Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

selamun aleykum :)
ben geldim, esimin abisindeydik yeni geldik, pastam mukemmel olmus yediklerimi anlatmiyim lapinunun cani cekmesin :)

prematurem fontainebleau 77 bolgesinin en asortik sehri oluyor..

sizden ne haber kizlar

Anlatma anacim zaten lapinu bahanede nebulsa yiyo kiz basen bolumum cok almis nasil vercem bu kiloyu

evet 8 ayin 19da bayramin birinci gunu lapinu dogum yaptiktan 8 gun sonraya geliyor simdiden bu sayfada iki fire var o tarihte siz gidicekmisiniz baska kimler gidiyor izne

Son düzenleme:
evet 8 ayin 19da bayramin birinci gunu lapinu dogum yaptiktan 8 gun sonraya geliyor simdiden bu sayfada iki fire var o tarihte siz gidicekmisiniz baska kimler gidiyor izne

Ben gitmiyorum esimin izni yok bende onu atip gidemem kiyamam kuzuma
Ya esime cok duskunum ben surekli yaninda olmak surekli onla vakit gecirmek istiyorum cocuk olunca sevginiz ikiye bolunecek diyo herkes

Lapinu canim benim dilim ileri seviyede deilya ondan tedirginim

ben de calismak istiyorum ama esim sicak bakmadigi icin oturuyorum. esin birsey demiyorsa bence evde oturma hic..

benim bilgisayar da gidici galiba, cok yavas calisiyor ya

verirsin verirsin cok almamissin zaten. onemli olan emzirirken kilo almaman..

Canim ta nezamandi en son tartildigimda 12 kilo almıştım birde benim basen var cok göğüslerimde almadim okadar basen zor gider ama ben vericem çünkü düşündükce kıyafetlerimi görünce üzülüyorum ya veremesem diye vericem ama

Ozaman dilini ilerlet canim bak cocuk olunca zaten ellin ayağın bağlanır git guzel bur okula öğren dilini yarın cocuğun olursa randevusu olur neblim kendi isini kendin yaparsın ilk once dil sorununu çöz kurtar kendini biraz sonrada calışma ortamında ilerletersin

hayirlisi olsun insallah seneye gidersiniz canim

ruzgargulu calisan herkes sahane fransizca konusuyor mu saniyorsun kuzum?
bizim siniftaki erkekler benim kadar bile konusmuyorlardi. sadece bir tanesi gayet iyiydi rahatca muhabbet edebiliyordu ama digerleri oyle degildi ve hepsi de isinde gucunde insanlardi..
calistiginda farkli cevre edinirsin, bu cevrede yabancilar olacak tabiki, fransizca konusmak zorunda kalmak dilini gelistirmeni sagliyor

Evet bende oyle dusunuyorum canim
hayirlisi olsun insallah seneye gidersiniz canim
InsAllah canim,artik alistim esim olsunda ben istemem bisey
aglayan pata yapmistim ama masallah hic aglatmadilar götürdüler löp löp
Oh ohhh afiyet olsunn kizz,bende esime yaparim degisk degisik pastalar kekler..

Bisey sorcam fransada cig kremanin adi ne olarak geciyo ??

Creme liquide
Cig derken beyaz kremami krem santi gibi

kati olani creme fraiche, sivi olani creme liquide :) e 471'e dikkat ediyorsan "bio" urunlerini tavsiye ederim..

lapinu sen bilirsin;
bir biskuvi ama ismi degisik birsey o kelimeyi aklimda tutamadim. dessert icin satiliyormus, cok kitir kitir tere yagli cok lezzetli yemesi zevkli birsey.. nedir onun adi? normal biskuvi reyonlerinda mi olar, pasta malzemesi reyonlarinda mi?

Hani mesela dindurmaylada yenilen buskuviyemi diyosun bardağın icine koyuyorlar kitir kitir o biskuvi rayonunda olur canim ismini hatirliyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…