selamun aleykum :)
ben geldim, esimin abisindeydik yeni geldik, pastam mukemmel olmusyediklerimi anlatmiyim lapinunun cani cekmesin :)
prematurem fontainebleau 77 bolgesinin en asortik sehri oluyor..
sizden ne haber kizlar
benimki burda dogmus ama babasi kesin donus yapinca nevsehire tasinmislar sonra esim 20 yasinda geri gelmis istek yapmis abisi simdi fransiz vatandasligini almak istiyor hemen vereceklermis ona sevindik bugun o habere oyle beklemiycekmis vatandasligi almak icin
7 yasinda gelmis canim burda okumus iste.. Cifte vatandas ama..[/
Canim zaten istek uzeri tek vatandas olabiliyosun otomotik cifte vatandaslik bende ciftim
Esim sonradan basvuruyla olmus vatandas 2005 te..
Ya bende calismak istiyorum cocuk yokken ama nasil bi is yapcamki burda :26:
Esim sonradan basvuruyla olmus vatandas 2005 te..
Ya bende calismak istiyorum cocuk yokken ama nasil bi is yapcamki burda :26:
Calis guzelim vallah en iyisi git yazil assedige benim gibi akilsizlik edip tertemiz isi biraktim ya akilsizim ben vallah cooooook pismanim cook
evet 8 ayin 19da bayramin birinci gunu lapinu dogum yaptiktan 8 gun sonraya geliyorsimdiden bu sayfada iki fire var o tarihte siz gidicekmisiniz baska kimler gidiyor izne
evet 8 ayin 19da bayramin birinci gunu lapinu dogum yaptiktan 8 gun sonraya geliyorsimdiden bu sayfada iki fire var o tarihte siz gidicekmisiniz baska kimler gidiyor izne
verirsin verirsin cok almamissin zaten. onemli olan emzirirken kilo almaman..
Bence benim kizçe gunünden once gelcek yani 1 hafta falan
Ben gitmiyorum esimin izni yok bende onu atip gidemem kiyamam kuzuma
Ya esime cok duskunum ben surekli yaninda olmak surekli onla vakit gecirmek istiyorum cocuk olunca sevginiz ikiye bolunecek diyo herkes
Lapinu canim benim dilim ileri seviyede deilya ondan tedirginim
doktorunun sana soyledigi tarihmi bu
Ben gitmiyorum esimin izni yok bende onu atip gidemem kiyamam kuzuma
Ya esime cok duskunum ben surekli yaninda olmak surekli onla vakit gecirmek istiyorum cocuk olunca sevginiz ikiye bolunecek diyo herkes
Lapinu canim benim dilim ileri seviyede deilya ondan tedirginim
A selam hosgeldin canim..
Pastami yaptinnnn resim cekseydinn bizde bakardikkk
Ozaman dilini ilerlet canim bak cocuk olunca zaten ellin ayağın bağlanır git guzel bur okula öğren dilini yarın cocuğun olursa randevusu olur neblim kendi isini kendin yaparsın ilk once dil sorununu çöz kurtar kendini biraz sonrada calışma ortamında ilerletersin
Evet bende oyle dusunuyorum canimOzaman dilini ilerlet canim bak cocuk olunca zaten ellin ayağın bağlanır git guzel bur okula öğren dilini yarın cocuğun olursa randevusu olur neblim kendi isini kendin yaparsın ilk once dil sorununu çöz kurtar kendini biraz sonrada calışma ortamında ilerletersin
InsAllah canim,artik alistim esim olsunda ben istemem biseyhayirlisi olsun insallah seneye gidersiniz canim
Oh ohhh afiyet olsunn kizz,bende esime yaparim degisk degisik pastalar kekler..aglayan pata yapmistim ama masallah hic aglatmadilar götürdüler löp löp
Evet bende oyle dusunuyorum canim
InsAllah canim,artik alistim esim olsunda ben istemem bisey
Oh ohhh afiyet olsunn kizz,bende esime yaparim degisk degisik pastalar kekler..
Bisey sorcam fransada cig kremanin adi ne olarak geciyo ??
Evet bende oyle dusunuyorum canim
InsAllah canim,artik alistim esim olsunda ben istemem bisey
Oh ohhh afiyet olsunn kizz,bende esime yaparim degisk degisik pastalar kekler..
Bisey sorcam fransada cig kremanin adi ne olarak geciyo ??
lapinu sen bilirsin;
bir biskuvi ama ismi degisik birsey o kelimeyi aklimda tutamadim. dessert icin satiliyormus, cok kitir kitir tere yagli cok lezzetli yemesi zevkli birsey.. nedir onun adi? normal biskuvi reyonlerinda mi olar, pasta malzemesi reyonlarinda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?