Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba arkadasim :) ben Fransanin baya kuzeyindeyim Amiens ta yasiyorum buarada tanistigimiza çok sevindim:)
hepinize merhaba, bende bugun uye oldum.fransa'nin strasbourg sehrinde yasiyorum.
evet paris bize çok uzak.esim iki haftada bir gider paris'e is nediniyle.ben 2006 haziran ayinda gelmistim,cok guzel bir sehir,ama çok ta pahali.
slm ben fransadan tesadufen gordum burayi umarim benide araniza alirsiniz
merhaba cappodocia,ben 2001 de geldim fransaya haute saone da kaliyorum benim kaldigim bolgerde insanlar cok soguk ya turkler bile oyle,su anda calismiyorum yeni ciktim isten, sen ne zaman geldin,calisiyomusun , aslen nerelisin
bende nevsehirliyim ,dil biliyorum calismaya yetecek kadar ama yinede dile calisiyorum,evde kalinca insan unutmaya basliyo bir de evde turkce konusulursa ogrenmek cok zor oluyo,cocugum yok evli degilim,sen ne isinde calisiyorsun,ben en son okulda ozurlu cocuklarla calistim,kontratli bi isdi simdi is arayorum bakalim ne olacak cok zor ama is bulmak burda senin kaldigin yerde nasil kolaymi is bulmak.kursami gidiyosun dil icin yoksa evdemi calisiyorsun
evet canim buraya yeni uye oldum,bir kac gun oldu,gonderdigin adresten baktim ozel acik degil nasil ayarlayacagimi bilmiyorum,ozelin ayarini arkadas listeme acarsam nasil eklicem arkadaslari yardim edersen sevinirim canim ,sohbet yeri neresi ben gormedim valla yada yeni oldugum icin kullanamiyorum,optum
Cappadokia Canim Vizeyi Aldim Biliyonmu Martin Sekizi Dügünüm Sonra Geliyom Hiç Dillle Ilgili Sorun Cikmadi Optm Canim