cok kolay canim dene insallah guzel olur, senin firin nasil altli ustlumu, burda gazli firinlar genelde oyle oluyor, ben bunu yaparken ust tarafini actim daha fazla kizarmasi icin
birde buranin milfoy buyuk oluyor, turkiyeninki kare kare oluyor, burdaki magazalardan alirsin milfoyu, yada olmadi tarifte yazmisyim, kucuk kareleri birlestirip yaparsin
simayda az once uyandi emzirdim geri uyudu, artik uyaninca corbasini iicez
gel al teyzesi aglayana kadar kalsin sende :)
Kiz editorun ismi yazmiyo burda :44:
milfoyun ismi burda pate feuilletée oluyor, genlede tart,pizza hamurlari oluyo hazir, hatta pizza falan satilan bolumlerin orada buzdolabi reyonlarinda olur
icinde domuz katkisi olmuyor, bo; tereyagla yapiliyor, ama yinede bakmak gerekir ben herseye bakiyorum :)
insallah gorusmek nasip olur canim
Simay 7 ay 1 haftalik
evet hala emziriyoum hic hazir vermedim, zaten ek gidaya basladik sabah,ogle ,aksam yapip yediriyorum sutumde yetiyor baya
bakalim sutum oldugu surece emziririm, tabi siki bi diyet yaparsam fazla sutum olmaz ondanda eminim
bi tanidigimiz doktor 2 sene emzir dedi ama okadarda uzatmak istemiyorum sonra biraktirmasi zor olur
fransali gelini taniyorum, oda buranin uyesi ,belki gormusundur nicsini Celisuenis
agir zaten yapmiyorum simdilik yediklerime dikkat ediyorum ama bu sekildede kilo vermem, illaki bana agir diyet ve spor gerekli kilo vermem icin
daha adet gormedim bide o var nasil verceksem dusunur dururum
nomalde duzenliydi ben dogum yaptimya, dogumdan 3 ay sonra oldum azdi ama yine oldum bikac ay oldu, sonrasinda oda gitti suan hic bisey yok 2 ayi geckindir, doktora gidicem bi randovu alimda
ikinciyi de 2 sene sonraya dusunuyorum, kendiliginden olmasa bile turkiyede onceki tedaviden kalan dondurulmuslarimiz var, onu kullanicaz
Hosgeldin canimmne yapiyorsunuz bakem ben yokken
nomalde duzenliydi ben dogum yaptimya, dogumdan 3 ay sonra oldum azdi ama yine oldum bikac ay oldu, sonrasinda oda gitti suan hic bisey yok 2 ayi geckindir, doktora gidicem bi randovu alimda
ikinciyi de 2 sene sonraya dusunuyorum, kendiliginden olmasa bile turkiyede onceki tedaviden kalan dondurulmuslarimiz var, onu kullanicaz
senin pco var demi oyuzden duzenli olmuyor demekki
aslinda benimde pco vardi ama duzenliydi, herkeste cok farkli oluyor
Canim iceri gitmistim pc mutfaktada geldim simdi nasilsin ??ruzgar gulu niye pas vermiyon giiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?