Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

Jamais canim sana ozel mesaj gonderemiyorum mesaj ayarlarina bakarsan tekrar denerim gorusmek uzere sevgilerimle

yeni gelen arkadaslar slm hosgeldiniz aysecik nasilsin ben bi suredir gelmedim yeni arkadaslar gelmis burda iyi vakit geçireceksiniz emin olun

merhaba neslihan nasilsin kusura bakma seni arayaadim anlatirim seni arayaam yakinda kismet olursaoptum gorusuruz

Nisan canim hosgeldin nerelerdeydin merak ettim acikcasi, umarim hersey yolundadir kendine iyi bak sevgilerimle:1hug:

selam kizlar

bende guzel arkadasliklar kurucagimiz dusuncesindeyim.
parise cok yakinim .bir gun bulusmaliyiz diye dusunuyorum ne dersiniz?

selm canım tekstil demişin benim nişanlımda paris merkezde tekstil işiyle ugrasıyo belki tanıyosundur bide demişinya haftanın 2 günü gidiyorum diye magazasını felan biliyosundur belki exaltation magazası neyse canım byy

cappadokia nie cevrendeki tuklrden memnun deilmisin az türk olmasını istiyosun canım

mrb tuba nasilsin turkler konusunda , memnun olduklarim var ama memnun olmadigim kisiler daha fazla , ozellikle dedikodu cok fazla buyuzden dedim turkler cok olmasa diye , herkesi taniyoruz ama gelip gitmiyoruz zaten bende calisiyorum oyuzden belki olmasaydi daha iyiydi , sen buraya gelince umarim komsular iyi olur memnun kalirsin canim , duydugum bazi bolgelerde komsuluklar cok iyi sansima ben denk gelmedim .

canım iyim sen naıslın evet haklısın nişanlımda öylde der onlarda önce turklerin cok 0oldugu bi yerdelermiş cok dedikodu oluyomus şimdiki oturdukları yerde pek türk yokmus apartman felan hep yabancıymıs merkezdelermiş galiba 11 paris diyo bilmiyorum artık inş alısırım canım ordanda bol bol görüşürüz allah kısmet ederse öpüyorum:1hug:

evet canim bak nisanlinda dogru soyluyo , ama senin gidecegin ortam belki daha iyidir , insallahta oyledir , insan istiyoki cok turk olsun gelip gidelim , goruselim , arkadaslik , dosluk kuralim bunlar olmayinca ve tersi olunca insan olmasa daha iyi diyo ben sahsen turkiyede yasamadim burdaki gibi dedikodu olaylari, evlenip buraya gelince burda gordum , sende insallah istedigin gibi arkadas bulabilirsin degilse burda hayat zor geciyo insan bi arkadas ariyo , gorusuruz canim optum

İNŞ CANIM BENİM GÖRÜMCEMDE VAR ORDA YAKINMIS EVİ BİZE BİDE NİŞNALIMIN CALISTIGI MAGAZA EVE COK YAKINMIS ORAYA GİDİP GELİRİM CANIM SIKILDIKCA YA NİŞANLIM ORA DOGUMLU OLUNCA ORDA CEVRESİ COK ARKADASLARI ONLARIN ESLERİ HEMSERİLERİ FELAN FİLAN BENİM KAFAMA GÖRE OLUR İNŞ SEN CALISIYOMUSUN AMA PEK SIKILMAYA FIRSATIN OLMUYODUR HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN BYYY:1hug:

Cappadokia Canim Ne Işle Meşgülsün Sizindemi Magazaniz Var Orda Sen Paris Merkezdemydin Ilçesi Felanmi Benim Nişanlimda Tekstille Ugrasiyoda Ondan Sordum Görüşürüz By

merhaba kizlar nasilsiniz benim telefonum1 suredir hatlar yuzunden kapaliydi yeni acildi anca actim bs. kendinize iyi bakin hepinizide optum by.

merhaba neslihan nasilsin kusura bakma seni arayaadim anlatirim seni arayaam yakinda kismet olursaoptum gorusuruz

merhaba Nisancim onemli degil benimde telefonum yeni geldi 2de bi gidip geliyordu hatlardan insallah artik gitmez opuyorum senide cocuklarinida by:teytey::dance:

merhaba benden buyuk oldugun icin Emel abla diyecegim kocama sordum fistepe aldugi ayliga verilen kagidin adina deniliyormus eger bu kayidi aliyorsa calisiyor anlamina geliyor ve seni getirmemesi imkansizmis.turkiyeden biridaha geliyor adam calismis karisinida cocuklarinida getiriyor hafta sonu tanistigimiz zaman kac senede getirdigini sorarim unutmassam(benim bi tanidigimin erkek kardesi geldi evliydi kacak calisti burda fransiz kadin aradi oturum ala bilmek icin bulamadi geri dondu)senin kocanda belki buldu ve ayrilmak istemedigi icin seni getirmiyorda ola bilir (benimki tahmin kocanin gunahini almayimda genede) ama benim kocama gore getire bilirdi cooktan by.

Cappadokia Canim Ne Işle Meşgülsün Sizindemi Magazaniz Var Orda Sen Paris Merkezdemydin Ilçesi Felanmi Benim Nişanlimda Tekstille Ugrasiyoda Ondan Sordum Görüşürüz By

evet canim ben calisiyorum evde hic kalmiyorum haftada 2 gun ehliyet 1 gun dil kusu ve is, 4 sendir burdayim son 1 sendir boyle yogunum benim icin boylesi cok daha iyi insan calisinca daha mutlu ve duzenli oluyo ,bizim kendi is yerimiz var ayakkabi ve anahtar uzerine, is yerimizin yaninda bi dukkana bana dikis dukkani actik bende dikis yapiyorum lisede bunun uzerine okumustum , senin nisanlin tekstille ugrasiyomus o ne yapiyo, ve ben paris icinde degilim cevresinde yani 91 bolgesindeyim , paris bize yarim saatlik falan yakin yani , birde sevindim sey yasimizin ve burcumuzun ayni olmasi ben 01 sen ise 19 mus canim , sen calisiyomusun gunlerin nasil geciyo , buraya gelcegin icin heyecanlisindir heralde .

senin adınba cok sevindim canım ben suanda calısmıyorum konyada ama orya gelince calısırmıyım bilmiyorum nişnalımın magazasında dururum herhal dili ögrendikten sonra sanırım baska biyerde calısmama müsade etmz magazası dururken ben ehliyetimi felan aldım burdan orda sanırım degiştirilecekmiş işte bi takıntım dil evet cok heyecanlıyım sorma ya nişanlımla sıksık tel. görüşüyoz orda gercekten güzel bi hayatı vat faal yasıyolar sıkıcı gibi deil bu beni cok mutlu ediyor aynı konya gibi akşam oturmalar yemek davetleri orda cok cevresi var zaten çigköfte partileri felan bunlar beni,mutlu ediyo zaten bide görümcem var onunda ybaya cevresi var hiç canın sıkılmayacak diyolar ama bakacaz artık inş dedikleri gibi olur sende cocuk felan varmı baya kücük evlenmişin sanırım evet burclarımız aynı opuyorum seni canım kçib:1hug:

anlattiklarina bakarsan iyi bi cevren var demekki ve cevreyede alisinca dahada mutlu olursun ilk geldiginde biraz yabancilik cekersin sonra sonra insanlari tanidikca ve arkadas oldukca dahada mutlu olursun , esin tam olarak ne is yapiyo burda , evet buraya gelince hemen calisamazsin dedigin gibi kendi is yeriniz varken nisanlinda baska yerde calistirmaz , dil konusuna gelince ben daha once yazmistim buraya gelince basvur diye yani belirli kurslara gidersin burda ama , buraya girerken veye vizede problem olurmu bilmiyorum , dili olmayanlar gelemicek diye duydum ne kadar dogru veya degil tam bilmiyorum ama gelirsin takma kafana, belki burda oturum konusunda hemen alamayabilirsin dil olmadigindan dolayi , benim esim fransiz vatandasi 1 sene resepse verdiler sonra 10 senelik oturum karti verceklerdi , dil bilmiyorum diye vermediler 1 sene daha uzattilar ve simdi dahada uzatmislar diye biliyorum ins sana 1 senden sonra verirler, evet ben erken evlendim yani liseyi bitirdim evlendim ( derdim neyse ozaman bilmiyorum :) sanki esim kaciyodu ) 5 sene olcak evleneli 1.5 sene kadar turkiyede kaldim buraya gelincede biraz bekleyim buranin tadini cikarim ortama alim sonra cocuk olur dedim , simdi istiyoruz ins olur canim optum

inş cannım herşey gönlünce olsun bende senin gibi düşünüyorum dili ögrenip cevreye alıstıktan sonra ya nişanlım orda magazası var kıyafet satıyo bayan kıyafeti üzerine ya ben şimdi hiç bilmiyom fransızca sanırım benim gelme işim birazdaha uzar bu yüzden hayırlısı bakalım senin eşin ne iş yapıyo seninikide mi böyle olsun canım erken evlenmişin ama mutlu olmak önemli olan kendine cok iyi bak canım byyy:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…