Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Mutlu yillar arkadaslar sevgi huzur ve mutluluk dolu gunler dilerima.s.
seninde yeni yilin kutlu olsun!!!!!!!

yeni yilini kutlarim oncelikle tuba ..hadi hayirli olsun cok sevindim az kalmis dugune heyecan vardir simdi sende :)) fransaya gelinede yazarsin artik bize!!!!!

Mehay canim sanada mutlu yillar saglik huzur ve mutlulukla gecsin, sevgilerimle

Tuba canim senin adina cok sevindim hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz sevgilerimle

Tamam Kizlar Fransaya Gelincede Bol Bol Görüşürüz Yazarim Size Paristede Olcak Dügün Buyurun Gelinnn :)))) Kizlarr Beklerim

kizlar ben yeni katildim araniza.pariste 93 bolgesindeyiz noisy le grand .fazla tanidigim yok buralarda ailem akrabalarim ankaradalar bende gelin olarak geldim.eger ban yakin yerlerde oturaniniz varsa tanismak isterim

kizlar ben yeni katildim araniza.pariste 93 bolgesindeyiz noisy le grand .fazla tanidigim yok buralarda ailem akrabalarim ankaradalar bende gelin olarak geldim.eger ban yakin yerlerde oturaniniz varsa tanismak isterim

mrb arkadasim hosgeldin aramiza nekadar oldu fransaya geleli ben 91 bolgesinde kaliyorum paris yarim saatlik bize 93 bolgesinede bikackez gittim ama isim olarak bilmiyorum,sende geldin buraya bizler gibi eve tikanip kaldin cevrende yoksa cok zor,merak etme burda hepimiz arkadas olduk sende aramiza hosgeldin ,burasi cok guzel bi site yanligini burda paylasabilirsin optum canim gorusuruz.

Canim aramiza hosgedlin bizlerinde tanidigi yok kendi adima yazayim pek kimseyi tanimiyorum ben, ama sende bizlere katilirsin artik umarim birgun diger arkadaslar ve sen bulusuruz, sevgilerimle

merhaba arkadaslar hosbulduk onceikle.enazindan burda goruserek yalnizligimizi paylasabiliriz .capadocia arkadasim sen nevsehirlimisin acaba merak ettim ben nevsehirliyimde hemserimdemi cikti yoksa burda.

merhaba arkadaslar hosbulduk onceikle.enazindan burda goruserek yalnizligimizi paylasabiliriz .capadocia arkadasim sen nevsehirlimisin acaba merak ettim ben nevsehirliyimde hemserimdemi cikti yoksa burda.

ay inanamiyorum fransadan arkadas bulalim derken hemde hemserim ciktii
ben bi goz isterken allah verdi iki goz vallahi cok sevindim nevsehirli olmana
nekadardir fransadasin nevsehirde nerde oturuyosun
ben nevsehir merkezde oturuyorum ,4 sene oldu buraya geleli
tanitirsan kendini cok sevinirim optum canim ...

merhaba canim gercekten bende sevindim hemserim cikmasina.biz ankarada oturuyoruz am her sene nevsehire gidiyoruz.suan ananemgil ordalar ve birazda akrabalar.yazlari annemgil kardeslerim babanemgil falan hepberaber bizde gidiyoruz.urgubun taskinpasa koyunden.fransaya geleli dort bucuk sene oldu benimde.iki oglum var.biri skiz aylik digeri iki bucuk yasinda.ben haftada iki gun dil kursuna gidiyorum.calismiyorum zaten cocuklarlada zor biraz.sen neler yapiyosun calisiyosun galiba.fransada nerde oturuyosunuz.gousme imkanimiz varsa goruselim elip gidelim birbirimize memnun olurum .insan turk gordugunde seviniyo burda birde hemserisini gorunce artik daha cok sevinir.gercekten cok sevindim opuyorum

evet biliyorum urgubun tapinar koyunu ,normalde oralisiniz yani ,ben nevsehir merkezde kaliyorum
ikimizde ayni gelmis sayiliriz buraya 4sene oldu bende , benim bebgim yok hemen olmuyo ins olur bekliyoruz ,evet calisiyorum kendi is yerimiz var orda
geldiginden berimi dil kursuna gidiyosun fransizca ogrenebildinmiya, bende geldigimden beri gidiyorum ama cok az sadece haftada 2 saat buranin yardimi oluyo ama daha cok kendi cabamla ogrenmeye calisiyorum ,
suanda ehliyetete idiyorum turk okuluna baklim ins alirim
senin ehliyet varmi
93 bolge bize 1 saatlik kesin var ben 91deyim
iyiki buraya uye olmusuz bak birbirimizi bulabiliyoruz degilse cok arkadassiz kalirdik ,bende cok sevindim canim ,optum gorusuruz

merhaba cappadocia kusura bakma cvp larim biraz gec geliyo eskiden cok firsat bulurdum internete ama iki cocuk olunca pek firsatim olmuyo

ben dil kursuna geldikten iki sene sonra basladim nerdesyse.ama ilk basladigim da haftada sekiz saat goruyodum alti yedi ay boyle deam etti biraz ogrendim bu sayede daha sonra izine gittik gelince tekrar kayit oldum bir ust sinifa gectim ama haftada dort saat ve cok az geliyo.hrgun olan bir kurs varmis onada kayit olmayi dusunuyorum insallah.

ben ehliiyetimi turkiyede almistim suan arabada kullaniorum burda degistirmistik ehliyetimi insallah en kisa zamanda sende alirsin canim
insallah birgun gorusuruz kendine iyi bak optum

bende geldigimden beri gidiyorum ama cok az benimki ya haftada 2 saat insanin aklinda kalmiyo 1 hafata sonraya sen basvururken nereye basvurdun yani her dil bilmeyen gidebiliyomu
bende haftada 8 saat falan olsa ogrenirdim ,simdi biraz biliyorum ,buda kendi cabamla ,birazda kurs sayesinde oldu
simdi gidemiyorum ara verdim cunku hem is hem ehliyet yani suanda ehliyeti alim diye dusunuyorum ,cok saolya insallah alirim,oh sen almisin ,bende alamadim iste napalim hayirlisi canim optum gorusuruz.

Kizz Cappadoki Beni Sattin Hemen Bakiyomda Siki Kankiler Bulmusun Saka Canim Saka Tabikide Burda Herkes Birbiriyle Arkadas Optm Canim

ayyy canim benim bak kiskanmista :) kiz ben seni hic satarmiyim askolsun :)
napalim bekliyoz seni gelmeyince bizde daliyoz buralara
tabiki hepimiz arkadasiz
hic merak etme seni hic satmam canim benim :)))

Biliyom Canim Valla Ben Cok Yogunum Kosturuyom Marttin Ortalarinda Geliuom Artik Carşamba Vize Almaya Gidecem Istanbula Optm

hepinize slm larimi yolluyorum bende araniza yeni katildima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…