- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Askerler gece yarisi gittiler catisma ne zaman olur bilmiyorum dilerim iclerinden birisi kazanir savasi
Tv de vardiya hani iclerinden birisi gül le geliyordu :)
BU yumurtayla spermin bulusmasi da tesaduf degil hepsi rabbimizin hikmeti iste.. Ince dusunursek her an Rabbimizi gorebilmek mumkun...
Allah hayirlisini versin diyelim...
ooo süpermişş çok hızlısınız :)
çok sevindim senin adına hadi inşallahh tutunsunlar gelsin beklenen zafer
evet canım yaa
akşam sizde verdiniz gülü eline gönderdiniz
o süper bişiydi çok etkileyici gerçektn rabbim neleri düşünüp neleri yaratmış insanın aklı almıyor gerçketen yüce rabbim
binlerce kez hamdolsun valla
sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallahhh
bu arada senin için kabe foto search ettim tatlım
burda ne görüyorsan aynısı alt eteklerinde beyaz olan resim o zamanın hac zamanını belirtiyor
sadece hac zamanında kabenin örtüsünün uçları bu şekilde beyaz canım... ve çok kalabalıktır
inşallahh sizede gelmek nasip olur canımm
belki biz burdan gitmeden gelirsiniz tanışırız
kabe - Google Search
Doktor bu gunde iliski olcak demisti biz de uyduk iste canim.. Olursa bakalim....
Olmazsa igneli tedaviye gecicez klomene cevap veremiyor dedi doktor bu son sansim klomende...
Tskler canim bende bakiyorum o sekilde de senden canli gormek istemistim ama sorun olur diyorsun kalsin bosver...
Insallah nasip olursa geliriz bi gun. Arapcayi ogrendin mi peki ?
Busuu.com diye bi site var cok guzel ordan calis
canım az önce namaz kıldım ve namazda senin için dua ettim rabbim inşallah duayacak sesimizi seninde bu bekleyişin olacak inşallahh belki bu kutsal topraklardakii duamı kabul olur canı
tedaviye gerek kalmaz
bu arada kusura bakma neolur olurmuşu sıralar çalışmalardan dolayı kabeye kamera sokmak yasak gazeticeler giremiyor resim alamıyorlar onun için gönderemiyorum canım başımız ağarmasın bide allah korusun buranın kuralları çok sert çünkü şakası yok inşallah nasip olurda gelirsiniz canım
valla tatlım çok öğrenemedim az çok biliyorum alışveril yaparken derdimi anlatanbiliyorum o kadar verdiğim siteye hemen bakıcam canım çok teşekkür ederim
senin fransızca çalışmların nasıl gidyor canım ilerlemiş sanırım senin baya yazışabiliyorsun maşallahh geçen gördüm :)
süpersin valla orda okula falan gidiyormusun canım
salut hanimlar
ben buraya daha once yazdim ama fazla aktif olmuyor galiba geri donmedim
bakdim aktif dalayim dedim bende:)
Salut canim hosgeldin,cok aktifti burasi sonradan gittiler :)
Simdi biz can cekismesine razi olamadik canlandirdik
Tu habite où ?
canım az önce namaz kıldım ve namazda senin için dua ettim rabbim inşallah duayacak sesimizi seninde bu bekleyişin olacak inşallahh belki bu kutsal topraklardakii duamı kabul olur canı
tedaviye gerek kalmaz
bu arada kusura bakma neolur olurmuşu sıralar çalışmalardan dolayı kabeye kamera sokmak yasak gazeticeler giremiyor resim alamıyorlar onun için gönderemiyorum canım başımız ağarmasın bide allah korusun buranın kuralları çok sert çünkü şakası yok inşallah nasip olurda gelirsiniz canım
valla tatlım çok öğrenemedim az çok biliyorum alışveril yaparken derdimi anlatanbiliyorum o kadar verdiğim siteye hemen bakıcam canım çok teşekkür ederim
senin fransızca çalışmların nasıl gidyor canım ilerlemiş sanırım senin baya yazışabiliyorsun maşallahh geçen gördüm :)
süpersin valla orda okula falan gidiyormusun canım
oda benim $ansim desene :)
je suis a besançon
et toi ?
canim su an esmin kuzenleri umredeler facebookta paylasmis br kac fotograf..
cok hzlisiniz yetisemiyorum valla.. resimler yukledim kimse gormemis oyle olsun pekù
ben dun gece cok gec yattm sabah da erken kalkinca sersem gibiyim su an.. hava da berbat zaten icim karardi.. bu gun tatil ama benm esim calisiyor. sabahtan beri can sikntisndan telefonda brileriyle lak lak yapyorum..
ssirin yalovaya gitmemis olablrsin ama duymamis olamazsin herhalde :)
Eki Görüntüle 629362 Eki Görüntüle 629363 Eki Görüntüle 629364
Allah razi olsun senden,dualarin kabul olur insAllah o kutsal topraklarda Rabbim ikimize de ve tum isteyenlere de verir en kisa zamanda insAllah..
Olurmu ne kusuru yasaksa bosver is alma simdi bide benim yuzumden basiniza :)
O site cok guzel faydasi olur sana hemen bak...
Ben ordan calistim bir sure halada calisiyorum...
Benim yazmam cok guzel canim bildiklerimi iyi yazarim.. Ogrendikce genisliyor tabi yazma seviyem...
Duydukca da konusabiliyorum,tv de duyduklarimi anliyorum ama cok hizli olursa biraz gec anliyorum dusune dusune
Zamanla ilerliycek iste
Yok okul bitti ilk geldigimde 300 saat yaptim ders toplam. Simdi de gitmiyorum.
Kalkip yemek yapcam birazdan da kar yagiyor disarda.. Hava cok soguk evden de cikmadik bi yere oturuyoruz :)
sen ne yapiyosun baska orda hava cok sicak demi zor oluyor mu kapali olarak dolasmak normalde de kapalimisin ?
canımm günaydınnn
aminnn canımmm aminnn inşallahhhhh
bu ay ikimizinde yüzü güler kavuşuruz meleklerimize
valla tebrik ederim canım çok iyisin çabuk kapıyor anlıyor olman zaten işini kolaylaştırıyordur ama fransızcada zor bir dil sonuçta çok iyi başarmışsın tebrikler tatlım
ben çok ilerletemiyorum çünkü ben çok sık çıkamıyorum dışarı çok fazla insanla konuşmadığım içinde yavaş ilerliyor
eşim destek oluyor işte biraz videolar kitaptan falan idare etmeye çalışıyorum
bu arapçanın zor yanı her harfin 3 şekli olması
başta ortada ve sonda şekli değişiyor birleşik yazılıyor birde arapça biliyorsun onun için zorlanıyorum kuranı kerimde herekeler vardır mesela a mi e mi i mi ü mü u mu onlalarla anlarsın ama arapça dilinde onlar yok onları nasıl anlayacağımı çözemedim burda yaşayanlatda zamanla anlarsın diyo öyle zor yani bakalım artık olduğu kadar
bu arada kar da çok kefiyli olur ya biz hiç görmüyoruz normal de izmirde de yağmaz yağsa bile hiç tutmaz azıcık yağmurun arasında atıştırır... burası zaten müthiş sıcak gerçi ben sıcağı çok severimrabbim gönlüme göre verdi
evet canım zor oluyor kapalı dolaşmak hatta artık peçe bile takıyorum o derece mecburi yaşıyorsan eğer burda umre yada hac döneminde gelenler o kadar göze batmıyor ama herkes gidince buranın haklının arasında bayaa göze batiyırsun o yüzden ben de artık peçeliyim :) normalde kapalı değilim canım ama burda mecburi...
sıcak konusuna gelince evet çok sıcak hele yazın 50 dereceyi geçiyor
ama dışarda pek olmuyoruz eşimi zaten işe arabayla gidiyor ee klimada sıcak görmyor ofisi zaten klimalı yine sıcak yok ee otelimiz gayet iyi soğutuluyo iyi bir otelde kalıyoruz hamdolsun hatta ısınmak için camı açıyorumo derece yani
gezmeye zaten akşamları çıkıyoruz çünkü burda hayat akşam başlıyor gündüz heryer kapalı saat 5 den sonra açılıyor
bizde yatsı namazından sonra çıkıyoruz o zamanda zaten hava 30 derecelerde oluyor çok sıkıntı olmuyor canım
zaten birde gezdiğimiz yerlerde avm :)
sadece perşembeleri ciddeye gidersek sahilde dolaşıyoruz öyle yani...
bu arada ben bu sabahta btc yedim :)
kız bende olursa var ya üçüz beşiz çıkacak herhalde
clomid içtim bu ay birde btc yiyorum allah sonumuzu hayıretsin :)
sen yedinmi tatlım btc yani bal tarçın ve çöreotu?
gunaydn siz yine erkencsiniz ben anca kahvalti yaptimssirin sen bzden 2 saat daha ileridesin dimi? burda saat 8 se orda 10 olmas lazm sanirim..
dogrusu ben arapcayi da fransizca yi da cok seviyorum. zor olmasi ayri bir konu :) ssrin okumayi cozmek icin belki pratige ihtyacn vardr.
mesela franszcada da birkac harf ayni sesle okunuyor. bilmedign bir kelimeyi yazmaya kalksan zorlanabiliyorsun.
mesela ben has has alcaktim marketten esime sordum ne demek diye okunusuyla "pavo" dedi.
"paveau" dye mi yaziliyo dedim. cunku bu yazdigim "pavo" diye okunur. yok t ileyms yani "pavot"mus
Raisins caramélisés au pavot
Oo supermis o zaman sogutmasi guzelse...
Ben kurani okuyabiliyorum ama arapca dedigin gibi herekeler yok,Allah yardimcin olsun ogrenirsin insAllah yavas yavas.. Os dedigin siteye bak cok faydasini gorursun.. Arapca bilen turklerle konusup ilerletebilirsin,yaptigin yanlislari duzeltiyorlar arapca bilenler...
Hadi hayirlisi insAllah bu ay guzel haberler verirsin.. yok ben yemedim ovulasyon oldu zaten bende obur aya yerim bende onceden sadece corek otu yemistim bisey olmadi o zamanda.. Hersey nasip kismet yaa kendimizi de yirtsak Allahim biliyor gununu sabirla muradimiza ereriz insAllahh....
ruyamda bi bebek gordum esmer bi erkek bebek,o kadar tatliydi ki cok seviyodum kucagimda uyuyodu benimmis cocuk,sonrada bi tane daha bebek gordum bembeyaz onuda öldü diye bi seffaf naylonun icine koymuslar... Sonra fermuari bi actim cocuk canlandi kucagima aldim seviyodum annesine goturdum sonra cocucu hayirdir insAllah..
Ben cok bebek gorurum bide balik
gunaydn siz yine erkencsiniz ben anca kahvalti yaptimssirin sen bzden 2 saat daha ileridesin dimi? burda saat 8 se orda 10 olmas lazm sanirim..
dogrusu ben arapcayi da fransizca yi da cok seviyorum. zor olmasi ayri bir konu :) ssrin okumayi cozmek icin belki pratige ihtyacn vardr.
mesela franszcada da birkac harf ayni sesle okunuyor. bilmedign bir kelimeyi yazmaya kalksan zorlanabiliyorsun.
mesela ben has has alcaktim marketten esime sordum ne demek diye okunusuyla "pavo" dedi.
"paveau" dye mi yaziliyo dedim. cunku bu yazdigim "pavo" diye okunur. yok t ileyms yani "pavot"mus
allahim ya rabbim bayilacam simdi
lapinu cocuktan frsat bulamiyodur da arada selam verip cksa fena olmazdi (lapinuya duyurulur) aklima geliyo arada guzel muhabbetlerimiz oluyodu ozledim eski gunleri :)
coconun gebeligi agir gecyordu galiba insallah iyilerdr... kiz ruzgargulu iyi varsin hesen de olmasan ....
evime alistm canm cok sukur daha rahatiz. salon yine kucuk ama kitapligi kaldrip kileri buroya cevrdik salon ferahladi, cok iyi oldu..
yesil kivi'deki hashasli tatli tarfi cok guzelisimz gucumuz tikinmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?