyorum hemde kupta ,onuda citir citir yiyosunya bayiliyorum
benimkide 2011 kasim anneleri :)))
tiramisuya bayilirim, cok canim ister kendime ozel yaparim :)
bu tarifte tam yazlik olmus marcarpone ve biskuvi alimda bende denicem
birde bu aralar muhallebili kadayifi cok seviyorum hemde kupta ,onuda citir citir yiyosunya bayiliyorum
benimkide 2011 kasim anneleri :)))
deneyin deneyin rejim de hayal olsun, gelsin kaloriler
evet ozaman baya bi eklemistim, onlar coktan kalkti :)
ben 2011 kasim annelerine cok fazla takilmiyordum ama birde bizim 2011 kasim tup bebek bolumumuz vardi oraya devamli takiliyordum
Olan oldu zaten canim doğumdan sonra Duzelcez
bide ebayden sunu almistim once, bugun geldi artik yarin ayakkabilari yerlestiririm
eve malum sigmiyorum, benim okadar cok ayakkabim var sasiriyorum ne yapcagimiz, orda gorunce hemen aldim duzgunce koyup kapatirim oh ne guzel olur ,ucuzda bisey
Eki Görüntüle 441093
ha sen daha once gormustun ozaman yei degill :)
evet ikeadakini biliyorum ama onunkine ayakkabi sigmaz sanirim daha kareydi ve kiyafet icindi o, bende gittigimde gormustum
ikea fazla uzak degil ama ehliyet olmadigi icin kendim gidemiyorum, gitmek icinde kocaya 1 aydan fazla yalvariyorum ne olur gidelim diye, cins bi kocam var
sen hangi ikeaya gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?