cappadokia nie cevrendeki tuklrden memnun deilmisin az türk olmasını istiyosun canımbende paris 91 bolgesindeyim paris bize yarim saatlik falan yani devamli gelip gidiyoruz keske bende icinde olsaydim , ve senin gibi cevremde fazla turk olmasaydi.
selam kizlar
bende guzel arkadasliklar kurucagimiz dusuncesindeyim.
parise cok yakinim .bir gun bulusmaliyiz diye dusunuyorum ne dersiniz?
cappadokia nie cevrendeki tuklrden memnun deilmisin az türk olmasını istiyosun canım
mrb tuba nasilsin turkler konusunda , memnun olduklarim var ama memnun olmadigim kisiler daha fazla , ozellikle dedikodu cok fazla buyuzden dedim turkler cok olmasa diye , herkesi taniyoruz ama gelip gitmiyoruz zaten bende calisiyorum oyuzden belki olmasaydi daha iyiydi , sen buraya gelince umarim komsular iyi olur memnun kalirsin canim , duydugum bazi bolgelerde komsuluklar cok iyi sansima ben denk gelmedim .
evet canim bak nisanlinda dogru soyluyo , ama senin gidecegin ortam belki daha iyidir , insallahta oyledir , insan istiyoki cok turk olsun gelip gidelim , goruselim , arkadaslik , dosluk kuralim bunlar olmayinca ve tersi olunca insan olmasa daha iyi diyo ben sahsen turkiyede yasamadim burdaki gibi dedikodu olaylari, evlenip buraya gelince burda gordum , sende insallah istedigin gibi arkadas bulabilirsin degilse burda hayat zor geciyo insan bi arkadas ariyo , gorusuruz canim optum
merhaba neslihan nasilsin kusura bakma seni arayaadim anlatirim seni arayaam yakinda kismet olursaoptum gorusuruz
Cappadokia Canim Ne Işle Meşgülsün Sizindemi Magazaniz Var Orda Sen Paris Merkezdemydin Ilçesi Felanmi Benim Nişanlimda Tekstille Ugrasiyoda Ondan Sordum Görüşürüz By
evet canim ben calisiyorum evde hic kalmiyorum haftada 2 gun ehliyet 1 gun dil kusu ve is, 4 sendir burdayim son 1 sendir boyle yogunum benim icin boylesi cok daha iyi insan calisinca daha mutlu ve duzenli oluyo ,bizim kendi is yerimiz var ayakkabi ve anahtar uzerine, is yerimizin yaninda bi dukkana bana dikis dukkani actik bende dikis yapiyorum lisede bunun uzerine okumustum , senin nisanlin tekstille ugrasiyomus o ne yapiyo, ve ben paris icinde degilim cevresinde yani 91 bolgesindeyim , paris bize yarim saatlik falan yakin yani , birde sevindim sey yasimizin ve burcumuzun ayni olmasi ben 01 sen ise 19 mus canim , sen calisiyomusun gunlerin nasil geciyo , buraya gelcegin icin heyecanlisindir heralde .
senin adınba cok sevindim canım ben suanda calısmıyorum konyada ama orya gelince calısırmıyım bilmiyorum nişnalımın magazasında dururum herhal dili ögrendikten sonra sanırım baska biyerde calısmama müsade etmz magazası dururken ben ehliyetimi felan aldım burdan orda sanırım degiştirilecekmiş işte bi takıntım dil evet cok heyecanlıyım sorma ya nişanlımla sıksık tel. görüşüyoz orda gercekten güzel bi hayatı vat faal yasıyolar sıkıcı gibi deil bu beni cok mutlu ediyor aynı konya gibi akşam oturmalar yemek davetleri orda cok cevresi var zaten çigköfte partileri felan bunlar beni,mutlu ediyo zaten bide görümcem var onunda ybaya cevresi var hiç canın sıkılmayacak diyolar ama bakacaz artık inş dedikleri gibi olur sende cocuk felan varmı baya kücük evlenmişin sanırım evet burclarımız aynı opuyorum seni canım kçib:1hug:
anlattiklarina bakarsan iyi bi cevren var demekki ve cevreyede alisinca dahada mutlu olursun ilk geldiginde biraz yabancilik cekersin sonra sonra insanlari tanidikca ve arkadas oldukca dahada mutlu olursun , esin tam olarak ne is yapiyo burda , evet buraya gelince hemen calisamazsin dedigin gibi kendi is yeriniz varken nisanlinda baska yerde calistirmaz , dil konusuna gelince ben daha once yazmistim buraya gelince basvur diye yani belirli kurslara gidersin burda ama , buraya girerken veye vizede problem olurmu bilmiyorum , dili olmayanlar gelemicek diye duydum ne kadar dogru veya degil tam bilmiyorum ama gelirsin takma kafana, belki burda oturum konusunda hemen alamayabilirsin dil olmadigindan dolayi , benim esim fransiz vatandasi 1 sene resepse verdiler sonra 10 senelik oturum karti verceklerdi , dil bilmiyorum diye vermediler 1 sene daha uzattilar ve simdi dahada uzatmislar diye biliyorum ins sana 1 senden sonra verirler, evet ben erken evlendim yani liseyi bitirdim evlendim ( derdim neyse ozaman bilmiyorum :) sanki esim kaciyodu ) 5 sene olcak evleneli 1.5 sene kadar turkiyede kaldim buraya gelincede biraz bekleyim buranin tadini cikarim ortama alim sonra cocuk olur dedim , simdi istiyoruz ins olur canim optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?