slm cappadocia, bi kac gundur gelemedim sizleri cok ozledim valla , su aralar pek keyfim yok o yuzden giremiyorum.
forumumuzun rengide degismis guzel olmus,sen neler yapiyon canim.gorusuruz
slm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir.sonunda netim düzeldi artık hep burdayım.güzel sohbetlerle iyi zaman geçiririz inş.cabbadocia merhaba canım tşkrler iyiyim ya sen nasılsın.sen fransanın hangi şehrindesin.öpüyorum seni kendine iyi bak görüşürüza.s.a.s.a.s.
tubanin gitmesini biz dort gozle bekliyozda anlatcak diye
bide ailesine sormak lazim kizlarindan ayrilcaklar
sende canim ailenle doya doya yasa keske sunu yapsaydim demicen seyleri yap
merak etme sende gelirsin insallah ,bak tubaninki hemen oldu
bende optum canim gorusuruza.s.
evet aynen öyle yapıyorum bende ailemle olabildigince cok vakit geçirmeye çalışıyorum.onlardada aynı hassaslık var bunu hissediyorum.ama ne kadar herşeyi yaşarsan yaşa yinede gün gelecek yanında isteyeceksin onları değilmi napalım onların yaşadıkları ve sağlıklı olduklarını bilmek yine yeter bana şimdi teknolojiye baksana telefonlar internet vs.özlemi biraz olsun dindirecek
canim ben paris bolgesinde kaliyorum yarim saatlik falanparis bize yani 91 bolgesindeyim,sen nereye gelcektin insallah yakin bi yerdin
bende optum canim gorusuruza.s.
merhaba cappadocia nasılsın canım.benim geleceğim yer 59.bölge yani nord 59 lille. umarım yakınızdır geldiğimde yabancılık çekmemek adına görüşmek isterdim. sen kaç yıldır fransadasın alışman zor olmadı inşallah.benim biraz korkularım var alışabilirmiyim diye umarım bi sorun yaşamam.kendine iyi bak görüşmek üzere öpüldün canıma.s.
CAMNIM ÖNEMLİ DEİL İNŞ SENDE HEMEN ALIRSIN EVET DİLİN SORUN OLMAMASI BİZİM İÇİN COK İYİ BEN KENDİ ADIMA TÜRKİYEDE COK ZOR ÖGRENMEK BENDE GİTTİM BİRAZ KURSA AMA HİÇ BİŞİ ÖGRENEMEDİM :))YASA GİRMEDİKİ BANA SORMADILAR CANIM AMA GİRECEKMİŞ SENDE GİRMEDEN GELİRSİN İNŞ BANA VİZE ALIRKEN HİÇ BİŞİ SORMADILAR ,İŞTE LIVRET FAMİLEYİ VERDİK YARIN GELİN VİZENİZİ ALIN DEDİLER 1 GÜNDE ALDIM BİŞİDE SORMADILAR İSTEDİGİN HERSEYİ SORABİLİRSİN AMA CANIM BENİM EŞİM ORDA DOGMUS FRANSIZ VATANDASI SENİN BİRAZ SORUN OLABİLİR AMA İNŞ ATLATIRSINIZ SEN FRANSANIN NERESİNE GİDİCEKSİN CANIM AZCIK BAHSET EŞİN NE İŞ YAPIYO OPÜYORUM SENİ
slm canim,netin duzeldigine sevindim merak etmistim seni,iyi zaman gecirecegimize emin olabilirsin,bende yeniyim ama burdan ayrilamiyom kis aliskanlik yapti,ins bol bol gorusuruz canim.optuma.s.
evet canim aslinda haklisin simdi ozlemeye bile vakit kalmadan devamli internette veya telefonda gorusuluyo eskisi gibi ozlem cekilmiyo ,gurbettekiler icin bu daha iyi tabi ,ama aile olunca ayri olunca yine insan konussada yine ozluyo ,simdi sen kocayin yaninda olmak istiyosun ,yarin bi gitte seni gorelim ben turkiyey gitcem dersin:roflol:a.s.
ya ben şimdiden diyorum zaten türkiye diyesenağlamavalla gitmeden özleyecem burayı hiç gitmek istemiyorum zaten ama hayırlısı sen aslen nerelisin canım
evet canim yoksun ,hayirdir neden keyifsizsin ,beni ozledigin icin degilmi ben bilirim ,ben bi operim simdi keyfin yerine gelir senin:1hug::roflol:
tşkrler karbeyaz artık hep burdayım inan nete oturunca hemen buraya geliyorum dediğin gibi alışkanlık oldu bende tesadüfen buldum ama çok sevdim.arkadaşların hepside çok sıcak kanlı pek yabancılık hissettirmediniz bana saolun.sen fransanın neresindesin.ya daha gelmeden bir sürü arkadaşım oldu bu harika bişey yaaa.s umarım hepinizle kalıcı dostlukalr kurarız.nede olsa gurbette ailemiz yakın dostlarımız olacak değil mi. sen ne zamandır ordasın.memleket neresi canım. neyse bısaus a.s. görüşürüzzzzz
kızlarrr morelim çok bozuk canım acıyor...
;(
vize vermediler anlamadık ne oldu yaa biliyorsunuz iş içinmiş gibi gelcektim n'oldu anlamadık yaa...acaba kayıtlarda abmın orda yaşadıgını mı anladılar dersiniz?
bız onu işin içine hiç karıştırmamıştık..
çok canım sıkkın şuan ordaydım ;(
çantalarımı bile hazırlamştım ya biletlerimde alınmıştı kesindi yanı olmamama ihtimali yoktu
artık çok zor gelmem off kızlarrr offf
pasaportumda red kaşesi var artık kolay kolay vermezler diyorum şimdi abım davaetiye gonderse diyecekler bı kız daha önce iş için başvurmuş şimdide abısının yanına gitmek istiyor diyecekler napcam ben
bana bir fikir verin lutfen
şimdiden teşk.
haklisin canim hepside cok sicak kanli, canim ben 70 bolgesindeyim haute saone da yasiyorum buraya geleleli yedi yil oldu, aslen nevsehirliyim, dedigin gibi gurbette birbirimizden baska kimimiz var, birbirimize destek olmassak ne anlami kalir,insallah seninlede cok iyi dost oluruz bakarsin burda gorusuruz bile bellimi olur fazla uzak degiliz. optum a.s.a.s.a.s.
merhaba sağanak canım çok üüzldüm ya neden vermediler ki.gerçi ben senin durumunu tam olarak bilmiyorum nasıl başvurdun nasıl gitmeyi düşünüyordun.sıkma canını inşallah olur.tekrar dene canım.bak şimdi benimde canım sıkıldı bende vize bekliyorumpeki red olarak neyi gösterdiler sebeb ne dediler onuda söylermisin.herşey gönlünce olsun öptüm canım
evet aynen oyle sanki sen hic gidemeyecekmisin gibi ben gelmiyo o sen coktan gelirsin hatta sira sira bebelerin olur:roflol:
konyaya bikac kez geldim ama sadece birinde gezdim oda lisedeyken okulla birlikte gezmeye gitmistim tabi koro halinde:roflol:
bidakine gelirsem insallah sen gezdirirsin rahat rahat oraya gitme buraya gitme yanimizdan ayrilma dicek kisi olmaz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?