Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Turk marketinden aliyorum milfoyu ben fr marketlerinde varmiki milfoy ben bulamiyorum bazen aradigimi bulsamda bilmiyorum ne oldugunu icindekileri felan cok olunca almiyorum guvenemedigimden..
Ayy op yerime onu ins bi gun gorusuruz
Kac aylik oldu simay? Hala emiyomu ?

Son düzenleme:
milfoyun ismi burda pate feuilletée oluyor, genlede tart,pizza hamurlari oluyo hazir, hatta pizza falan satilan bolumlerin orada buzdolabi reyonlarinda olur
icinde domuz katkisi olmuyor, bo; tereyagla yapiliyor, ama yinede bakmak gerekir ben herseye bakiyorum :)

insallah gorusmek nasip olur canim
Simay 7 ay 1 haftalik
evet hala emziriyoum hic hazir vermedim, zaten ek gidaya basladik sabah,ogle ,aksam yapip yediriyorum sutumde yetiyor baya

Ay MaasAllah,daha da ufakmis findik kurdu :))
1 yasinda kadr emzirirsin belkide daha fazla

bakalim sutum oldugu surece emziririm, tabi siki bi diyet yaparsam fazla sutum olmaz ondanda eminim
bi tanidigimiz doktor 2 sene emzir dedi ama okadarda uzatmak istemiyorum sonra biraktirmasi zor olur

fransali gelini taniyorum, oda buranin uyesi ,belki gormusundur nicsini Celisuenis

Agir diyet yapma sende yavas yavas basla sonradan daha SIKI bir diyet yaparsin..
Bende yeni gordum az onceki tarifi ordan almistim sanirim..
Guzel bi blogmus oda nicki gormedim hic

agir zaten yapmiyorum simdilik yediklerime dikkat ediyorum ama bu sekildede kilo vermem, illaki bana agir diyet ve spor gerekli kilo vermem icin
daha adet gormedim bide o var nasil verceksem dusunur dururum

agir zaten yapmiyorum simdilik yediklerime dikkat ediyorum ama bu sekildede kilo vermem, illaki bana agir diyet ve spor gerekli kilo vermem icin
daha adet gormedim bide o var nasil verceksem dusunur dururum

Adetlerin duzensiz mi seninde canim ?
Bende adet oldum bidahaki aya artik yada ne zaman olursa kafama takmiycam napiyim olur elbet bi gun..
Corekotuna basladim bu ay ve gununden 4 gun once oldum :44:
2. bebegi ne zaman dusunuyosunuz insAllah oda kendiliginden gelir

nomalde duzenliydi ben dogum yaptimya, dogumdan 3 ay sonra oldum azdi ama yine oldum bikac ay oldu, sonrasinda oda gitti suan hic bisey yok 2 ayi geckindir, doktora gidicem bi randovu alimda

ikinciyi de 2 sene sonraya dusunuyorum, kendiliginden olmasa bile turkiyede onceki tedaviden kalan dondurulmuslarimiz var, onu kullanicaz

senin pco var demi oyuzden duzenli olmuyor demekki
aslinda benimde pco vardi ama duzenliydi, herkeste cok farkli oluyor

Son düzenleme:

bazi kisiler emzirdigi sure icinde adet olmayanlari cok duydum 2 sene hic adet olmayanlari bile kiminde emzirmek kesiyor....ben emzirdigim halde 40 cikmadan her ay fulll adet gorurum soranlara soyledigimde sasiriyorlar kimi

h.b canim bende kucugu uyuttum buyugune cizgi film actim evi temizledim yerleri sildim kurumasini bekliyom islakken basamiyorum birde bizim hatunlara bakayim dedim....

hemde 40 cikmadan oylemiiii benimki
benimki 7 ay oldu ne zaman olcak daha bilmiyorum ama artik olsunyaaa

ben dun gordum eve bugun bugun temiz :)

ne yapiyorsunuz bakem ben yokken
Hosgeldin canimm

Aa supermis dondurulmus ne ben pek anlamiyorum o konulari :26:

ruzgar gulu niye pas vermiyon giiiiiiiii
Canim iceri gitmistim pc mutfaktada geldim simdi nasilsin ??

ay kizlar simayin disi cikiyor, baktim baya beyazlik vardi , cay kasiyla degdiydim tok tok ediyorr
masallah benim kuzuma ilk incisi gorundu

ben mesela sali gunu dogurdum normal dogum kanamalarim olu tamamiylen biter tam 4 haftamin sali gunu adet olurum o tarihten itibaren her ay tam tarihinde olur ama kimisi emzirmeyi kesmeden adet olmuyor....bir akrabam var 2 yasina kadar cocuklarini emzirir hic adet gormez emzirmeyi kestigi ayda adetini gorur her insanin farkli oluyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…